Sarbatoriti de nov-dec 04(158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Of,of ,cind spun eu ca-s batrina nu ma rasfat ,am vrut sa scriu Cici ,nu Ada ,v-ati dat seama ca vorbeam de fetele lui Cici .
Try,la capitolul ovulatie stau f bine dupa ce am nascut ,inainte sa ramin gravida eram varza ,mi-au trebuit 6 ani ca sa dibuiesc o ovulatie cumsecade !
Otilico,cu asa prietene pricepute in calculatoare mai invat si eu cite ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da da felis ...de asta era vorba....credeam, speram dar stiam ca esti super obosita si nu am vrut sa te deranjez pe ym.

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Fulgule,bine ai revenit..in ultima vreme pauzele sunt cam lungi si dese...Off..sinuzita..stiu ce inseamna,te cred.Sanatate multa!
Diana,pai de ce sa irosesti o asa ovulatie 'cumsecade'???
Danette,off....nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.Am o pritena a carei fetita si acum plange la gradi,desi e al 2-lea an!si are peste 4 ani..degeaba!Nu stiu ce sa-ti zic,tu stii cum e copilul tau si ce-i mai bine ptr.ea.Iti tin pumnii sa se rezolve in bine.
Pupici,mai vb

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Fulgule, cum e cu nervii fetei, nu mai poti rade/stramba la fel de bine?

nu mey...simt furnicaturi in diverse puncte din fatza si chiar cap......si uite asa am ajuns la obsesia ca o sa fac atac cerebral si de aici s-ar isca drama...ce s-ar face david fara mama , etc...pe scurt : ma dilesc fetilor, ma dilesc incet dar sigur

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
Diana,pai de ce sa irosesti o asa ovulatie 'cumsecade'???

diana, de fetilii astea nu scapi mey...
da chiar asa, da cati anishori ai? daca nu e mare secret, desigur...
am 2 prietene care au 40 si incearca la al doilea...si nu par stresate de varsta...

Mergi la inceput

andreea, fusesi mey la doctor? e baiet? ca sa te incruscresti cu fetitza lu simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by Otiliav
Fulgule, cum e cu nervii fetei, nu mai poti rade/stramba la fel de bine?

nu mey...simt furnicaturi in diverse puncte din fatza si chiar cap......si uite asa am ajuns la obsesia ca o sa fac atac cerebral si de aici s-ar isca drama...ce s-ar face david fara mama , etc...pe scurt : ma dilesc fetilor, ma dilesc incet dar sigur

draga mosului, mai zilele trecute ma plangeam ca pe mine ma furnica aleator de vreo 4 ani si inca mai traiesc, iaca , nici atac cerebral nu facui pana acum (apropo, ala nu se manifesta cu furnicaturi,e mai drastic, am studiat), asa ca eu zic sa lasi gandurile aiurea. Daca vrei sa te incurajez, iti dai seama in ce panica am intrat eu acum 4 ani cand ma furnica numai pe partea stanga (mana picior, fatza)? Ha? Deci , please , eu sunt mama furnicaturilor, da? La mine sunt partial de la coloana, partial de la draci(adica pe sistem nervos), na ca am spus-o.Vezi sa nu dai in ipohondrie si apoi in pandaxie, I've been there!

Felisule, ai mama grija de tine, mai ia si cate o pauza!

Dana, fii serioasa, nu a facut Iris laringita de la plans.Eu de fel am devenit mai nonsalanta, nu zic ca nu pun pret pe sentimentele copiilor, dar daca eu sunt convinsa ca le e bine undeva, nu ma las si fac ca mine.In consecinta, la Bianca am suportat cu stoicism vreo 2 saptamani de plans cand a inceput gradinita (e drept ca nu plangea decat cate 10 min dupa ce plecam, probabil daca erau 3 ore ma mai gandeam. Parerea mea e sa schimbi gradinita, nu prea-mi place educatoarea din povestiri. S-ar putea ca plansul sa fie si din cauza ei, poate nu e in stare sa le capteze atentia cum trebuie si sa-i incante.Pare ca nu se implica foarte tare.

Mihnea azi s-a sculat cu mare elan, ca doar avea petrecere la gradinita, nu-si mai incapea in piele de mandrie. Aseara pe la 9 jumate i-a venit ideea sa duca copiilor de ziua lui poze de colorat cu Spiderman. Si da-i Roxano, si cauta pe net si scoate la imprimanta. Apoi ii zic: pentru fetite ar trebui sa duci cu printese, nu prea merge cu Spiderman. La care el " Buna idee, mami" . Si da-i si scoate printese(singura mi-am facut-o). Azi cand a ajuns , si a vazut ca-i pune educatoarea poza la panou (au o chestie frumos colorata pe care scrie : "Astazi e ziua ta" si pun poza sarbatoritului, care poza sta acolo pana la urmatorul aniversat) deja era in extaz. Fi-mea ii facea in masina pe drum educatia (el se lauda ca o sa manance bomboane, etc), citez : " BAi prostule, cand e ziua ta, intai ii servesti pe copii cu bomboane si suc si abia la sfarsit iei si tu o singura bomboana, sa nu cumva sa le mananci pe toate, AI INTELES?" Observati ce frumos l-a alintat de la prima ora, era cam geloasa.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

In primul ran,"La multi ani" celor 2 sarbatoriti de azi:Radu(Jasmine) si Ana Denisa(Ele).Sa cresteti mari,sanatosi si norocosi.
Fulgule,Diana o sa-ti spuna ea cati ani are,oricum mai putin de 40..deci are timp ptr.BB2..eu fac galerie.
Roserb,Bianca e MORTALA!Ce da din ea!Sper ca Mihnea a avut o petrecere reusita azi la gradi.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna mamici!
Nu am mai scris de ceva vreme pe aici dar v=am citit frecvent.
Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au urat La multi ani pt ziua de azi.
Noi suntem toti bine inclusiv Denisa dar am avut parte de ceva schimbari in viata noastra care m-au tinut departe de DC. Una din schimbarile majore e ca nu mai stau in Gl ci ne-am mutat la Brasov si am fost in renovari cu o casa in care locuim acuma.
Urez sanatate la cei mici si cat mai putine obraznicii.
Va pup!

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
La multi ani! sarbatoritilor de astazi Ana Denisa si Radu sa cresteti mari si sanatosi
Ele , ma bucur ca ai aparut si ca sunteti ok...sper sa ne dai vesti mai des....petrecere frumoasa astazi.
roserbina, cred ca-s haiosi rau piticii tai...sa ne zici cum s-a distrat mihnea la gradi de ziua lui...
fulgule ...esti de groaza...cum era vorba aia...toate bubele rele, in cuscrei mele?
sanatate multa si ai grija de tine
andreap burtika si mariutza
ruxi nu este ok, a tusit toata noaptea si acum la fel...Doamne ajuta sa scapam fara antibiotic desi...nu prea pare ca avem noroc
va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput