* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

mai cum se face ca tunci cand intru si eu dispareti voi????!!!! hmmmmm....ma iau de ganduri fetelor...

ori sunteti ocupatre cu cititul post-ului de mai devreme??????

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CATRINUTZO, bine ati reveniiit!!!!
jsdgffsdfggtggj
asta a fost mesaj din partea lui Marc pt. Atomel
revin mai tarliu ca nu pot scrie in conditiile astea
pupi

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

La multi ani mami de Edut! Sa fii fericita si sanatoasa! Sa ai o viata minunata in noua locuinta si sa ne aduci vesti noi cat de curand! Te pupppppppp!

Alina, Catrinel mersi de incurajari! Nu ma las eu cu una cu 2! O sa iau ore cu alt instructor si pe o masina mai usor de condus!

Catrinutza inca nu il duc la gradi pe Cristu! Daca nu as fi ramas insarcinata l-as fi dus, insa in conditiile astea il tin acasa si ma ocup eu de el! E foarte cumintel! Credeam ca rasfatul bunicii care tocmai a plecat de la noi o sa-mi dea de lucru, insa...surpriza....puiul e foarte cumintel.

Ada, Poli v-am vazut pozele...sunt foarte faine...mai ales aia cu creata cu cascheta...asa m-a amuzat...o culinareasa in devenire!

Noi am fost in weekend la Radna si a fost frumos...avem ceva poze super si o sa pun link. Cea mai tare faza a fost cu niste oi...care au primit popcorn de la mama si apoi se tinea toata turma dupa noi sa le dam floricele de porumb...Deja ne panicasem ca nu mai scapam de ele, cand le-a certat ciobanu si ne-au mai lasat in pace!

Va pup si va doresc o saptamana super!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CARMEN, nu i-am dat lapte deloc, nu era voie. Zero grasimi, deci nici unt, branzici, etc. Numai branza cu 0% grasime.

IRINA, da, le-am gasit pana la urma si v-am vazut, frumosilor!!!

POLI, am dus-o, da, si mi.e ca am gresit. Ca azi dupa masa mi-a mai tras 2 moi. In total 3 pe azi. Dr zice ca de la 7 in sus e diaree, indiferent de consistenta. Ma rog, vad maine cum e. m-am enervat ca soacra-mea a uitat sa ii puna probioticele in mancare la pranz si acuma seara nu mi-a prea mancat….degeaba i-am pus io praful in orez…

CATRINUTZA, m-am gandit la voi. Bine ca e OK atomu acuma. ce cosmaruri in spital….

MIHA, la Radna? Wow, ce mica e lumea! Acolo are varu-meu o casutza de vacanta….

SIMONA la multi ani!!!!!!!!!! Mai intra sa ne zici ce mai faci!!

CIUF, am vazut ratzusca!!! dulce de tot!!!!!!!!

Mergi la inceput

am mai pus cateva poze noi in albumul de la semnatura!
enjoy!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Catrinutza multa sanatate Mariucai sa nu mai ajungeti niciodata in asemenea locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Poli,vazui si eu pe Nick,ptiu....ce simpatic e,poza asta imi plce la nebunie,are asa fatuca de baiat care se alinta http://family.webshots.com/photo/2167859950101784852RfGRRf

