*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Haideti la !

La multi ani Ovidiu!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineatza
tare buna cafelutza xandrtza
fetelor cum sa fac cu nepotica mea de 8 luni care nu vrea sa bea lapte nici cu biberonul nici cu cana cu numik doar tzitzi noaptea din 10 in 10 minute de saraca mamasa ii zombi s abia se mai tine pe picioare ziua la servici
saracut e disperata ar vrea sai mai dea laptic dar in ritmul asta o ia razna sau o ducem la spital
datimi s mie niste idei ca asa nu se mai poate
la multi ani sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor!
Incep prin a-i ura lui Ovidiu de danip la multi ani!
De asemenea la multi ani tuturor celor care poarta numele de Dumitru sau derivate! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Multa sanatate puilor bolnaviori!

Fetelor, am mare nevoie de un sfat.
Aseara am murit si am inviat si am imbatranit cu inca 10 ani. Pentru a 3-a oara in cateva luni Maria s-a inecat RAU, dar RAU cu Vigantol. Este peste puterile mele de intelegere cum copilul meu se poate ineca de la 4 picaturi date cu lingurita (ca daca i-as picura pe limba probabil ca mi-ar muri copilul inecat), si stand in fundulet in timp ce i le dau. Efectiv, aseara era s-o pierdem...Nici nu vreau sa ma gandesc, si acum imi vine sa plang. A vomitat, nu putea sa respire, am aspirat-o cu batista bebelusului...20 de minute a tot tusit si s-a tot inecat si a tot vomitat. Si dupa cum va spuneam, e a 3-a oara cand patim treaba asta de la Vigantol. Asa ca, desi cu inima stransa pentru ca stiu ca e totusi un medicament important, am hotarat sa nu-i mai dam Vigantol DELOC. Aveti idee cum se poate inlocui Vigantolul? Adica sa-i dam altceva care sa aiba aceleasi proprietati? Mamicile farmaciste, poate ma puteti ajuta cu o sugestie? Va rog, suntem disperati, nu vrem sa mai trecem niciodata prin ceea ce am patit aseara!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Vai, Lexi, imi pare rau! Of, bine ca ati rezolvat...
Incearca sa-i faci vitamina D injectabil, eventual intreaba doctorul despre asta. Saracuta, poate nu-i place vigantolul? Si nu il inghite, of nici nu stiu ce sa spun...
Va pup, daca ajuta la ceva...

poze cu noi

Mergi la inceput

Revin: daca ii puneti picaturile de vigantol in putin ceai? Si i-l dati cu biberonul?

poze cu noi

Mergi la inceput

Xandrutza, ar fi o idee dar nu stiu daca va bea tot ceaiul odata... Cred ca tot la injectii vom apela pana la urma.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lexi - dar pune-i intai in putin ceai, vreo 10 ml cat bea o data..vezi daca merge, ca si cu injectabil - daca si cand se gaseste - stiu ca mai cauta cineva D3 injectabil, si parca facuse comanda la o farma acolo in Buc - Lilina sau Monique - nu mai tin bine minte..

Am citit din urma..
Gonghy - multa sanatate printesei si tie..nasol tare cu vremea asta
Pufy - ma bucur ca sunteti mai bine...poate nu or mai veni si alti virusi...multa sanatate

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutare,

Ovidiu
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Dumintru

Off, lexi, imi pare tare rau pentru Maria. Si eu zic ca ai putea sa-i pui vigantolul in ceai; pui in sticluta mai putin, doar 50-100ml sau tu stii mai bine cam cat bea o data, iar daca nu puteti asa, probabil ca injectabil ar fi cealalta solutie. -ici pt Maria!
xandrutza

si acum sa va arat cateva [b]poze frumoase[b]
Aseara am incercat sa incarc si pozele de la ziua Patriciei, dar nu am reusit decat doua poze intr-o ora,mergea tare greu netu asa ca am renuntat, dar promit ca tot o sa reusesc in final.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

wow Lexi, asa m-am speriat cand am citi primele randuri! bine ca s-a terminat cu bine! eu nici nu vreu sa-mi imaginez daca doamne fereste se intampla ceva! nu stiu e e vigatolul acela dar daac am dedus bine este vit D! eu lui eric ii dau asta: http :// www. davitamon. nl/ intro.do?tag=main1 (fara spatii ca nu am timp acum sa fac doar cuvant)! si asta e un pic uleios dar are un gust foarte bun! eu ii picur pe limba cate o picatura! apoi inca una si tot asa, nu i le dau pe toate 5 deodata! asta e ratia, 5 picaturi/zi pana la 3 ani! e vit D+A! ma gandesc ca poate se gaseste si in romania! sau pot sa-ti trimit eu o monstra de aici!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru sugestiile referitor la Vigantol. Ma voi sfatui si cu sotul, sa vedem ca-i vom da de-acum inainte. Mi-am amintit ca exista si pastilute Vigantoletten. E vreo mamica pe-aici care-i da puiului Vigantoletten?
Ramo, superbe pozele, cu ocazia asta am revazut Domul din Koeln, pe care il iubesc!

Mergi la inceput