*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 20
princess spune:
Lexi, imi pare rau sa aud asa ceva! Doamne, bine ca a trecut si Maria este bine! Cu medicul ei ai discutat despre treaba asta?
Despre Vigantoletten, noua ne recomandase la inceput pediatra aceste pastilute, spunandu-ne ca se asimileaza mai usor. Eu i-am dat un timp pastilute, dizolvate in ceai, dar am revenit la picaturi.
Acum ii dau picaturile in prima lingurita de papica pentru ca altfel Rares nu le ia! Nu stiu daca este bine sau nu, dar asa am reusit eu.
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
VARSTA RARES
xandrutza_76 spune:
Ramo, mi-au placut foarte mult pozele! Si ce papica am vazut pe acolo...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
salutare
am fost ieri la vaccin. vlad s-a comportat exemplar, manaca-l-ar mama de baiat
raportam 9,800 kg (pe care le tot avem de 2-3 luni) si 75 cm
8 dinti si 2 masele care azi-maine au iesit
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
xandrutza_76 spune:
Lilina, pupam pe Vladone, pentru ca a stat cuminte la vaccin! Felicitari pentru cei 8 dinti si 2 masele, vrem si noi ![]()
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Roxana01 spune:
Fetelor, intru din nou pe fuga, dar trebuie sa impartasesc gandurile mele cu voi. Azi dimineata am auzit la radio ca fiica Lianei Stanciu de numai 2 anisori are cancer si a fost operata undeva in Viena. Dumnezeule, este infiorator! Nu pot sa ma gandesc la necaz mai mare decat acela de a-ti vedea copilul suferind sau, Doamne fereste, de a-l pierde. Bietii copii nevinovati, de ce trebuie sa sufere!? Si neputinta noastra de a le alina suferinta este si mai grea. Nu stiu, m-a dat peste cap vestea asta si sper din suflet ca vor trece cu bine peste aceste necazuri. Din pacate sunt mult mai multi copii in aceeasi situatie sau mai grav, despre care nimeni nu stie nimic si pe care nimeni nu-i ajuta cu nimic. sunt intr-o dispozitie nu prea buna, ma scuzati ca intervin cu asa subiecte triste.
sunt suparata si pt ca mama a facut niste controale si se pare ca are probleme mai serioase la inima decat stiam. Ea are ereditar o boala la inima, valva care se ingusteaza, nu stiu acum denumirea stiintifica. Se pare ca este din ce in ce ma rau si in curand va trebui sa se opereze. Am inteles ca operatia nu e pe cord deschis, dar va dati seama ca nu primesti usor o astfel de veste.
va pup si bucurati-va de fiecare clipa alaturi de puiuti!
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
Adriana mica spune:
Buna ziua,
Lexi, imi pare rau pt spaima pe care ati tras-o! Noi ii dam lui Dudu Vigantoletten: pastiluta o dizolvam intr-o lingurita de apa sau ceai, deci tot asa il administram. Medicul pediatru ce zice referitor la faptul ca Maria se ineaca de la doar cateva picaturi de lichid?
Roxana, am auzit si eu de fetita Lianei Stanciu: infiorator!
Noi ne pregatim, in sfarsit, de aniversarea lui Dudu! Vom revenim luni cu poze.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
tanima_i2002 spune:
Buna ziua mamici cu pitici. Am reusit si eu azi sa mai intru si am citit tot, tot, dar am uitat tot cam asa din cde am citit, asa ca nu o sa raspund prea multe.
Sa urez si eu un mare
pentru Bianca pitica de Ena, Bogdan Tudor pui mic de sheryll, Radu Andrei puiut de Festina
ptr ieri si un
la fel de mare ptr Ovidiu puiut de Danip
Eu azi am fost la control ptr vaccin ca nu am apucat sa il facem dei de 2 saptamani tot vreau sa i-l fac, dar a fost dr in concediu si vroiam sa il consulte totusi cineva. Rares este bine, sanatos, dar mult prea nazdravan si incapatanat, nu ma asculta deloc, face numai prostii in continuare ne certam toata ziua pe umblat la aragaz, tras de cabluri-fire-prize, intrat la wc cand prinde usa deschisa, arunca toate jucariile prin casa si nu se mai joaca cu niciuna, nu sta sub nici o forma la imbracat si la pus pampers si este o lupta continua cu picioare in gura din partea lui si palmite la fundulet din partea mea, ne ia o ora sa iesim din casa numai ca sa ne imbracam si dupa aceea se posteaza langa usa si urla pana ma incalt si eu si iau bagajul, afara vrea numai pe jos sa intre in toate baltile, sa scarme cu piciorul in namol... Este o contra continuua la noi, eu zic nu, el face pe prostul.
Avem pe zi ce trece un vocabular mai bogat, ceea ce ma bucura ca dja ma gandeam cao sa fie mut, dar numai pe jumatate ca in limba lui oricum vorbea si chiar rastit toata ziua. Tot la cele rele amintim ca nu prea mai stam pe oala, s-a cam constipat de cand ii dau banana de vreo 2 saptamani, i-am dat si citrice zilele astea si s-a oparit la fundulet asa ca le scoatem iar momentan, in rest papa f f f bine de cateva zile de m-a bagat in sperieti cat mananca si cat cere toata ziua, inca nu papam cu sare si cu zahar, desi imi propun sa incep sa ii fac prajiturele in casa, de 2 zilepapa mar cu biscuite si desi la inceput nu a agreat gustul azi chiar mai cerea si dupa ce se terminase. Dupa ce am cumparat al doilea mixer vertical a inceput baiatul meu sa pape si nepasat, ii dau cartofiori mai mititei si ii roade cu unica maseluta, numai carnea nu o vrea nepasata, in rest se pare ca incepe usor usor sa pape mai bucati. De 3 nopti nu s-a trezit decat de 2-3 ori pe noapte dar ziua acelasi somn scurt de maxim 1 ora de nu apuc nimic sa fac.
Cam atata despre noi.
Pupam Mariuca cea innecacioasa, puiutii bolnavi si cei in refacere, mamicile obosite sau panicate.
promitem ca mai revenim dar timpul meu este din ce in cemai scurt si in plus voi avea si f f f multa treaba de acum incolo ptr ca am hotarat sa imi continui doctoratul pe care vroiam sa il abandonez asa ca va trebui sa ma pun pe treaba ca in anul care voi mai sta acasa sa imi dau cele 3 referate restante si sa incep sa lucrez si la teza.
Cu ocazia asta am dat o fuga pana la Bucuresti sa fac o cerere de prelungire si l-am lasat pe Rares cu mama, m-am simtit de-a dreptul pierduta fara el pe drum, mi-era dun dor groaznic de am sunat acasa din ora in ora, la intoarcere am uitat sa cobor din metrou, nu am fost atenta si am mai mers o statie in plus, iar cand am ajuns acasa simteam ca ma doare creierul de bulversata ce eram.
Acum va pup si va doresc un week-end placut si linistit.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
GETY spune:
Lexi, si eu zic ca injectia ar fi solutia. Fetita ta nu-l suporta, asta e clar si nu vrea sa-l inghita. Eu ii dau Mariei acum 10-11 picaturi si le inghite fara probleme. Eu zic sa n-o mai chinui pe mititica si pe voi in acelasi timp.
Roxana01, boala mamei se cheama "prolaps de valva mitrala" sau "insuficienta mitrala"? Daca da, te pot ajuta cu informatii. Multa sanatate mamei tale!
Noi mergem maine din nou la control, sa vedem daca mai are rosu in gat si sa mai facem o partida de aerosoli, daca e cazul, apoi sa incepem sa iesim din casa ca n-am facut-o de 8 zile.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Lilina, bine ca ati scapat de vaccin! Noi trebuie sa ne reprogamam, ca am fost programati pe 22, dar am chiulit din motive obiective. De plans nu scap eu, sunt sigura. Maria are tot 75 cm., am masurat-o ieri. Sa inteleg ca o sa am o fetita inalta?
GETY spune:
Tanima, buletin complet. Citit cu multa atentie.