catrinutza,ce bine ca sunteti acasa!!!!ati stat mult acolo,prea mult.Si atomica asa cuminte sa stea ea cu fluturasul in mana,of,ce mila mi-e;Sa nu mai ajunga niciodata pusa mica acolo!Rasfat-o acuma cat poti,gratuleaz-o!!!!neaparat !!!sa se simta iubita si importatnta.Si psihicul ajuta la refacere .Cu bebe 2.....mai astept cel putin pana in iulie,in vacanta de vara,dar cred ca nici atunci nu e tocmai bine caci s-ar naste bebe in martie,.....si eu o sa am examenul de licenta in iulie,2009.....deci cel mai bine ar fi probabil sa chem barza la anul in iarna ca sa se nasca bebe in sept-oct 2009,dupa ce termin cu scoala si examene ca sa pot si sta acasa linistita cateva luni cu copiii.Eu pe cat pot evit sa ma incarc cu mai mut de cat pot duce,....fiecare stie de cat e capabil sa faca,la fel si eu.Si numai bine,atunci,la 3 ani si jumate e si Rudy mai maricel....Oricum si asa am zile cand ma simt vinovata ca trebuie sa ma apuc de teme si de invatat in loc sa ma ocup de el.Bine,asta nu e in fiecare zi,....dar am si astfel de zile.....iar cu un bebelus....chiar nu vad descurcandu-ma,mai ales in primele luni cand efectiv au nevoie de mami si se trezesc si de 6-7 ori pe noapte.Colega mea cea de aceeasi varsta cu mine si care tocmai a nascut pe 18 oct al 4 copil al ei,desi a venit maica-sa din Brazilia sa stea cu bebelusul ca ea sa poata sa revina la scoala dupa 3-4 saptamani.....a renuntat la scoala,....si a zis ca prefera sa inceapa din nou la anul.Tare vreau sa termin in 2009...si sa nu fie nevoie sa intrerup.
Alina,l-am vazut in pozici si pe scumpul de Marc.e tare dulce cu ochelari draga.sa te bucuri de el.....si chiar daca nu intra zilele in sac,deci nu e nici o graba,nu-i asa ca.....o sa fi darnica sa-i dai un fratior sau o surioara?L-am vazut si pe el ce fericit era sa se joace cu David,ca si Rudy al meu cand are ocazia sa se joace cu alti copii.
MIHA,cand ajungi la doctor ca sa-l vezi pe samburel???Mai spune-ne si nou ceva de samburel,pliiiz!!!
AM VORBIT IERI CU ANAIDA si mi-a spus ca bebe al ei are deja 26 de saptamani,si a fixat deja data cezarianei cu doctorul care-i urmareste sacina pentru data de 31 ianuarie,bine,asta in cazul in care nu e bebe....mai grabit sa vina mai devreme.
Am pus si eu cateva pozici de la Halowin ,unde Rudy era costumat in Superman http://good-times.webshots.com/photo/2796797860072337911xwtjXH .... si s-a tinut de manuta mai toata seara cu o fetita,am dovada aici http://good-times.webshots.com/photo/2779695780072337911ALeGLU ,iar aici e personajul" pozitiv" fata in fata cu cel "negativ" http://good-times.webshots.com/photo/2863988590072337911aKhENK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dau si eu o raita...prin cartier,dupa ce m-am tot preumblat pe la subiectele care ma dor(bone,vaccinuri etc).Aproape ca m-am obisnuit cu starea de agitatie continua(fara bona inca!)si sunt ca picata din cer.Adica sunt absenta,apatica,simt ca ma pandeste si o pardalnica de raceala,per total nu este cea mai fericita perioada a vietii mele.Dar daca Bubu este sanatoasa(si este!)nu mai conteaza nimic.Astazi ne-a facut o vizita Mariana(bona dezertoare),proaspat iesita din spital si rupta de dorul Theei.Adevarul este ca abia se tinea pe picioare.Bubu s-a bucurat enorm,asa cum n-ar face in veci cu bunicii(de exemplu).A luat-o de mana si a dus-o in cortul ei(unde este un privilegiu sa ajungi!) si,din cand in cand,o strangea tare de picior,in semn de puternic atasament.Maia(asa o striga) i-a adus o juca si avea ochii in lacrimi.Mi-a spus ca n-are voie sa ridice decat maxim 3 kg si ca i s-a descoperit si un "fibron"(adica fibrom) pe care trebuie sa il opereze.S-a oferit sa ma ajute din cand in cand,adica pret de cateva ore/zi,pana gasesc o bona.I-a fost tare greu sa-si recunoasca neputinta si mi-a spus cu voce tremuranda ca sufera enorm din cauza situatiei.Am vorbit mult,mi-a povestit si cat este de amarata cu familia ei care o exploateaza la maxim si ca noi eram singurii care o tratam minunat si alaturi de care se simtea bine.In fine...
Am fost atat de linistita 2 ore cat a plimbat-o pe Thea(ca tot s-a oferit)!!!
In alta ordine de idei,va invit la Festivalul National de Muzica pt.copii "Contrapunct".Vineri si sambata va incepe la ora 18(sala mica a Palatului Copiilor) iar duminica,marea finala va incepe la ora 17 la sala mare.Intrarea este libera si va fi foarte frumos.Invitatia este (din pacate!) doar pt. mamicile din Bucuresti.Sau,cine stie?

