Sarbatoriti de nov-dec 04(158)
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ahaaaa...Cici deci tu ai o cura de slabire cu gogosi...bun asa...sa mi-o zici si mie ca eu sunt gogoasha furioasa si 
![]()
onitza...
sa nu mai faci boacane...mai bine le intrerupi de tot sa vina natalitza ![]()
Oti
anutza pofticioasa...miam...si mie imi place grisul cu lapte dar astia mici nici macar nu gusta...nici orez cu lapte
bine ca macar manaca cereale cu lapte amandoi ![]()
va pup pe toate
sa aveti o seara placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Cecilia C spune:
Monica tu esti o slabanoaga, lasa ca te-am vazut eu in poze...asa ca nu te mai plange ca esti
ca nu esti deloc.....ha ha cura mea cu gogosi o recomand la toti....slabiti garantat daca nu mancati nici unul, ha ha![]()
![]()
![]()
Pupici si sanatate la bolnaviori

monica-elizabet spune:
aoleu...deci doar sa te muncesti la ele sa le faci asa slabesti
...(nu sa si mananci) ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
onitza spune:
Mda, grea treaba: sa faci prajituri si sa nu mananci si tu ![]()
Ce vreme urata!brrrrrrrrrrrrrr!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Felis[/red][/b] eu nu stiu cum poti lucra atata dar ai mare grija de tine ca nu e de joaca cu sanatatea noastra si viata asta e atat de scurta ca nici nu ne dam noi seama. Dar totusi lumineaza-ma si pe mine...ce ai tu atata de lucru???? este strict pt servici sau mai faci si altceva pt tine????/ ca eu una pt servici n-as lucra atata....as lucra cat mai putin, ha ha glumesc Pupici si ai grija de tine..
CICI
am un servici la care stau strict 8 ore, dar care fiind in afara Bucurestiului imi ia mai mult de o ora dus si la fel la intors... Apoi, cd vin acasa, pana dupa 11 cd adoarme Mihai nu pot lucra nimic... Mai am fi firma mea personala de contabilitate... Am cateva firme pe care le tin acasa... dar mai iau si acasa de lucru de la servici... uneori... o data sau de doua ori pe luna... ca la servici lucrez pe Laptop... Bine ca ma mai ajuta si sotul cu alergat si depus declaratiii... uneori mama Paxelei... ca nu as putea si cu servici sa ma ocup de alergatura... Numai cu serviciul sau numai cu firma mea nu as putea sa fac fata la cheltuieli... Trebuie amandoua... aprox 200 euro bona, 160 euro innot, aprox 130 euro kineto, 480 euro rate la credite. Deci numai astea aprox 1000 euro , asta fara facturi telefoane, intretinere, cablu, internet, etc + mancare si imbracaminte...A... si am uitat ca a fost sotul cu el la logopeda, l-a vazut si l-a acceptat... Incepem de vineri si sedinta e aproape 10 euro... asta pe langa cele de mai sus... Iar salariul meu la servici e 700 euro...
si multumi pt grija Incerc sa ma descurc cum pot... Mai riscant e ca din cauza oboselii la cat de multe declaratii sunt... e posibil sa iti scape vreo declaratie si ... amenzile
Nu-mi ajung 2 salarii sa platesc o amenda...
Asta e... traim...
atat cat putem... in lumea asta nebuna.. Presimtirea mea e ca nu o sa traiesc mai mult decat mama... care a murit la 35 ani... o sa ziceti... vaaai cum poti zice asa ceva... asta simt... daca o sa fie altfel... okFelis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic"[/i] Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
da da felis...de asta era vorba....credeam, speram
dar stiam ca esti super obosita si nu am vrut sa te deranjez pe ym.
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
MONICA, ROSERB, OTILIA...
A... sa nu credeti acum ca ma plang de munca... oricat de mult as lucra... imi place sa lucrez... imi place ceea ce fac... pana la un anumit punct... Munca efectiva imi place... problema vine dupa: relatia cu autoritatile
si negocierea cu clientii...
