Sarbatoriti de nov-dec 04(158)
Raspunsuri - Pagina 16
try spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
La noi totut e ok, amandoua galustele merg la gradi, Ada s-a obisnuit tare bine si n-are nici o treaba...eu inceput serviciul de pe 17 sept si am lucrat pana pe 19 oct......si acum 3 zile am avut un miniconcediu si de maine, adica joi suntem iar in campul
Freza ca freza, dar ne-ai innebunit cu silueta. Eu nici n-am vazut freza de silueta.
Una peste alta ma bucur ca esti i ncanpul muncii chiar daca pe undeva ai vrea sa stai acasa.Trebuie sa facem si asta, n-avem de-ales.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cuscritza
sanatate multa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
try spune:
quote:
Originally posted by diana2004
ADA,m-ai terminat cu fetitele tale !Zilele astea m-am mai uitat la poze de copilasi si mi se pare asa frumos cum se joaca si se iubesc fratii !E prima data de cind l-am nascut pe Andrei cind ma gindesc ce bine ar fi sa avem si o fetita !Oare am luat-o razna ? Sint asa de batrina ...
Andreap soarta e impotriva noastra ,sint iar plecata in we si voi lipsi si pe 12 .Cred ca o sa ne vedem (totusi !)in decembrie .
diana2004
Diana, daca inca mai ovulezi, se numeste ca esti numai buna de facut copii, asa ca nu pierde vremea pana nu intra la pensie ovarele...
Alexia e o papusica de fetita, iar Ada e atat de haioasa cu parul ridicat. Nu stiu cum ti-au iesit tie piticele astea amandoua cu parul valvoi, mor de dragul lor. Si sa sti ica ada se vede de pe fatzuca ei cat e de adaptatoare, pare u ncopil atat de bun si cuminte, cae nu-si face griji din toate nimicurile.
Sa stiti ca Adrian de cand e frate-su cu desenele animate, il surprindem si pe el uitandu-se minute-n sir absorbit de desene. Si vreau sa va zis ca ieri cand il tineam in brate intr-o clipa de ragaz mama-fiu si ne uitam amandoi la desenele lu ialex, numai cel aud razand in hohote scurt, 2-3 secunde. Radea de ceea ce vedea la tv. L-a amuzat cum un personaj isi ridica pleopele ca jaluzelele. Si apoi a ras si a doua oara la alta faza. Alex a ras la desene pe la vreo 2 ani si ceva - dar ai mei copii au simtul umorului diferit.
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by danette
Dana, unii copii retraiesc foarte puternic noaptea intamplarile di ncursul zilei sau experienta noua prin care trec ei. E clar ca ei nu i-a cazut bine aceast lucru, cred ca si ea si-a creat o alta asteptare de la gradinita si nu se pupa cu ce a gasit acolo. Ma gandesc daca ar fi mers la o alta gradinita daca trecea prin aceleasi stari. E greu de spus, n-ai cum sa faci proba.
Ma bucur insa ca ea e mai bine acum. Probabil ca urmatoarea data cand va mai merge la gradi va fi mai mic socul pt ca stie la ce sa se astepte...
monica-elizabet spune:
cici, m-ai zapacit si cu freza si cu silueta dar mai ales cu papusicile de fetitze...
pe toate 3.
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
danette spune:
Otilia, Iris facuse ceva febra... 37,8... dar am chemat dr. fiindca tusea aia suna ciudat.
Nu stiu cat de normal a fost sa prescrie antibioticul, dar am inteles de ce-a facut-o dupa ce-am aflat ca la sf. sapt. trecute a murit un copil de 3 ani de laringita acuta tocmai in spital. A facut edem laringian.
Pe cuvant ca nici idee n-am avut ca pot fi asa periculoase la copii faringitele, laringitele, traheitele, bronsitele. Le consideram un fel de raceli simpliste. Ignoranta de mine.
Dar e clar ca fiind ingust diametrul acestor "tuburi", orice inflamatie a mucoasei poate fi periculoasa.
Asa ca nu stiu, poate totusi a fost ceva viral si la Iris. Bine ca nu s-a agravat si-acum e pe trecute.
Da, Iris a plans in prima zi pana la voma, a doua zi a plans cca. 3 ore... a treia zi am stat eu cu ea... iar a patra zi a fost acolo doar intre orele 9-10.30, cu maica-mea.
Cat a fost cu noi n-a plans. Dar era stresata sa pazeasca usa.