Noe,parca mai ieri spuneai ca sunteti multumiti de bona.Ce s-a intamplat,cum si-a dat arama pe fata?Eu n-as angaja o bona interna nici in ruptul capului.Mai curand mi-as lua gandul de la serviciu si m-as dedica in totalitate copilului.Ma rog,sper sa nu se intample!

Catrinel,cum se mai simte Onuta?N-am reusit sa vorbesc cu d-na respectiva iar prietena mea(pe care am sunat-o imediat dupa ce am vorbit cu tine)era...la Frankfurt.Mai vine inainte de Craciun.

Catrinuta,bine ati venit acasa!Poate apucam sa ne si vedem,cel mai probabil cu saniutele.

Tania,imi pare rau pt. fetita finutei voastre!Cat de nedreapta este uneori viata cu unii dintre noi!Eu sa stii ca i-am facut Theei supa crema de ciuperci si a ras tot castronelul.

Aida,vorbiti la telefon,nu gluma!Peste vreo cativa ani problema nu va mai fi prea roz la primirea facturii.Stiu eu ce spun!E tare dulce Alex si are o mutrita foarte...responsabila(daca pot spune asta si iata ca pot!)

Claudia_d,sunt de acord cu marea intalnire...hibernala.Unde,cum,cand?Da' poate vom fi ceva mai multe ...Am vazut poze cu prima zapada si cu un Vladut vesel si mare si dragut!

alinaalex,ma bucur ca v-ati acomodat la gradinita.Eu o privesc ca pe o ultima solutie.Mi-e tare mila sa o trimit "in lume" asa de curand.Si sa nu o strang in brate cand adoarme la pranz cu Bute,sa nu mai detin controlul absolut asupra vietisoarei ei.Cu bona parca e mai simplu.Nu sunt pregatita inca sa o desprind de noi;bine ca este un copil (prea!) sociabil.Oricum iesim mereu in compania copiilor,asa ca avem parte slava D-lui! de colectivitate si ne pregatim pt. mai mult...L-am vazut pe Marc in cadita,are mutra si de neamt si de fetita(na,am facut versuri!)

micaalsa,imi pare rau ca aveti probleme cu somnul,lucru de care eu nu ma pot plange.Am auzit ca somnul ideal(valabil si pt. cei mari) este cel in care capul este orientat spre rasarit.Am observat si la Bubu ca se intoarce singura cu capul in directia rasaritului,desi eu o asez invers(ca asa a fost regia...).Sper sa incepeti sa aveti nopti linistite!

Adar,ce dulce e mica cersetoare de bun-bun!Chiar ca i-ai facut cateva poze artistice!Nu-i asa ca am zarit o farama de cozonac????Mai baga-te si tu in cadru din cand in cand...Daca mai vrei,eu pot sa-mi schimb parerea si sa accept si o bona interna,cu tot cu una bucata mic cersetor cret si ochios.Asigur si ingrediente pt. praji!

Mihaser,daca vrei sa stii si eu am picat prima data.Sala.Si a doua oara am fost singura care am luatr examenul(dintr-un card de barbati)si politistul(cel mai aprig din gasca) m-a felicitat pt. felul in care conduc.Capul sus,nu-i un capat de tara!Si...a doua oara va fi mai simplu.pupici pe burtica si pe fruntea unui Cristisor cuminte!

Liliprejbeanu,bine ai revenit pe la noi!Si Thea musca tare de tot si,de multe ori,daca noi opunem rezistenta incearca pe manuta ei.Si nu-i prea place.Poze,ceva?

Delia,brusc Rudy a devenit matur.A fost nevoie doar de o freza noua!

