tata fara voie
Stiu ca este cel putin lipsit de etica ce ma intereseaza pe mine, ca poate sa aiba urmari nebanuite, dar...
Pe scurt, intrebarea mea este: cunoasteti vreo metoda de a avea un copil cu un barbat pe care-l iubesti foarte mult, fara voia lui, in conditiile in care el se protejeaza cat poate?
Raspunsuri
Cami_30hu spune:
Tu chiar iti doresti acest lucru? Acum eu nu sunt in masura sa-ti spun care ar fi metoda propice pentru acest lucru mai ales ca el este cel care se protejeaza. Singura posibilitate este poate sa-i dai sa bea bine incat sa nu mai stie ce face. Dar CREZI CA MERITA? acest lucru poate sa-ti si strice relatia cu el. Esti intr-adevar convinsa de ceea ce vrei sa faci?
Coryydo spune:
Daca el nu-si doreste copii, parerea mea este sa renunti!
Nu da cu pietre sau cu rosii, e parerea mea!
Gandeste-te cum ar fi ca un barbat sa te oblige sa ai copii cu el si tu sa nu-ti doresti?????!!!!
gandeste-te bine la urmari!(nu este o solutie )
Corina si bb din burtica de 11 sapt!
Corina
ginutaC spune:
Cea mai buna metoda e sa stati serios,serios de vorba si sa analizati situatia.Du-l mai des in parcuri unde sint copii multi,arata-i tatici cu bebelusi in brate,mai pune-ti o perna sub rochita si fa o plimbare prin fata lui.Fa-l sa inteleaga cit de important e un copil pentru voi
si ca atentia ta pentru el nu o sa se diminueze.
Sau poate scrie cineva de aici ce inseamna sa fii tatic si ii dai sa citeasca.
Dar eu am uitat sa te intreb ceva:sinteti casatoriti?Daca nu atunci inseamna ca nu e nimic serios din partea lui.Si sper sa nu te superi pe mine,pentru ca eu asa vad eu situatia.
Te pup si bafta
camelia-daniela spune:
Dragä Cristina,
in primul rind, "Bine ai venit!" printre noi.
Ai pus o intrebare fff delicatä...pe de-o parte am incercat sä te inteleg...dar in final am ajuns tot la convingerea mea.
Eu sint de pärere, cä orice bärbat, are dreptul sä stie cä are, sau va avea un copil!!!
Deci, intrebarea ta, sunä ca si cum ai vrea sä-l induci in eroare!!
Bineinteles cä este posibil sä rämii gravidä si färä voia lui, dar cum iti inchipui viitorul, din acea clipä??
Vrei sä renunti la el, cu toate cä il iubesti asa de tare precum spui??..cä sint convinsä de reactia lui, dacä v-a afla stirea!!!...se va simti trädat si inteleg cä el nu-si doreste copii, atita timp cit se/te protejeazä...
Eu zic sä te gindesti bine, dacä vrei sä faci asa ceva...
Cit despre metode, nu vreau sä mä exprim, deoarece vreau sä te gindesti bine, ce vrei cu adevärat de la viatä!!!
Si eu l-am iubit pe primul meu prieten atit de tare, cä-mi doream cu orice pret un copil de la el!!!...si nu eram incä cäsätoriti, dar urma...era si tare frumusel!!!...dar pinä la urmä, s-a dovedit a fi o hotärire bunä sä nu fac incä copil cu el, deoarece i-am dat papucii din alte motive importante...nu cä nu m-ar iubi.
Am suferit atunci o perioadä, dar intr-un final mi-am gäsit "perechea" potrivitä pe viatä!!!
Pupici,
Cami.
acristina spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, dar nu problema morala ma chinuie pe mine, ci partea tehnica.
Pur si simplu vreau un copil de la cineva care nu va fi niciodata al meu, dar pe care il iubesc pur si simplu pentru ca exista. Nu vreau sa intervin in viata lui in care eu nu voi avea niciodata loc, nu vreau sa-i cer nimic. Pur si simplu vreau copilul lui care, chiar daca nu l-ar inlocui in viata mea pe EL,mi-ar da sentimentul implinirii.
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by acristina
Va multumesc pentru raspunsuri, dar nu problema morala ma chinuie pe mine, ci partea tehnica.
Pur si simplu vreau un copil de la cineva care nu va fi niciodata al meu, dar pe care il iubesc pur si simplu pentru ca exista. Nu vreau sa intervin in viata lui in care eu nu voi avea niciodata loc, nu vreau sa-i cer nimic. Pur si simplu vreau copilul lui care, chiar daca nu l-ar inlocui in viata mea pe EL,mi-ar da sentimentul implinirii.