Avem 6 administratii in Bucuresti si fiecare aplica altfel legea ca fiecare da interpretarea lui... apoi daca vine Garda sau controlul... alta explicatie... Daca intrebi si la Ministerul de finante ceva... despre cum se interpreteaza un anumit paragraf de lege intr-o anumita spetza s-au primit si raspunsuri... 'nici noi nu stim... inca discutam'(nu e gluma... e caz concret petrecut) dar in acest timp controalele dau amenzi pe acea spetza... dupa interpretarea lor...
Cu clientii... am vrut sa marec la un client... mi-a zis ca inca nu are cine stie ce venituri... dar de muncit eu muncesc... si el activitate are... iar la corpul expertilor contabili platesc cotizatie fixa pe an indiferent daca eu am sau nu venituri... Iar de la acel client nu iau mai mult de 27 euro pe luna
Asta e viatza...Vreau sa imi mai dau niste examene care o sa coste si ele
si poate sa ma retrag doar pe firma mea... dar mai dureaza pana atunci...Scuze... pt RADU SI ANA-DENISA
imi paer rau de intarziere... sanatate si numai realizari in viatza
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Robert al meu a gasit sacosica cu rechizite pentru gradinita.A se vedea ca am avut intentii clare de a-l da la gradinita,daaa?
Problema e ca nu stiu ce sa fac cu ele.
Am modelat niste plastilina,am facut broscute,floricele,ciupercute...dar mai departe nu mai stiu. Ma ajutati cu ceva idei?
Si cum sa-l fac si pe el lucreze? Ca nu vrea sa se murdareasca pe maini. ![]()
Miha
si Robert 
Otiliav spune:
Eu am facut o supa cu galuste si sunt tare mandra ca mi-au iesit pufoase si aratoase, aveam emotii mai ales ca in ultima vreme o rugam pe mama sa le faca. Si puiul meu a mancat o farfurie mare asa ca facem o pauza pana la felul doi ca nu mai are loc in burtica. Am trimis-o la dus si canta de zor acolo, nu-i tace gurita de 10 minute
, se joaca cu un sapun si cu un burete.
Afara este foarte urat, frig, ploua rau si bate vantul, deci ploaia este cam la orizontala asa ca daca iesim imediat ne udam. Daca reusim sa mergem la colegii mei care stau aici in zona sa se mai joace copii impreuna sunt multumita cu toata activitatea pe ziua de azi.
Gata, fug la bucatarie ca i-am promis Anei niste cartofi prajiti, carnita de pui si smantana cu usturoi
, mai trebuie doar sa pun in tigaie si sa fie gata pana termina ea cu dusul.
Miha, nu ai forme de taiat plastilina, adica noi avem un sucitor si mai sunt si niste forma in set si ea ar trebui sa decupeze cu forma din fasia de plastilina. La gradinita i-a facut educatoarea in prima zi un soricel si un trandafir. Sau poate un balon si sa-i pui o codita adica snurul, sau faceti covrigei impletiti
.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
avem Poze Noi prima poza este special pentru Cici ca sa vada ca-s de 2 ori cat ea 
va
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Otiliav spune:
Monique, unde esti tu mai grasa (pai mie imi e si rusine sa pun anumite poze pe net unde zici ca am burta de 4 luni, de fapt nici nu prea le mai am ca le-am sters cum le-am descarcat).
Vad ca v-ati pregatit de Haloween, ce bine ca petreceti.
Mi-a placut ca Ruxi are patine cu rotile si genunchiere in culorile nationale, asa are Ana ghiozdanelul
.
Ioana, ca tot nu te vad pe mess sau daca esti esti ocupata, poate ii facem Anei petrecere in tara ca ajungem pe 19 si poate pe 22, 23 decembrie o serbam daca nu la sfarsit de Decembrie .
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana