*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 17
pufymic spune:
Salutare!
Multumim ca v-ati gandit la noi!
Acum suntem bine....azi terminam si tratamentul cu antibiotic...sper sa nu mai aduca Alesio de la gradi alti virusi in curand....
Lexi multa sanatate Mariei!Daca e bolnavioara e normal sa nu aiba pofta de mancare....poate o doare gatul....astept sa ne zici ce a spus p[ediatrul dpa ce o vede azi!
Ramo bine ai revenit!!!!!!!Cum a fost in delegatie?
Lilina wellcome back si tie!
u all!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
ramomar spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Ramomar bine ai revenit...chiar ma gandeam intr-o zi la tine si ma intrebam cum a fost revederea cu Patricia dupa 10 zile. Cu cine a ramas in perioada asta?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy
, cu mama a ramas si cand ajungea sotul de la serviciu si cu el. Dar s-a comportat super bine, atat doar ca in ultimele 2 nopti dinainte de sosirea mea s-a trezit plangand tare si nu au putut-o linisti vreo ora-doua decat la televizor, vroia sa vada puiiAna-Maria cum se intelege cu buunicii?
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
ramomar spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Salutare!
Ramo bine ai revenit!!!!!!!Cum a fost in delegatie?
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Ioana, bine v-am regasit
. Super frumos si bine a fost, dar dorul de mogaldeata mea a fost nespus de mare si tare greu mi-a fost fara ea si taticul ei, dar acum e bine ca ii am 'napoipupici multi la frumuseii tai.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) [b][brown]***************************************************
itzy-bitzy spune:
Ramo ...vreau sa iti spun ca papusicii ii este fff bine cu ei...nu are nici o treaba...dimineata vine mama si eu plec la serviciu...uneori doarme alteori se trezeste deja cand plec eu pe la 9...si apoi vine si soacra-mea ...e o rasfatata....mama si soacra-mea isi aranjeaza ele programul cum se inteleg....Nu plange deloc dupa mine...e drept ca ei veneau aproape zilnic la noi si ea era obisnuita cu toti ...Se joaca cu ei ...ii canta....o cam rasfata zic eu![]()
Ahhh voiam sa va zic ...ieri papusica noastra a luat-o pe soacra-mea de mana si i-a aratat olita cu degetul...si ce credeti a facut kk...pana acum o puneam noi cand o vedeam ca o apuca ..sau dupa somn...dar ieri chiar a cerut singurica olita. M-am bucurat asa de tare...
Cristina sa stiica eu m-am uitat atent in poze si nu mi-am prea dat seama ca erai si cu Vladut in brate...dar ai una asa din profil si parca-parca....
abia astept sa vii de la echo sa ne spui ce e...cred ca noi asteptam mai mult decat tine.![]()
Mamilili cum s anu ne amintim de vremurile ceausiste? de colectiile de surpize cu artisti
, timbre, oracole de la scoala,bomboane cubaneze, arahide, cozi la portocale si banane si muulte altele...vai de capul nostru...ma bucur ca copii nostri au parte de ceva mult mai bun...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
anangel_lexi spune:
Pufy, bine ai revenit!
Ma bucur ca puii sunt mai bine!
Noi abia azi o programam la pediatru pentru sambata, azi sigur nu gasim ora libera la el. Asa ca abia sambata vom merge, daca vom gasi ora libera ca e posibil sa nu gasim nici sambata.![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
Itzy, eu comand de la YR din catalog (imi vine prin posta acasa si eu trimit comanda tot prin posta)
Lexi, ma refeream la 38-40 de la Quelle, care e 40-42 de la noi
si stai linistita cu 44 ...ca si eu intru in 44 la unele modele (dar nu cele de la Quelle, recunosc)
chiar si asa ma consider balonash, as vrea tare mult sa mai slabesc macar 5 kg...am mai slabit vreo 2 (am luat spirulina si am facut foamea stand pe triburi toata ziulica
) dar stiu ca nu e sanatos ce fac....insa numai asa a dat ceva rezultate....oricum, cum mananc putin, cum sare cantarul de 56 kg....of....manca-i-as cifrele pana la 48 :)))
fug la pitic, ca acusica vine ora 2 si tre' sa fug la vaccin
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Monique_new spune:
ramomardin ce mi-a zis pediatra ar fi cam urmatoarele : febra, inflamarea ganglionilor la git ca la oerion am inteles sau mici pete pe corp. Dar astea intre a 7-10 zi. Sa vedem sper sa nu facem niciuna din variantele astea.
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by lilina
Monique, cum nu stii ce masura sa comanzi de la Quelle ????
ce mai mica :))))))))))) desi mi-e frica sa nu-ti fie si aia prea mare
serios, daca eu ma incadrez pe la 40 chiar 38 si ma stii cata sunt ???? tu in 36 cred caLilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe

zici asa de parca as fi o schiloada.Nu stiu nemtalaii astia ce numere au dar daca zici sti mai bine ca mine
sa fie curajos.POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by lilinaquote:
Originally posted by CristinaGoji
Lilina - sa inteleg ca incepem sa te recuperam de la Triburi
?
bine zis HA HA HA
nu plec de pe toate lumile INCA...oricum l-am innebunit pe unu'...pana nu-l scot din minti, nu-l lasLilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
Fantasticul, cumva?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
fantasticu...nu, l-am cam iertat deocamdata, desi i-as rupe capu'....unu' de pe lumea 2, de fapt 2 tipi....le-o trag eu lor
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe