tata fara voie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

acristina,

imi imaginez cam ce simti sau ce ai putea simti... fetele nu fac altceva decat sa te avertizeze din exeperienta lor sau din ce au vazut de la toti ceilalti membrii ai forumului.

Pe scurt, am sa-ti spun o poveste. Era odata o un om care nu-si dorea altceva decat sa reuseasca in viata (sa faca doua facultati, sa aiba o cariera, sa fie recunoscuta pt meritele ei profesionale si apreciata in domeniul ei si apoi, daca mai era loc sa aiba o familie). A facut facultati, a avut si recunoastere profesionala si admiratie... ar a gresit undeva in micul ei plan ... si-a dorit si a crezut ca a gasit pe cineva care o iubeste cu adevarat, care ii poate da mai mult decat cariera - si a inceput sa accepte ideea unui copil in viata ei. Dupa cateva luni bune a aflat ca e insarcinata ... stii ce a facut procreatorul? S-a schimbat cu 180 de grade, iar ea a ramas cu o durere surda in suflet... Mers la eco sa vada bb? Doamne fereste... Planuri si tertipuri de a schimba atitudinea ei, de umilire si injosire. De ce? Pt ca barbatii draga mea (admit si recunosc exceptiile - nu dau in toata specia masculina) simt ca pierd libertatea in momentul realizarii ideii de copil... Cand e acel moment? Cand tu ai burta mare, nu mai ai un corp sexy, nu mai suficient de prezentabila in lume pt ca s-ar naste discutii de genul " e copilul tau?; o iei de nevasta?; pe cand nunta?; te-ai nenorocit si tu?; uite alt prost care cade in plasa?" si as putea continua...
Draga mea, sunt singura cu un bebe care o sa se nasca in curand, am avut propriile mele clipe de ratacire din cauza omului pe care il iubeam, dar cu ajutor din partea fetelor mi-am revenit, mi-am revazut telul, iar tatal fetitei mele e doar o amintire urata.

Tata care s-a simtit tradat si inselat desi a spus ca vrea copilul... Tu stai cu un barbat cu care deja ai un copil dar stati de formalitate, iar el te exploateaza. Am inteles bine? Vrei sa mai ai un copil care treaca prin asta? De ce? Ce-ti lipseste defapt?

Admir faptul ca ai avut curajul sa spui ca vrei un copil doar tehnic cu barbatul respectiv. Iti ofer o alta solutie, daca tot nu te intereseaza prezenta tatalui: inseminare in vitro de la un donator anonim. Dar, eu cred ca nici asta nu e o solutie. De ce? Pt ca ai zis ca ai 36 de ani si nu te simti fericita. Ti-e iti este frica de singuratate/ Crezi ca un copil te va consola? Doar pe jumatate... vei cauta apoi iar ceva care sa completeze lipsa celeilate jumatati...

Eu ma gandeam sa vii la intalnirea de sambata asta, a mamicilor si viitoarelor mamici care are loc in parcul IOR la ora 10:00. Ce zici... asa am putea sa vorbim mai pe-ndelete.

Freia si bb Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

petruta,

tocmai de aia m-am gandit ca poate vine si ea sambata, daca poate binenteles, si daca vrea.

acristina pune si tu pe o hartie argumente pro si contra si incearca sa te detasezi. Incearca sa-ti imaginezi ca e o alta persoana care ar vrea asta. Intreab-o de ce si argumenteaza-ti. Sper ca nu ti-am facut capul calendar ...

Multa Lumina,
Freia si bebe Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Scuze ! A trebuit sa ma opresc din scris si mesajul meu precedent a fost incomplet. Am si eu o intrebare: vei reusi sa nu faci diferente intre copilul care-l ai si cel pe care ti-l doresti, presupunind "ca-l vei pacali" pe cel pe care-l iubesti ? Primul nu a fost din dragoste facut ? Nu inteleg ! Parca nu prea se lega ceva... Scuze, dar imi pari tare debusolata ! Eu cred ca merita copilul care-l ai sa-i acorzi si lui mai multa atentie. Ce daca cu al lui tata nu convietuiesti decit asa...