Tcelen,ce greu trebuie sa-ti fie cu doi copii si fara ajutor.Nici nu vreau sa ma gandesc la mamicile aflate in astfel de situatii,cu doi,trei sau mai multi copii.Si unele nici nu se plang...Sunt tare draguti amandoi!Parca ieri dadeai startul la nasteri...

Gabi_fer,cum mai stati cu tusea?Incearca sa-i faci ceai de frunze de ceapa sau de frunze de gutui si suc de gutui si de ridiche neagra.Daca te tin nervii sa nu apelezi la medicamente,binenteles...

Poli,aveti baiat mare si cred ca este tare lipicios.Ma-nsel cumva?Veniti in Ro?Poate vii si tu la intalnirea cu mamicile.

Ciuf,inca o data m-am desfatat cu pozele voastre si iar m-am gandit(pt. a nu stiu cata oara la bb 2!).Si ce curaj ai sa te tii iar cu dintii de carti!

Revin,tocmai a venit Bubu de la plimbare.Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Catrinutza, daaaaa, si mie mi se pare ca Andrei seamna cu Atomica .... numai ca ea are parul ondulat ! Ai tuns-o vreodata ? Eu l-am chelit asta-vara (ras in cap cu lama), caci il avea crescut in transe ....
Apropo, m-am uitat peste pozele tale de la nunta si ... ai fost o mireasa foarte frumoasa si mai ales SLABA !

Miha, tare de tot faza cu oile Mi-am imaginat faza : voi fugind de oile care va urmau fericite ....

alinaalex, vazut pozicile. Mi-a placut aia cu "Bond. Marc Bond" Pupa mama pe el, ce ochisori albastriiii are

Delia, vazut si pozele cu Superman. Ai baiat mare si frumos !! Da' vezi ca incurcasi link-urile primul e bun. De la ala incolo dai "next" si le vezi pe toate (eu asa am facut). Al doilea e spre poza lui Nick al lui Poli, iar al treilea e tot primul Lasa, ca ne descurcam noi. Dar cine era aniversat, in ultima poza ? Iar tanti aia cu freza a la Peg Bundy e bona ??
Multumim pentru vestile despre Anairda ! Chiar ma gandeam intr-o zi, ca fetele (cele 3) au pierdut fetite, iar Dumnezeu le-a dat acum baieti ! (eu cred ca si Laura va face tot baiat).

Andreea, deci sa inteleg ca pe Bubu o lasi cu socrii, cand pleci de acasa ? Ce rau imi pare ca nu pot veni la concertul ala cu muzica pentru copii !
Noi avem un cort de 8 persoane, e imens, as ocupa toata sufrageria cu el. Dar la vara poate inchiriez unul mai mic si i-l pun in curte, la ai mei. Vad ca e ultima gaselnita, mai cunosc copii care sunt "ocupati" cu cortul cel putin 3 ore/zi ... eu as zice mersi si o ora sa stea el cuminte in cort, mi s-ar parea muuuult ! In general se plictiseste repede de o jucarie, si nu stie sa se joace singur ...

Mai ciuf, da' de fiecare data uit sa-ti zic ca ti-am vazut pozele si tare mi-au placut ! Luca are alunita langa spranceana ? Sau vreun semn de buna purtare ? Eva pare fascinata de el. Sa stapaniti sanatosi noua masina !!

Eu ma incaltai cu cizmele de acum 2 ani (anul trecut nu le-am purtat, a fost o iarna foarte blanda). Si abia putui sa trag fermoarul pana sus. Ma gandeam sa le port putin prin casa, poate se mai lasa. La noi gagicile poarta cizme lungi, cu pantaloni mulati si bagati inauntru, inca de luna trecuta. Ei, as ! Ce blugi sa mai bag, frate, caci pana si dresul e gros ? Abia imi incape piciorul !!! Mai stau putin asa si ma duc sa ma descalt, parca imi zvacnesc pulpele ... e clar, trebuie sa mai slabesc....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

hello!
am revenit..so,
multumim de aprecieri! Nu-i asa ca 'Marc Bond' e cool?

