*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 18
xandrutza_76 spune:
Lexi, succes la pediatru! 
Pufy, ma bucur ca sunt pufisorii bine!
Itzy, felicitari, pupam papusica! Ce bine ca a cerut olita, bravo ei!
Monique, Ramo, 
Alexutza, sunteti ok?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by lilina
fantasticu...nu, l-am cam iertat deocamdata, desi i-as rupe capu'....unu' de pe lumea 2, de fapt 2 tipi....le-o trag eu lorLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Bafta multa!
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Salutare fetele
Acum am reusit sa termin de bucatarit vreo 3 feluri de mancare , am spalat ca de maine numai in sarbatori o tinem 
Sa va zic ce boacana imensa a putut face grasanu meu azi de dimi: eu eram in bucatarie trebaluiam, el se juca cu cateaua linistit (de fapt bolborosind
) la el in camera...la un moment dat liniste..greseala mea ca nu m-am dus imediat
- s-a catarat pe patut sa-si ia bibe cu ceai care era agatat acolo si a daramat patutul cu totul peste el 
- bineinteles ca am fugit repede sa vad ce a fost cu zgomotul ala imens..si cand ce vad...el sub patut isi bea linistit ceaiul...nici macar nu cred ca a mai sesizat ca are o asa greutate pe el, atata timp cat a capatat ce a vrut!!!!..
De acum trebuie sa pun o contragreutate la perete ca sunt convinsa ca se va mai repeta faza, daca i-a reusit din prima, trebuie sa-i reuseasca si din a doua incercare
In rest suntem bine, ne-am dat drumul la mers singurel prin casa de ma trezesc cu el in spatele meu ca fantoma
....si pe afara a avut 2 tentative de a-mi lasa mana si a se descurca singurel..dar nu pt mult timp...
Afara mai nou avem o manie - sa mangaiem rotile masinilor parcate.....se face negru pe manute mai ceva ca mecanicii
- asta e...probabil ca de acum trebuie sa-mi iau si sapunul cu mine cand iesim...sa fiu pregatita
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
AdinaF spune:
Afara mai nou avem o manie - sa mangaiem rotile masinilor parcate.....se face negru pe manute mai ceva ca mecanicii
- asta e...probabil ca de acum trebuie sa-mi iau si sapunul cu mine cand iesim...sa fiu pregatita
ha ha ha, pot da mana copilasii nostri. Si ai mei mangaie masinile, ling capotele, se catara pe motocicleta lui mami (ca e mai mica), in final arata ca niste mineri.
Lili, am vazut pozele cu frumuselul cu ochi de vis, si v-am invidiat pt zapada. Si eu i-am echipat deja in costume de iarna, dar zapada...nix!
Si eu am pus mana pe un Neckerman, asa pe la vo' 15 ani, si mi-a facut un croitor un pantalon scurt de piele cu tot felul de lantzuri atarnate de el, ce mai, ma invidia tot orasul, dar eu am tinut secret de unde am modelul
Ramomar, am o prietena care locuieste in Köln,cred ca s-ar mania de numa sa te fi auzit
Cristina, se vede ca iti prieste sarcina

Va urez o zi faina!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Roxana01 spune:
Buna fetele!
Roxana catre gasca din parc: NE E TARE DOR DE VOI!!!! Ce ma enerveaza ca nu mai reusim sa ne vedem! ziceam noi ca asa se va intampla!
Alexutza, asa ceva aproximativ am patit si eu cu Daria. Avem un carut mai vechi, mare, de cand era ea mica. si il tinem pe hol (il tineam , not any more). eram in bucatarie si o strigam pe daria sa vina la mine, ca nu-mi place sa stea in alta camera, nu stiu ce face. si ea, o auzeam ca vine, cand deoadata un buf, zgomot. si nimic. daria maraia asa, dar nu plangea. Se agatase de carut ca sa se ridice in picioare si cazuse carutul peste ea, dar ea era exact pe mijloc, inconjurata de manerele carutului. se speriase, dar doar atat. eu m-am speriat mai mult, ca nici nu am inteles la inceput unde s-o caut, ca nu se vedea deloc ca e sub carut.
va pup
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
gonghy spune:
Buna fetelor!
Va mai aduceti aminte de noi???
Nu am mai intrat pt ca bubulina e varza de racita,a debutat viroza asta cu laringo-bronsita.Tuseste mai rau ca un cal,muci cat cuprinde ca ii scot din juma'in juma' de ora,ragusita de parca e ratzoiul Donald si colac peste pupaza hasbantul a luat si el de la Maya aceasta viroza plus ca am mai capatat si eu ceva de la Maya o viroza de ma doare capul de mor.
Imi ard ochii'n cap,tusesc ca un tebecist,ma simt de parca as fi tras la plug si
-ul asta mic nu sta deloc.
Nu are astampar asa bolnavioara cum e,are o energie de te darama,cred ca termina 10 persoane la un loc.
Vorbeste atat de mult limba chinezo-japoneza ![]()
![]()
de nu mai tace deloc,de mancat acum de cand cu raceala asta nashpa mananca si nu prea,lichide baga in ea la greu.
Daca s-ar putea toata ziua numa ceai si lapte.......

Imi pare tare rau de cei bolnaviori,multa sanatate.
LA MULTI ANI BUCURIILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR!!!! de cand nu am mai scris pe aici,sa creste-ti mari,frumosi si sanatosi.
C-am astea sunt noutatile despre noi deocamdata,acum intru mai rar ca nu mai imi permite timpul si binenteles bubulina mica si zburdalnica.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
ramomar spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Ramomar, am o prietena care locuieste in Köln,cred ca s-ar mania de numa sa te fi auzit. Acuma lasand gluma la o parte, pe mine ma influenteaza si anotimpul in care ma aflu cand vizitez un oras nou. De ex in Dresden (un oras superb), am fost la inceputul sarcinii, cu gretzurile dupa mine, frig de crapa, si mi-am format si eu o imagine "gri" despre oras, daca as fi mers vara, poate era altfel... iar oamenii, mie mi se par ok aici, mai ales de la vanzatorii de aici cred ca mai avem multe de invatat...
Va urez o zi faina!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Adina, sa nu-i fie cu suparare prietenei tale!
Sa stii ca am ramas tare impresioanata de civilizatia de acolo, de starzile fara gropi, fara mizerie, flacoane si hartii la tot coltul, trotuarele..., doar cladirile mi s-au parut prea "triste", arhitectura in general e mai monotona. Cand am ajuns acasa si am descoperit aceiasi mizerie, aceleasi gropi si aceiasi "n" cetateni neciopliti imi venea sa urlu. Chiar aseara mi-a fugit gandul la Germania, la gandirea si civilizatia de acolo dupa ce am vazut o faza urata de tot: doi idioti si-au scos instrumentele pt a se usura in fata unui bloc unde era plin de copii, deci...fara cuvinteDeja mi-e dor de oraselul frumos unde am avut hoteleul, de magazine, de tot ce e acolo, dar nu mai e mult pana in ianuarie...
pupici frumuseilor tai!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
ckristina spune:
tanima_i. 
stiu ca i tarziu, dar spun si eu
pentru rares.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
beatrix spune:
Seara buna si de la noi!
Bogdan, Bianca, Radu. la multi ani cu sanatate, noroc si numai bucurii! 
Eloise, Lilina, Ramona, Itzy, Gonghy, Roxana bine ati revenit!
Eu nu stiu cum sa fac s afie ziua d evreo 48 de ore si noaptea 24 dar sa le dorm. Eric se trezeste noaptea, are chef de vorba, joaca si nu pare ca il doare ceva ci pur si simplu vrea sa se distreze iar noi suntem zombi. Am si o multime d elucru la munca si pur si simplu nu-mi ajunge timpul! Acum sunt si nervoasa pe cei de la cresa ca nu stiu la cat timp il schimbara pe Eric dupa ce facu kk dar primi body-ul in punga si el are fundul efectiv rosu rosu! Desi avea body de schimb bineinteles ca nu-l imbracara cu el si acasa observai cand il dezbracai ca tot e plin de bubitze mici rosi pe burta si pe spate! sa-i intreb maine ce-i dadura azi sa manance ca ma gandesc ca e probabil vreo alergie! Bine ca nu-l mananca cel putin deocamdata nu da semne ca ar vrea sa se scarpine!
Si uite asa imi vine cateodata sa demisionez din functia de parinte, vorba subiectului de la generale! Mirabela, dupa semnatura bag de seama ca si tu tot cu gandul la demisie! super semnatura!
Insanatosire grabnica bucuriilor bolnave!
Va pup si o noapte buna, fara treziri va doresc!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
xandrutza_76 spune:
Buna seara!
Pupam copilasii nazdravani, Gabriel de Alexutza, bine ca nu ai patit nimic, Daria de Roxana, Alex si Fabi, imblanziti de Adina.
Maya, multa sanatate! Gonghy, sanatate intregii familii si putere, sa treceti cu bine de boala!
Ramomar, pupici!
Beatrix, sper sa scapati repede de bubite, si sa nu fie vreo alergie!
Eric, sa-i treaca repede!
poze cu noi

Lilina si