In cazul asta eshti o egoista, shi o sfidare pt. toate fetele de aici care-shi doresc copii. Nu ai nici un drept sa aduci pe lume un copil care sa nu fie dorit de tatal lui. Alta ar fi situatzia in cazul in care ai fi ramas insarcinata shi el apoi tzi-ar fi zis ca nu doreshte copii, sau ca nu-shi poate parasi sotzia, sau probabil shi copiii pe care ii are probabil deja cu sotzia lui.
Nu o sa fac eu pe lupul moralist ca de ce avetzi relatzii sexuale, daca oricum nu are un viitor relatzia voastra,asta e treaba ta shi a lui, dar atunci cind mai vrei sa implici un suflet nevinovat, care o sa tanjeasca la un moment dat dupa tatal lui, mie imi urca tensiunea.
Asha ca fa tu fata cu viatza ta ce vrei, dar nu chinui un copil.
Corinna
osolita spune:
Cristina, prietena mea cea mai buna a fost intr-o situatie asemanatoare, era indragostita de un tip casatorit si tot ce isi dorea era un copil de la el. Ea a discutat cu el pe tema asta, el a inteles-o dar a sfatuit-o sa n-o faca. De divort nu se punea problema, un recunoscut copilul nici atat. Iar ea ar fi ramas singura sa creasca un copil fara tata. Poate acum pentru tine acest copil e tot ce-ti doresti dar pe parcurs o sa te doara cand copilul o sa te intrebe de ce n-are tata(eventual de ce nu-l cunoaste)iar pe el o sa-l vezi cu familia lui in care voi nu aveti loc.
acristina spune:
De ce te grabesti sa ma judeci fara sa stii prea multe amanunte?
Nu are copii cu nimeni pentru ca nu si-a dorit pana acum; nu vreau sa-l despart de nimeni si nu vreau sa intru in viata nimanui. Relatia pe care o avem este foarte greu de descris; am pierdut o sarcina curand si povestea l-a marcat iar acum nu mai vrea sa auda de nici o incercare pentru ca se considera vinovat pentru ce s-a intamplat. Oricum, atunci cand s-a intamplat, i-am spus si desi prima lui reactie nu a fost buna si m-a intristat foarte mult, mai tarziu parea sa fie incantat de ideea de a avea un copil cu mine. Partea proasta este ca acum este confuz, iar eu am ramas cu nostalgia de a avea acel copil.
quote:
Originally posted by Yasminequote:
In cazul asta eshti o egoista, shi o sfidare pt. toate fetele de aici care-shi doresc copii. Nu ai nici un drept sa aduci pe lume un copil care sa nu fie dorit de tatal lui. Alta ar fi situatzia in cazul in care ai fi ramas insarcinata shi el apoi tzi-ar fi zis ca nu doreshte copii, sau ca nu-shi poate parasi sotzia, sau probabil shi copiii pe care ii are probabil deja cu sotzia lui.
Nu o sa fac eu pe lupul moralist ca de ce avetzi relatzii sexuale, daca oricum nu are un viitor relatzia voastra,asta e treaba ta shi a lui, dar atunci cind mai vrei sa implici un suflet nevinovat, care o sa tanjeasca la un moment dat dupa tatal lui, mie imi urca tensiunea.
Asha ca fa tu fata cu viatza ta ce vrei, dar nu chinui un copil.
Corinna
descintec spune:
quote:
Originally posted by Cami_30hu
Tu chiar iti doresti acest lucru? Acum eu nu sunt in masura sa-ti spun care ar fi metoda propice pentru acest lucru mai ales ca el este cel care se protejeaza. Singura posibilitate este poate sa-i dai sa bea bine incat sa nu mai stie ce face. Dar CREZI CA MERITA? acest lucru poate sa-ti si strice relatia cu el. Esti intr-adevar convinsa de ceea ce vrei sa faci?
Atentie! Un copi conceput cu un barbat in stare de ebrietate e un risc pentru copil. Dupa ce ca il faci fara sa aiba sansa de a avea tata....
D.
descintec spune:
quote:
De ce te grabesti sa ma judeci fara sa stii prea multe amanunte?
Nu are copii cu nimeni pentru ca nu si-a dorit pana acum; nu vreau sa-l despart de nimeni si nu vreau sa intru in viata nimanui. Relatia pe care o avem este foarte greu de descris; am pierdut o sarcina curand si povestea l-a marcat iar acum nu mai vrea sa auda de nici o incercare pentru ca se considera vinovat pentru ce s-a intamplat. Oricum, atunci cand s-a intamplat, i-am spus si desi prima lui reactie nu a fost buna si m-a intristat foarte mult, mai tarziu parea sa fie incantat de ideea de a avea un copil cu mine. Partea proasta este ca acum este confuz, iar eu am ramas cu nostalgia de a avea acel copil
daca este asa, sint sanse mari ca discutind, sa il faci sa accepte ideea unui copil
D.