tata fara voie
Raspunsuri - Pagina 2
Cami_30hu spune:
Daca tot sunteti impreuna si nu vrei sa intri cu forta in viata lui de ce nu ai rabdare sa luati impreuna decizia de a incerca din nou. Increderea o data pierduta este greu de recuperat. Se iarta poate dar nu se uita!!!!!
De ce nu esti sincera cu el? Este mai bine sa-l minti? Daca tot il iubesti de ce nu-i acorzi si lui o perioada de "refacere" si pe urma luati o decizie impreuna.
NU UITA nu pierde increderea pe care o are caci o vei castiga mai greu.
Oricum decizia iti apartine.
Cami
acristina spune:
Nu am sanse decat punandu-l in fata faptului implinit. Este mai complicat decat crezi. Stiu ca nu ma iubeste; cand am ramas insarcinata si ii povesteam ce vedeam la ecografie, mi-a spus ca nu vrea sa-l vada niciodata. Pe urma a retractat cele spuse si ajunsesem sa vorbim impreuna despre numele copilului, despre cum ne-ar fi placut sa fie..
Acum dupa ce am pierdut sarcina la 6 luni, chiar daca nu recunoaste, cred ca el considera ca este mai bine ca nu am putut duce sarcina pana la capat, desi asta ma putea costa pe mine chiar viata. Pentru el este o relatie mai mult decat comoda din care eu vreau sa vad doar ce-mi convine.Din pacate am ramas cu dorinta de a avea un copli de la el si nu stiu cum sa o fac. De data asta nu i-as mai spune nimic pentru nu mai vreau sa ma dezamageasca.
quote:
Originally posted by descintecquote:
Originally posted by acristina
De ce te grabesti sa ma judeci fara sa stii prea multe amanunte?
Nu are copii cu nimeni pentru ca nu si-a dorit pana acum; nu vreau sa-l despart de nimeni si nu vreau sa intru in viata nimanui. Relatia pe care o avem este foarte greu de descris; am pierdut o sarcina curand si povestea l-a marcat iar acum nu mai vrea sa auda de nici o incercare pentru ca se considera vinovat pentru ce s-a intamplat. Oricum, atunci cand s-a intamplat, i-am spus si desi prima lui reactie nu a fost buna si m-a intristat foarte mult, mai tarziu parea sa fie incantat de ideea de a avea un copil cu mine. Partea proasta este ca acum este confuz, iar eu am ramas cu nostalgia de a avea acel copil
daca este asa, sint sanse mari ca discutind, sa il faci sa accepte ideea unui copil
D.
sasuke spune:
acristina wrote:"Nu are copii cu nimeni pentru ca nu si-a dorit pana acum; nu vreau sa-l despart de nimeni si nu vreau sa intru in viata nimanui. Relatia pe care o avem este foarte greu de descris; am pierdut o sarcina curand si povestea l-a marcat iar acum nu mai vrea sa auda de nici o incercare pentru ca se considera vinovat pentru ce s-a intamplat. Oricum, atunci cand s-a intamplat, i-am spus si desi prima lui reactie nu a fost buna si m-a intristat foarte mult, mai tarziu parea sa fie incantat de ideea de a avea un copil cu mine. Partea proasta este ca acum este confuz, iar eu am ramas cu nostalgia de a avea acel copil."
...Pai tot ce ai spus sunt motive clare de A NU FACE UN COPIL CU EL !!! In acest moment, cred, ultimul lucru pe care a-l trebui sa-l faci este de a ramine insarcinata...mai ales ca el nu vrea ? Ce-o fi in capul tau Cristina, draga ? Gindeste-te ca a avea un copil nu e totuna cu a-ti cumpara o jucarie pe care poti s-o arunci dupa ce te plictisesti de ea ...Ai grija ce faci...sa nu dupa aia toata viata...
alexa spune:
Si eu cred ca esti egoista. Asa ceva NU SE FACE.
Ce virsa ai? O persoana matura nici macar nu ar visa la asa ceva.
mamica dulce spune:
Cristina...ne spui si noua cati ani ??te rog sa nu.mi iei in nume de rau intrebarea,nu o pun cu scopul sa te fac sa te simti prost,nici ca te consider imatura ...pur si simplu de curiozitate.
cristina...din moment ce omul nu te iubeste,si tu o stii..si mai rau,accepti sa traiesti cu el si ..se pare ca ori esti innebunita dupa el,ori te gadesti obsesiv la el,si nu e bine.nu e bine deloc.
tu chiar crezi,ca atunci cand vei naste o sa inmoaie si o sa jubileze la vederea copilului?chiar crezi ca o sa.ti cada la picioare si o sa se transforme in taticul ideal?