Poli, nu l-am tuns niciodata pe Marc pana acum...doar un pic din bretonel (cred ca se vede in cateva poze), ca deja incepuse sa-i intre-n oki. Pana la un an era aproape periuta, apoi a inceput sa-i creasca si sa se onduleze, mi-e chiar mila sa il tund, mi-e mai drag asa! ca tot restul vietii va fi cu parul scurt, asta in cazul in care nu va fi roker (io am fost, in liceu!)

Irina, inca mai incape in vanitza, e cam mare vanitza lui...Marc are cam 14 kile acum si parca s-a mai inaltat, dar tot nu e asa mare ca Andrei al tau

Catrinutzo, prin ce cosmar ati trecut! Offf, sper ca Atomel sa nu mai treaca niciodata prin asa ceva! mi bine hiperactiva, asa cum o stim noi! Ma bucur ca acum sunteti okei si sper din tot sufletul sa fiti numai okei de acum incolo!
Dap, noi ne-am acomodat la cresa, dar a fost cam anevoioasa acomodarea asta...cu cantec...dar e bine acum. Marc si-ar dori, desigur, sa stau si eu acolo sa ne jucam impreuna, dar uite ca sta pana la 5 dupa-masa, acum doarme bine, cateodata chiar si 3 ore acolo...mai maraie cand intra pe usa cresei, dar ii trece. Dupa-masa il gasesc linistit, iar seara abia il culc. Mai repede de 10 seara nu se lasa culcat...semn ca nu-i asa obosit! dimineata abia se trezeste, noi ajungem cam ultimii, dar inca nu suntem asa mari sa mergem la program, asa ca suntem iertati

Delia, daca-i stii tu ce mult imi doresc bb2...de 6 luni incerc si nimic pana acum, din pacate...mi-am luat si gandul, m-am luat cu alte treburi acum, poate-poate...desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, nu stiu momentan cum m-as descurca cu doi copii...intotdeauna mi-am dorit doi copii si cand il vad pe Marc cat de mult se bucura cand isi vede prietenii (ai vazut cum il strangea pe David in brate? ) si cum se joaca cu ei, imi doresc si mai mult o surioara sau un fratior pt. el! in nici un caz nu o sa-l las singur! de asta l-am dat si la cresa, sa stea intre copii. Sa stii ca se plictiseste de unul singur acasa, ne jucam noi cat ne jucam, dar se plictiseste la un mom. dat, mai ales ca acum e frig afara, nu mai putem iesi ca vara...De regula iesim un pic afara dupa ce-l scot de la cresa, apoi ori mergem in vizita la prietenii lui, ori ei vin pe la noi si asa avem si ocupatie.
Wow, ce ma bucur pt. ANAIRDA!!!! multumim ca ne dai vesti despre ea!

Andreea, lasa ca o sa gasesti tu o bona potrivita pt. Bubu pana la urma! ma bucur ca e sanatoasa si bine.
Si Marc e f. sociabil de felul lui, dar si super-mamos! de cand cu gradi a devenit umbra mea, in week-end sa nu mai vorbim...mami, mami si iar mami! chiar zicea tati zilele trecute ca e musai sa mai facem o fetitza, sa-l bage in seama si pe el cineva...ca Marc nu prea e interesat...mamica lui e baza!
oau, ce m-as duce si eu la festivalul ala pt. copii...dar din pacate noi suntem prea departe...

Miha, ce fain, pune niste poze cu oile de la Radna!
mai, sa stii ca eu am luat din prima permisul, cred ca am facut scoala de soferi intr-o luna, cu tot cu examene, dar asta din ambitie! aveam o Dacie rupta, din 1900 toamna, pe care ma chinuiam sa o conduc, abia miscam volanul, abia schimbam vitezele de forjata ce era si un instructor imputit si badaran. Am luat permisul ca sa scap cat mai repede. Politaiul cu care am dat orasul m-a felicitat atunci ca am condus asa bine o asemenea rabla. Atunci am jurat ca n-o sa mai conduc niciodata pana n-o sa am masina noua. Asa a si fost! Eu am facut scoala in '99, nu erau atatea masini de scoala ca acum si nici nu aveam cunostinte instructori.
Schimba instructorul daca nu esti multumita de el...sunt destui! Bafta!

am fugit la naneala!
noapte buna !

pozele noastre

Mergi la inceput