* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)
Raspunsuri - Pagina 19
carmenpit77 spune:
Claudia tot n-am inteles de ce sa nu-l duci la gradi pana la 4 ani?
Ciuf prea multe nu stiu inca dar ma interesez.
Deocamdata Andra stiu ca va scoate un CD cu colinde si mie imi place Andra.
Qamar spune:
LA MULTI ANI, LUCA! cu intarziere
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
aalina2003 spune:
La multi ani pentru Luca, bafta la gradi si la..fete!
La multi ani si pentru Dr (Noe)..anul trecut mi se pare, au fost baloane, anul asta ce mai e, Noe?
Claudia, in legatura cu gradinita...probabil ti-a spus asa in ideea de a-l proteja suplimentar, dar...am citit acum cateva articole scrise de medici, din pacate oncologi, acum, adica de cand e este mediatizat cazul Teodorei, fetita bolnava de cancer la o varsta atat de mica. Medicii recomanda integrarea copiilor in colectivitate la varste cat mai fragede (chiar de la cateva luni), explicatia fiind ca expunerea la diferite virusuri activeaza mecanisme de protectie impotriva cancerului, mai ales la varste mici. Se pare ca acei copii purtatori ai genelor care predispun la leucemie care au fost expusi la virusuri prin integrarea in colectivitate la varste sub 3 luni, nu au mai dezvoltat boala.Am citi atat articole scrise de medici romani, cat si englezi..asta am sintetizat eu din ce am citit.
Asa ca..eu as duce-o pe Ana la gradinita, dar nu o primesc decat la cresa la varsta asta iar in Tulcea este o singura cresa si copii foarte multi. Oricum, de la 2 ani si jumatate va merge la gradinita.
alinaalex, de Mos Nicolae..hmmm,nu m-am gandit inca, dar eu stiu ca mosul asta aduce mai multe dulciuri, a se citi fructe..(dar merge si cate o "bamba", cum zice Ana, cioco mici de la Kinder,adica)si mai putine jucarii, cica astea sunt in seama mosului principa...![]()
micaalsa, am vazut la jucariile pentru copii cuminti un CD player..intrebare:este si casetofon, radio..sau doar CD. Dra l-am vazut de 2 ori expus, odata la inceput, apoi mai spre sfarsit, cu preturi si prezentari usior diferite..ala de la sfarsit, pare mai "bogat"..
.Intrebare: care e "adevaratul"
CD player?
danybv spune:
Buna fetelor.Am si eu o intrebare pentru fetele de la Tulcea :ati nascut cumva la Tulcea si daca da cu ce dr ?
Astept raspuns de la voi daca se poate .Multumesc mult.
danybv
31
Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
aalina2003 spune:
danybv,eu sunt din tulcea, dar am nascut la bucuresti. mai este aici o mamica, cameliada, tot din tulcea, care a si nascut la tulcea,(dr iacob), dar ea intra mai rar.poti sa-i trimiti un pm,poate iti da mai multe amanunte,desi acum e cam ocupata cu inscrierea baietelului la cresa. pe tine cine te-a urmarit?
danybv spune:
aalina2003, eu sunt din Brasov si locuiesc la Tulcea de anul trecut.Am si eu un baietel nascut in Martie 2006 dar l-am nascut la BV iar acum mai am un pic si nasc iar .Eu am mai fost asa la control la Dr Maxim dar ea a plecat la Arad definitiv si acum ma gandeam sa nasc la Tulcea dar nu stiu nici un dr asa mai bun .Daca nu gasesc voi pleca sa nasc tot la Bv desi imi este mai greu .Este distanta mare si am si pe bebe, acolo este mai frig decat la Tulcea.Multumesc ca mi-ai raspuns.
danybv
31
Maria
danybv spune:
Am uitat sa-ti spun ca am fost si eu la Dr Iacob vineri dupa-amiaza mi-am facut un ecograf la ea si i-am spus situatia mea si m-a repezit la raspuns ...... Deci ea nu poate fi pe lista .![]()
danybv
31
Maria
micaalsa spune:
salutare!!!
N-am mai reusit sa intru de-o vreme pe forum, am ratat sa-i spun La multi Ani!! la Luca, dar o fac acum desi cu o mica mare intarziere. Scuze ciuf
aalina, nu mai am cd play-erul, l-am dat deja ... dar e o chestie de juycarie, nicidecum nu se comporta ca unul real. Dovada pretul ![]()
V-am pupat, as raspunde la toata lumea dar zau ca mi-ar trebui o zi de 48 de ore macar
.
Mai am cateva jucarioare daca vreti. Si eu i-am luat Iuliei un ponei balansoar si zebra si e inebunita dupa ele. Asa ca vi le recomand, sunt chiar potrivite pentru varsta ghioceilor nostri.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
adar spune:
Micaalsa, am si eu o intrebare: vreau sa-i iau Maiei ceva de genul asta de Mos Craciun: http://s215.photobucket.com/albums/cc268/micaalsa/Jucarii/?action=view¤t=Ponei_balansoar.jpg
Imi spui si mie ce dimensiuni are?
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by adar
Micaalsa, am si eu o intrebare: vreau sa-i iau Maiei ceva de genul asta de Mos Craciun: http://s215.photobucket.com/albums/cc268/micaalsa/Jucarii/?action=view¤t=Ponei_balansoar.jpg
Imi spui si mie ce dimensiuni are?
_adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Iti scriu dimensiunile pe messenger.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina Anamaria
lui