e posibil,dar eu nu cred,si nici fetele care ti.au raspuns nu cred.
si chiar crezi ca o sa.ti toarne pensie alimentara in cont?sau poate ai o situatie buna si nu ai nevoie de nimic de la el.tot e ceva.
popsibil ca dupa asta sa te desparti definitiv de el,cel putin asa ai sugerat,spunand ca acest copil ar fi tot ce.ti ramane de la el..si e firesc sa cunosti in timp un alt barbat,care sa te iubeasca,pe care sa.l iubesti si sa.si doreasca copii cu tine.
ai nostalgia pt un copil..fa.l cu cap pt ca roata se intoarce.
cu siguranta tu crezi ca iubitul tau e cel mai fenomenal barbat de pe planeta,dar cand ai sa te scuturi de starea asta ai sa.ti dai seama ca intotdeauna este cineva mai bun....
si trebuie sa vrei ce.i mai bun pt tine.
parerea mea.sper sa nu te superi de vorbele pe care le.am spus...nu vreau asta,in final iti pun o intrebare din batrani...
de ce sa te legi la cap daca nu te doare??????
mamica dulce spune:
coincidenta!!
alexa cat am scris eu mesajul...ai si pus intrebarea mea
gand la gand...a mai murit un drac
Yasmine spune:
Nu am sanse decat punandu-l in fata faptului implinit. Este mai complicat decat crezi. Stiu ca nu ma iubeste ... Partea proasta este ca acum este confuz, iar eu am ramas cu nostalgia de a avea acel copil ...
...
Rau faci!!!
Cred ca oricine e mama shi scrie pe forumul asta gandeshte la fel, inca odata, acest copil nu merita ca tu sa-tzi batzi joc de el in halul asta!
Vrei sa faci ceva cu viatza ta, fa-o, eshti majora, dar NU ai dreptul sa faci asta cu o viatza nevinovata!
Ce itzi promitzi din a-l pune in fatza faptului implinit?
Crezi ca o sa fie altfel cu alta sarcina?
Crezi ca o sa vina cu tine la echo, as-tzi mangaie sufletul uitandu-se cu ochii umezi pe monitorul unde se vede BB?
Crezi ca o sa stea cu urechea la burta ta sa asculte ce face copilul lui inca nenascut?
Crezi ca o sa caute cu tine nume pt. copilul lui?
Cum crezi ca daca nu te iubeshte pe tine o sa-shi iubeasca copilul????????? Sau speri ca o sa-shi schimbe parerea numai pt. ca nashti un copil al lui??
Daca la numai una dintre intrebarile mele raspunsul e NU, NU este el tala potrivit pt. un copil!
Corinna
desprecopii spune:
draga Cristina,
Desi s-ar putea sa fii contrariata de duritatea comentariilor pe marginea intrebarii tale - as dori sa iti spun ca aceste comentarii sunt date cu caldura si sincera prietenie. Incearca sa iti imaginezi ca ai vorbi cu niste matusi si unchi - dezinteresati - care iti dau sfatul cel mai bun.
Pentru parinti... despre copii!
acristina spune:
Nu sunt imatura, sunt doar foarte nefericita. Am 36 de ani si am un copil de la un barbat care sta cu mine din interes. Relatia mea cu celalalt m-a ajutat sa merg mai departe in situatia in care sunt.Pentru copilul pe care il am deja nu m-am despartit de cel care nu numai ca nu mi-a fost alaturi la greu, ba a incercat sa profite de situatia mea dificila. Stam impreuna pentru copil si incerc sa nu mai pun la suflet nimic. Din pacate pe celalalt l-am intalnit prea tarziu pentru amandoi si avem o relatie ciudata; suntem foarte buni prieteni dar nu putem discuta despre ce simtim .Am incercat sa pun capat relatiei fiind prea multa suferinta pentru mine, dar este mai bine decat nimic.
Nu vreau pensie alimentara sau alte prostii (ce usor sunt judecata!!) si stiu ca nici macar nu putem fi impreuna din cauza situatiei mele.
Desi sunt constienta ca ce-mi doresc eu implica multe complicatii, stiu ca singurele persoane care iti acorda dragoste neconditionata sunt copiii si din cauza asta vreau sa mai am un copil chiar si in conditiile astea. Ma pot intretine singura si pot sa am grija de copiii mei suplinind un surogat de tata prezent doar fizic.
petruta spune:
Mama, mama, ce situatie ! Pai fiecare si-a dat cu parerea, "construind" un caz, fiecare ce a putut sa-si imagineze.Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil