Colectia de toamna-iarna 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 21
joy04 spune:
quote:
Bine, dar sa nu fie ceva super complicat....Adica daca trebuie sa pregatesc un fel in mai multe oale, sa prajesc nu stiu ce ingredient, sa-l marinez pe altul, etc...ca pe urma sa le amestec si sa iasa doar un fel...asta ma depaseste si nici nu am timp.
exact asa si eu.
are cineva idee cam cat ia o femeie pt facut mancare? sa zic o data/saptamana vreo 3-4 feluri (in cantitati mici) sa-mi ajunga 3 zile (hai si a 4-a zi) si in restul zilelor sa fac EU ceva "usor".
sanatate Iuliei.
dar tu ii prescriai unui pacient de-al tau antibiotic din "prima"? sau ii spuneai cum ti-a zis si al tau daca face febra, sau daca este mai rau sa-i dea?
sau daca nu incepe sa treaca in x zile sa-ti mai faca o vizita la cabinet?
GABITACO
frumos ce i-ai spus lui Ripley, dar este greu. si eu cu soramea am fost crescute de mama fara ajutor dar cu mana pe inima spun ca parintii nostri au fost super eroi.fara tehnologia de azi - pampersi, masina automata, microunde, aspiratoare (nu ca nu erau, dar putini aveau) laptele praf instant eu nu stiu daca faceam fata.
in fiecare zi ma gandesc ce gru a fost pt ele atunci si cred cu tarie ca nu prea avem voie sa ne plangem.
dar o facem.
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
mirabilis spune:
Esti sigura ca a implinit doar 2 ani??
Nu stiu, mie mi se pare ff inalta. Pe langa piticutza mea....E tare scumpica si pare matura, asa...Vorbeste? Sa iti traiasca si sa fie santoasa si iubitoare cu fratiorul/surioara 
Acum sa te intreb de ceva ce ma doare pe mine...Torturile au fost facute in casa sau comandate? Eu cred ca o sa comand, ca nu ma vad facand un tort, insa nu stiu o cofetarie de incredere...
Am auzit de urm cofetarii ca ar fi ok: Nefeli, Alice, Tic Tac...
Morgano spune:
Fetele, am citit fiecare parere cu atentie, va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi. Am sa raspund generic, intre 2 mufari si ture la Ana care nici de pranz nu mai vrea sa doarma fara balamuc de 2 zile.
Sunt de acord cu parerea ca nu e buna schimbarea pt. Ana, ea chiar tine la tanti, asta e clar. De aceea ezit in a o schimba, pot cauta intre timp si schimba doar dc gasesc una care sa para mai aproape de ceea ce vreau. Macar ca prima sa fie.
Se ocupa de Ana care e spirt in sensul ca e fte atenta sa nu se loveasca, sa nu pateasca ceva in parc - unde e cunoscuta fata mea ca argint viu, nimeni nu se poate tine dupa ea - si mi-au spus mai multe persoane cat e de grijulie femeia. Vorbeste frumos si calm cu ea, n-am vazut-o niciodata nervoasa sau agasata de copil, intodeauna a avut rabdare, eu de 1 milion de ori ma urcam pe pereti in locul ei.
E fte curata si harnica.
Noah astea ar fi atu-urile, ce am scris dimineata sunt partile negative.
Adevarul e ca ma nemultumeste cumplit in primul rand evolutia Anei la care ea a contribuit prin lipsa de orice fel de impunere sau autoritate sau refuz cu 90%. Ca doar bona sta cu ea 8 ore, noi 3. Si cu noi nu a facut figuri pana acum vreo luna. Ca venirea surioarei a pus capac si accentuat starea Anei e una, insa sunt multe chestii care in timp nu s-au corectat, sesizat... macara sa ne fi spus, nici vorba. Si vreau sa zic ca loveste Ana de nu-i drept mai nou in toata lumea. Are reactie violetan din senin, si asta nu tine neaparat de temeprament ci e o combinatie intre personalitate si modul de actionare a adultului cu care sta. Dc bona sta ca moafla si-i spune cu juma de gura nu e voie - fleask rezultat, nu?
Of, sunt total indecisa, nu va mai innebunesc cu meditatiile mele retorice :(
Multumesc tuturor pt ganduri 
Edit: din pacate nu-mi permite din punct de vedere profesional, personal si financiar sa-mi bag picioarele in propria firma si sa stau acasa cu fetele. Sunt peste 10 ani de munca, nopti nedormite, clienti castigati cu greu. Chiar nu pot face asta, si nici nu vreau.
Deja am inceput munca, asa ca... intelegeti voi....
mirabilis spune:
Joy daca ar fi venit la mine un copil la 3 noaptea cu o criza cum a facut Iulia, si subliniez ca a fost laringita, da, i-as fi spus mamei sa ii dea antibiotic daca face febra. Acum, eu imi cunosc copilul si stiu ca face de obicei asa. Adica o criza mare si care trece repede...Nu stiu, e rezistenta intr-un fel. Pe de alta parte, m-am dus la farmacie si mi-am luat o fiola de dexametazona si eram gata sa i-o bag in fundulet dc era rau...Eram oarecum acoperita. Insa...nu recomand asta nimanui. Don't do this at home! ![]()
mamica noiembrie-decembri spune:
invitatie la colectie noua. aici
nu-mi vine sa cred ca mai stiu sa deschid subiect nou.
joy sunt
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by mirabilis
Esti sigura ca a implinit doar 2 ani??Nu stiu, mie mi se pare ff inalta. Pe langa piticutza mea....E tare scumpica si pare matura, asa...Vorbeste? Sa iti traiasca si sa fie santoasa si iubitoare cu fratiorul/surioara
Acum sa te intreb de ceva ce ma doare pe mine...Torturile au fost facute in casa sau comandate? Eu cred ca o sa comand, ca nu ma vad facand un tort, insa nu stiu o cofetarie de incredere...
Am auzit de urm cofetarii ca ar fi ok: Nefeli, Alice, Tic Tac...
mirabi, saru'mana
. Adevarat, este inalta si pare mai mare de doi anisori..si da, vorbeste toata ziua...si din 10 in 10 min ma intreba "mami, ce faci?" Eu le-am cumparat de la cofetaria Tosca de la Dristor, super prajituri si torturi( insa sa nu iei cu frisca colorata ca sunt ff dulci). Si prajitura in forma de tort am cumparat de la tic-tac, super buna si ea. I-am dat alexiei sa guste din ele, asa doar putin ca sa le stie gustul
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
pumba spune:
noki - draperii am vrut sa zic.
corap- ai doi copii superbi!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)