Colectia de toamna-iarna 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 20
roxisialexia spune:
anda, sunt siderata de ce aud…este inadmisibil sa se intample asa ceva unui copil.Te rog sa nu o lasi in pace pe aceasta individa si al ei alai si sa o porti numai prin controale.Sesizeaza orice organ care se poate sesiza in problema asta, roaga-l si pe tatal lui nic sa te sustina in treaba asta.Poate nu iti recuperezi banii dar cel putin o desfintezi prin amenzi si nu ii mai trebuie sa fie patroana.
Desi sunt pentru gradi de stat in situatia de fata nic este prea mic si nu il primesc, incearca totusi sa vezi cum arata si cresele din zona ta..
Gradinita asta ai vazut-o : http://www.gradinitavoinicelul.ro/
Sau asta : http://www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/125-gradinita-lumea-piticilor-j-n.html
Si aici: http://www.mamisitati.ro/contact.htm
Mult succes, va
noki, deci, a primit carti, baloane, notebook, jucarie din aia de o impinge dar confectionata din lemn( i-a adus-o sora-mea de la bavanos), hainute si parka atat. Am avut doua torturi, unul mic pentru pici si unul cu cioco pentru adulti ( din pacate nu am mai avut baterii dimineata si nu ne-a tinunt decat cateva poze.
Abia astept sa imi spui cu cine seamana fii-mea acum, mie mi se pare ca s-a schiimbat mult.
lavi, multa sanatate tatalui tau
Daca crezi ca nati are viroza si nu doar o simpla raceala atunci este bine sa le spui parintilor si deci ei daca vin. Si inainte de petrecerea alexiei s-au imbolnavit 2 copilasi si parintii din dotare sin u au mai venit.Oricum fii-mea a racit imediat dupa ziua ei, dimineata s-a trezit cu muci ..asta e!Spor la cumparaturi.
ganda, de ce spui ca noi nu le cumparam carti?? Fii-mea este foarte atrasa de ele si ii cumpar de cate ori am ceva banuti. A primit de ziua ei un laptop-notebook care sigur nu este mai ieftin de 100 de lei si pe care il tranteste toata ziua…. Eu i-am luat o tablita de scris si este foarte fascinate sa scrie ![]()
dayssy, bine ai revenit! Unde v-ati mutat, in cartierul de care pomeneai acum cateva luni??? Fain de tot camera piciului ca san u mai spun de flacau, are admiratoare?![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
gabitaco spune:
Am reusit si eu sa citesc ce a-ti scris voi in ultimile 2 zile.
Acu... ce sa va spun...
1. in primul rand MULTA SANATATE la cei bolnaviori.2. Anda... de ce nu incerci o cresa de stat... copiii sunt la fel de bine ingrijiti ca si la unele gradi particulare. Mie personal mi se pare un moft gradi particulara.Aceiasi oameni lucreaza si la stat si la particular.... important e ca cei ce se ocupa de copii sa-i iubesca cu adevarat si sa aiba multa daruire pt meseria pe care o fac.
3. gandacel... imi pare rau ca totul nu e roz la tine... dar cu timpul norii de la orizont vor disparea... mai ales pt o fire luptatoare ca tine.
4. Ripley de ce nu incerci sa te descurci un timp singurica... iti trebuie putina mobilizare. Bona pefecta nu exista... oricare va avea ceva ce nu iti va fi pe plac... dar MAMA ORGANIZATA SI IUBITOARE exista. Stiu ca e greu cu 2 copii dar nu e imposibil.Nu vreau sa te supar dar incerca sa te mobilizezi, sa iti organizezi mai bine timpul .... concediaza bona si incerca sa te imparti in egala masura la cele 2 floricele. O sa vezi ca si Ana isi va schimba comportamentul sii chiar daca iti va fi greu la inceput, satisfactiile ce vor veni pe parcurs si incredera in fortele proprii te vor face mult mai puternica. Mama mea ne-a crescut, pe mine si pe sora mea ( diferenta dintre noi fiind de 1 an si 2 luni)singura, tata fiind mai mult la servici decat acasa. I-a fost tare greu... avea si servici( mai mult acasa), cand noi dormeam ea lucra, facea mancare, spala ... si poate mai apuca si ea sa doarma. Dimineata era mereu vesela si surazatoare.Spune mereu ca noi 2 eram sursa ei zilnica de energie. ceea ce am scris in parte e valabil si pt JOY
Leea cuscra... imi pare tare rau ca ginerica e bolnavior. Incerca si tu aloe... ca noua vad ca ne merge bine cu el deocamdata.
Primesc cu mare placere toate rosiile disponibile
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
roxisialexia spune:
fetelor, am trimis invitatie sa vedeti cateva poze de la ziua alexiei. Se afla in contul comun de e-mail/ yahoo.Enjoy!
BUBU
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Cuscra,quote:taaare as da s-o vad si pe asta!Auzi acolo, pacifista sefa!!!! Zau daca te pot inchipui la capitolul scandal!
o doamne, as muri cu ei de gat!!!!!!
io, pacifista sefa! zau cuscra, nu ma cunosti deloc!
ia-ntreaba-l pe adi!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
roxisialexia spune:
Doamna pacifista, daca nu se mai anunta nimeni pentru locul de joaca ne vedem noi, k? Ca si fii-mea vrea sa il cunoasca pe vladut ![]()
BUBU
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by roxisialexia
Doamna pacifista, daca nu se mai anunta nimeni pentru locul de joaca ne vedem noi, k? Ca si fii-mea vrea sa il cunoasca pe vladut
doamna, cred ca ne vedem, dar sub ochii vigilenti ai cuscrei care s-a-nscris si ea la intalnire.
deci, w/e acesta, mare intalnire mare la un loc de joaca.
participante:
1. eu
2. noki
3. roxi
se mai inscrie careva?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
roxisialexia spune:
off la naiba cu snapfishul asta, se introduce adresa noastra nov_dec_2005@yahoo.com si parola cunoscuta. sper sa le poti vedea, daca nu sa ma indrume si pe mine cineva ca nu stiu ce sa fac. Vb lui noki, imi pare tare rau ca s-a inchis yahoo.
BUBU
mirabilis spune:
Pai da, dar la nume si prenume?? Ca si astea sunt obligatorii. Am incercat eu cu adresa si parola dar nu a mers. Si nici nu ma pricep...