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Toata lumea a sarit in sus... aspectul moral.
Nu e bine ce vrei sa faci si tu stii asta. ok.
Ce vretzi sa faca fata/femeia ? sa se duca pe strada la un barbat sa spuna "hai sa facem un copil !" ? Ea vrea un copil de la acest barbat. Si atat. (asa zice ea.) poa sa fie sarita de pe fix.. poa sa nu aiba dreptate, poate sa aiba dreptate, poate si el sa-si doreasca acest copil dar sa-i fie frica.
Hai sa-ti dau o solutzie. El probabil face dragoste cu tine folosind prezervativ. Se uita (daca te cunoaste), sa nu fie intzepat. :) Faceti dragoste de 2 ori, intre 1 si 2 continutul de la prezervativul 1 vezi ce faci cu el :). Asta daca nu vrei sa-i dai sa bea pana nu mai shtie de el :) si apoi sa sari pe el.
Interzis copiilor sub 18 ani. Nu incercati asa ceva acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Joxi, a dat raspunsul( o solutie) la obiect. Restul raspunsurilor nu merita sa le citesti. Succes !Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by petruta

Joxi, a dat raspunsul( o solutie) la obiect. Restul raspunsurilor nu merita sa le citesti. Succes !

Petruta & bb Mihai

Adica "cainii latra, caravana trece!", merci Petruta.
Oare de ce mai intreaba cineva ceva daca nu ca sa i se raspunda. Shi-i raspunde fiecare din punctul lui de vedere. Din fericire nu suntem totzi de aceeashi parere. Ar fi mult prea plictisotoare viatza daca ar fi asha.
Joxy, tzie tzi-ar place daca o femeie tzi-ar face asta?

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brotacel spune:

Draga Acristina,
Chiar daca te superi, eu īti raspund direct.
Ai tu habar ce este dragostea ?
Cum poti ca macar īn gīnd sa ai nerusinarea sa te gīndesti sa pacalesti un barbat pentru ca tu sa īti satisfaci o dorinta.
Ai impresia ca un copil este pur si simplu o "amintire" a persoanei iubite.
In primul rīnd, copilul este o fiinta umana de care nu ai dreptul sa dispui asa cum doresti tu.
Daca tot vrei o amintire de la el īncearca si fa un album foto, dar nu un copil.
Copilul este o entitate, o personalitate.
Sper din suflet ca planul sa nu īti reuseasca si sper din suflet sa īmi īntelegi sinceritatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

ca multe dintre noi nu sunt de acord cu asta pot intelege dar nu inteleg de ce 'ridicati si aruncati cu atata usurinta piatra'. Violenta verbala cred ca poate face la fel de mult rau ca si cea fizica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fetelor dragi - as dori sa cobor putin temperatura de la acest subiect. incercati sa nu judecati un om matur care va cere respectuos o opinie - oricare ar fi aceea. Gestul Cristinei de a va cere opinia denota respect pentru parerile voastre. De aceea, ar fi necesar sa va temperati iesirile si sa nu condamnati inainte de a intelege alte aspecte ale problemei.

Unele raspunsuri seamana cu morala inchizitiei. Dar hei! ...aici nu e clubul maicilor ci un forum de oameni moderni - care traiesc in secolul 21. Copii cu parinti iresponsabili - care ii abandoneaza dupa nastere - se nasc in fiecare zi. Exista insa si mame singure pe aceasta lume - care isi cresc copiii cu demnitate si multa multa dragoste. Este insa absolut businees-ul lor cum au ajuns in aceasta situatie.

De ce nu ar putea fi si Cristina o mama singura - responsabila?? La urma urmei ... de ce sa foloseasca numai barbatii femeile?

- asadar - hai sa nu personalizam si sa gandim la rece.

va multumesc,

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

La urma urmei ... de ce sa foloseasca numai barbatii femeile?

DC, !!!

Cristina, si parerea mea este sa te mai gandesti la ceea ce vrei sa faci. Este clar ca totul este complicat in viata ta, dar un copil nu va simplifica lucrurile. Cineva intreba candva daca dorinta de a avea un copil este egoism sau daruire. Tu poti raspunde sincer la aceasta intrebare?
Aaaaaaa, iar cu partea "tehnica" nu te pot ajuta :D.

DeDe

Mergi la inceput