Sarbatoriti de nov-dec 04(158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Offf..Monica,imi pare rau..sper sa va faceti bine repejor!We placut
Noi decolam la bunici,deci un WE de rasfat,ptr.zgubi si ptr.mine,normal.
Ne auzim luni..Roserb,pregateste sampania!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim andreea drum bun si sa va distrati fain in we
eu tocmai am tras o repriza de cearta cu ruxi fiindca nu vrea sa stea sa-i pun picaturi in nasuc ...nasul nu stie sa-l sufle...e muci ce sa mai vb...

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI RADU!

LA MULTI ANI DENISA!

Au inceput petrecerile! Avem copii mari fetelor!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

De cand am ramas insarcinta tot incerc sa-l pregatesc pe Robert,sa se acomodeze cu ideea va vom avea un bebe.Pana acum a fost asa si asa,ba vrea,ba nu mai vrea...Intr-o seara chiar mi-a zis nonsalant ca "nu-i dau numic de mancale,o las sa moala de foame" astazi insa mi-a facut o surpriza si tare drag mi-a fost . I-am luat o punga cu pufuleti,de aia cu surprize si inauntru a gasit...o papusa. "Mami o sa pastez asta pentu cand o sa iasa bebe din butica"

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana Denisa si Radu, sa cresteti sanatosi si cuminti!
Roxana, deci ati inceput petrecerile, luni Mihnea si parca si Bianca in curand, adica sigur ca doar este scorpioana .
Monica, multa sanatate, ce greu trebuie sa-ti fie mai mereu cu cineva bolnav in casa.
Felis, vai de noi, macar al meu sot este departe, avem o scuza.
Ele, sa va fie bine in casuta noua. Chiar ca o schimbare importanta, cum de s-a intamplat?
Diana, cand zici ca incerci? sau deja esti la liber si nu ne spui nimic vrei sa fie surpriza .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha ce dragutz din partea robertzelului...o sa vezi ce iubaretz o sa fie cu surioara lui
Oti, multumim...asta e aiurea ca o paseaza de la unul la altul dar sa multumesc lui Dumnezeu de anul trecut dn nov si ruxi muuult mai in urma nu au mai luat antibiotic...dar asa cum ziceam...de data asta nu cred ca mai scapa ruxi fara ...sa vedem cum o sa fie in noaptea asta...Doamne ajuta!
va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!

AM facut o boacana si cui sa spui daca nu voua??? am uitat sa iau anticonceptionale 3 zile la rand si bineinteles ca in a 4-a zi mi-a venit iar! dupa o sapt de cand imi trecuse!!!!! asta e...nasol e ca luni ma duc sa imi fac analiza aia speciala ca sa depisteze daca am diabet (in sf m-am hotarat ca tot e vacanta) si nu stiu daca e vreo problema sa imi ia sange daca sunt pe stop...voi ce stiti? ar trebui sa sun totusi sa intreb.

Paul, de cand a inceput gradinita, se trezeste in jur de 6-6,30 dimineata, incluziv samb si duminica si e foarte agitat, ne oboseste psihic destul de mult; stam cu el, ne jucam, ii mai dam si lui de lucru , dar in 2 min vine la mine si spune:" Aide mami, aide!" cand sunt eu cu el acasa, nu ii prea merge si mai sta si se joaca singur, dar cand e taica-su acasa e calare pe noi!

MONICA sanatate puiutilor!

FELIS cred ca ai putea intra lejer in Cartea Recordurilor ca persoana care poate munci 40 de ore fara intrerupere. Ai grija de tine!

ANDREAP, cum te simti?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! un we placut!
Noi savuram o portie de gris cu lapte si cu gem, ii place mult Anei, m-am chinuit sa i-l racesc in timp record.
Ioana, chiar ce boacana si trei zile, esti obosita mai. Nici nu stiam ca asa se intampla daca uiti, dar de fapt cred ca depinde in ce perioada a lunii esti.
Si pe mine, m-a calarit de dimineata pana m-a trezit.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTI pofta buna!!!!! Ce mai spui de Ana? cand ne mai vedem si noi?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, multumim de aprecieri si stati asa ca silueata e ea cum e dar mai trebuie lucrat pana sa ajungem la perfectiune

Monica, sanatate puiutilor...Ruxitza cum mai e????? si la Alexia mea vad ca ii curge nasul si acum la amiaz a adormit rapid, cred ca de la raceala....sanatate multa si mai pune si tu o poza cu prichindeii sa-i mai admiram si pe ei dar si pe mamica lor

Felis
eu nu stiu cum poti lucra atata dar ai mare grija de tine ca nu e de joaca cu sanatatea noastra si viata asta e atat de scurta ca nici nu ne dam noi seama. Dar totusi lumineaza-ma si pe mine...ce ai tu atata de lucru???? este strict pt servici sau mai faci si altceva pt tine????/ ca eu una pt servici n-as lucra atata....as lucra cat mai putin, ha ha glumesc Pupici si ai grija de tine..

Miki tu cum iti petreci timpul????/ ce fac prichindeii????/ hai mai pune o poza ceva

Haideti la GOGOSI fetitelor...ca imediat sunt gata...sa vedeti la fetele mele ce le plac, ar manca numai gogosi, ha ha asa ca m-am scos cu mancarea pana se termina gogosii, ha ha....

Otilia hmmmm ce-as manca si eu un pic de gris cu lapte....e preferatul meu....eu il fac simplu dar pun vanilie si as manca asta toata ziua....dar sunt la regim , ha ha numai gogosii sunt permisi azi..pupici la Anuta

va pup si sa aveti o duminica placuta

Mergi la inceput