Intr-adevar pot sa stau cu ea destul de mult timp, adica eu ies la 15.30 de la servici. Ea se trezeste pe la 16 si suntem impreuna pana pe la 21.30 cand se culca. De asta am si ales serviciul asta, fiindca e programul lejer. Si mi-e f. aproape de casa.
hahaha... Mircea sa stea cu ea???...tare interesant e omul asta al meu... el nu-i deloc genul casnic... insa ii place sa ne stie pe noi acolo acasa, bine, in sigurantza si fara probleme. A fost infiorator de furios pe educatoare c-a lasat fetitza sa planga atata si ca ne-a sugerat sa n-o ducem de la 8-12 cat e programul... fiindca citez: "copii de la grupa mica nu vin asa de repede... apar asa cam pe 9 si se vine dupa ei cam pe la 11.30"
Asa ca el a zis c-o reclama la Inspectorat.
M-a distrat cum mi-a prezentat insa mie situatia... cum ca ea se sacrifica sa ia grupa mica tot la 2 ani fiindca nimeni nu vrea sa-si manance nervii cu copilasi asa de mici, si oricum, si ea este cu gentutza de medicamente dupa ea... ca o doare capul de la galagia si plansetele copiilor...
Defapt ii convine de minune programul asta extrascurt cu grupa mica.
Gradinitza asta are insa alte avantaje. E aproape de noi, are o gardina f. frumoasa, plina de verdeatza si jucarii, interiorul a fost proaspat renovat pana la tencuiala si parchet... mobilierul e de vreo 2 ani... dar in stare f. buna.
Sigur ca si criteriul educational ma interesa, dar mi-am imaginat ca trebuie sa fie o programa fiind gradinita de stat.
Cred ca o sa incerc dupa sarbatori s-o duc la o gradinitza privata. Ca la cele de stat sigur n-o mai pot inscrie acum.
Andra, posibil sa fie cum zici, sa retraiasca in somn evenimentele de peste zi, care-o marcheaza mai puternic...sincer eu m-am speriat. Maine ma intalnesc cu o psiholoaga sa discut despre acest subiect. Sa vad ce sugestii primesc.
monica-elizabet spune:
felis
cum, cum? ai vesti? ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
feliscum, cum? ai vesti?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Imi trag si eu sufletul... sunt cheauna rau.. nu am dormit mai bine de 40 de ore... am lucrat continuu... fara exagerare... nici 5 min somn... ca stiam ca daca atipesc nu ma mai pot trezi...
.. Am prins o ora de somn acum, seara cd am venit de la serv si dupa ce i-am dat sa pape lui Mihai am zis sa ma mai uit pe la voi... de o saptamana nu am mai intrat... si nu pricepeam ce ai vrut sa zici Monica
... Am stat m-am gandit... am facut o baie...
deloc pica fisaacu... inca ametita... la propriu... am mai citit din urma din trei in patru randuri... si vad ca se vorbeste pe aici de copii bolnaviori (
sa se faca repede bine) si de mamici insarcinate
... Apoi m-am gandit ca statusul meu.. i-ar fi putut da idei ... Monicai "sunt?... sau nu sunt?..."
no chance
pt asta tre sa faci si sex... ehe... ce o fi ala...
Statusul meu se referea la fiinta mea... si la existenta ei
ad daca mai exist sau nu ca nici eu nu mai stiu ce e cu mine...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Cicisor, acum am inteles de ce ai facut poze la nastere, sa ai dovada mai ca tu ai facut printesele. Ai terminat cu alaptatul ca prea ai slabit, mai ca-mi vine sa ma mut in Canada ca si tu si Andra sunteti tare slabutze si o fi ceva in aer
. Pai frumos este sa pui poze ca aceasta sau asa si eu sa ma dau cu capul de perete la propriu, uite asa
?
Da, tare dragute pozele, imi place ca la voi e mereu voie buna.
Dana, cred ca intr-o gradinita educatorul este cel mai important, el face atmosfera, trebuie sa stii sa faci liniste la o clasa cu copii asa mici sau sa ii mobilizezi pe toti pentru o activitate. La noi singurul avantaj este distanta, desi mai trec pe langa o gradinita pana la ea. Este de stat, nu are gradina amenajata, nu am vazut niciodata flori in curte, au nisip sa se joace si mai sunt unele jucarii pe iarba. Iarasi o chestie noua si nu stiu daca este bine sau nu, faptul ca nu este doar o educatoare, au am cunoscut 4 pana acum, fac prin rotatie la grupe diferite. Renovata nu este, jucarii si mai vechi si mai noi.
Sunt multi copii care plang la inceput, educatoarele mi-au spus ca nu trebuie sa cedam iar ei sa stie clar, mama la servici ei la gradinita, nu se negociaza, mie mi-a fost jena ca se zbatea si tipa sa fuga dar lor li s-a parut normal.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
cici..
silueta eclipseaza freza...
Nu mai stau ca vad ca ametesc rau..![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero