Sarbatoriti de nov-dec 04(158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Bune, fetele!

Mi-a plecat "neamtu'" asa ca sunt nitel mai libera.
A fost tare haios!

CICI - Mai, da' faine sunteti! Si fetele seamana asa tare! Iar tu ai o silueta de invidiat.

Eu cu Damiana nu stiu ca sa ma fac cand doarme.Nu se trezeste sa faca pipi. Rar o face sau cand nu doarme bine si e pe jumatate treaza.
Eu o pun de 2-3 ori pe noapte, dar daca uit sau pur si simplu dorm bustean si sar peste o sculare pentru olita, nu-mi cere singura.

Ce ma fac?!

Nu stiti si voi vreun truc sau sfat sau orice, ca doar nu mai intorc la pampersi.

Sunt obosita rau din cauza asta.

Iar saptamana care vine incep pregatirile de toamna. Desi nu fac mare lucru, fata de alti ani, am de alergat si de "bucatarit" destul pentru timpul meu liber.

Pupici la fetici!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Miria,nu te pot ajuta..Mariuca inca are pampers noaptea pe ea.sunt nopti in care se trezeste si ma striga,sunt nopti in care nu...
Cecilia,ce frumoase sunteti voi....
Diana...te bate vreun gand???nu e batrana fetelor,se rasfata si ea.
Monica,nu cred ca Vio a noastra mai vrea..din pacate.
Noi suntem bine.Mariuca e cumintica,uneori e asa inteleapta..alteori parca-i.In WE plecam la bunici.in rest..nimic deosebit
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cristina, sa stii ca si Iris face inca noaptea in pampers. Uneori se trezeste si-mi spune s-o duc la baie... alteori face in pamp... alteori nu face deloc.
Nu stiu ce sa zic... eu inca nu ma impacientez.

Cici, sunteti niste frumoase. Ce mai veselie continua acolo la voi!
Si esti foarte haioasa cu freza aia pink.

Iris nu merge la gradi de sapt. trecuta. Vineri am auzit-o tusind ciudat, asa ca sambata am chemat pediatra. Diagnosticul a fost laringita acuta. Deci cam atat au tinut leacurile cu echinaceea, propolis si vit.c... 4 zile la gradinitza au facut-o KO.
De sambata seara e cu antibiotic. Dar acum e deja mai bine.
Oricum sapt. asta a saltat gradinitza. Si sapt. viitoare e vacantza...
A fost extrem de agitata, nervoasa, cosmaruri noaptea la greu... nici nu mai stiu care e cauza, impactul cu gradinitza sau boala... sau poate ambele. Cert e ca pe mine m-a terminat cu cateva nopti nedormite. Dar ne-am si speriat si eu si Mircea vazand cat e de afectata.
Urla noaptea in somn s-o las in pace sa n-o duc 'acolo' (cred ca de gradi era vorba).
Sunt cam debusolata, efectiv nu stiu cum sa procedez, sa mai incerc... s-o las in pace o perioada...pana in primavara sa zicem..

De vreo 2 zile s-a linistit, si doarme bine si noaptea.
I-am luat in sfarsit pensule, bloc de desen, sortzuletz special... si pictam dupa-amiaza. Ii place asa de mult...

Mircea cand a vazut-o aseara asa de linsitita si fericita pictand... mi-a zis ca regreta ca am hotarat sa merg la servici. Poate era mai important sa mai stau cu ea, pentru linistea si psihicul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANETTE - Si mie imi tot zice ba sotul, ba mama, ba prietenele sa nu ma mai gandesc la servici si sa mai stau cu fata acasa. Ca de socializat si de invatat va invata in timp fara sa o fortez la varsta frageda, iar timpul trece repede si-mi va fi dor de perioada asta care nu se va mai intoarce.

Dar nu stiu ce sa fac!
As vrea si una si alta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cici, sunteti niste frumoase. Asa simpatice sunt fetele tale si mereu vesele.

Dana, Miria, eu zic ca serviciul aduce un pic de linistire a creierasului si de canalizare a lui si catre alte activitati in afara rutinei cresterii unui copil.Personal, fiind o fire mai activa,n-as suporta sa stau numai acasa (in afara eventualitatii in care as avea o afacere a mea). La Bianca am rezistat 10 luni, la Mihnea 1 an si jumatate si doar pentru ca era ultima mea ocazie de chiul in viata si m-am gandit sa profit, ba chiar mi-a placut. Dar mai mult nu cred ca as fi stat. Copiii cresc,au si gradinita si bunicii ca sa se ocupe de ei , noi imbatranim, si la un moment dat cand tragem linie simtim nevoia (cel putin eu) sa vedem ca am realizat ceva si pentru noi, nu ma refer aici neaparat la o cariera de top care presupune stat pana noaptea la servici (nici asta nu as face-o). Dar ceva echilibrat care sa iti lase timp si de copii cateva ore zilnic, sa iti aduca si satisfactii, un venit, instruiri, calatorii, asta da. La noi in familie deocamdata sotul e cu serviciul pana la ore aiurite, eventual si cu week-end-uri, si tocmai din cauza asta eu inca sunt aici unde fara a avea in momentul de fata niste posibilitati de evolutie spectaculoase (mai precis, mai sus de atat nu am unde sa urc pe domeniul meu), am totusi niste drepturi dupa atatia ani, un program mai flexibil , si altele. Totusi am ajuns in punctul in care vreau sa plec, ca deja e prea multa rutina si acum copiii sunt mai maricei, un pic as putea prelungi programul (nu pana la 8, dar pana la 6 da).
So, Miria, daca ai gasit ceva ce ti-ar conveni, eu zic sa incerci si o sa vezi ce bine va fi.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor.

Ce mai faceti?

Am vazut ca m-ati intrebat de tata multumesc lui Dumnezeu este bine, s-a externat ieri si au plecat azi acasa, el cu mama. NU are nimik grav, i-a gasit ceva la prostata dar se va face bine cu tratament, asta e, de la o varsta, ca barbat te astepti si la surprize de genul acesta. A facut tot felul de investigatii, a slabit 5 kg in spital, intr-o sapt. De luni se interneaza mama, la Moreni, la recuperari, o doare rau coloana, suntem "desciperiti" acum cu Paul, daca raceste nu are cu cine sta, soacra-mea e la Chisianu, mama se interneaza, tata sv ...Paul e bine, a trecut raceala, e la gradinita, ii place, din cate ni se spune e cumintel, se mai supara pe jucarii dar trece.
Sapt viitoare avem vacanta si merg sa imi fac niste analize ca in iulie am amanat si tot nu ma simt bine.

Va pup, ma duc sa bag rufe la spalat ca doua ziel vor fi sarbatori mari, SF Dumitru Vechi-maine is Sf. DUmitru Nou-poimaine.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Danette,Miria,imbolnavirea rapida e una din 'binefacerile'primului an de gradi..eu ma gandesc cu groaza.Dat fiind starea mea de ,ma gandesc sa aman inceperea gradinitei pentru la anu' la mariuca,sa nu vina acasa cu ceva pojar si alte chestii dragute si numai bune ptr.BBlus..partea cealalta..cred ca depinde de copil.Acum as vrea sa am si eu un sot care sa ma sfatuiasca sa mai stau acasa cu copilul...ca m-am saturat de munca.glumesc!Voi stiti cum e mai bine pentru fete.O sa luati decizia corecta.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

salutare fetilor dragutzelor :-)!

mey...mi s-a facut un chef sa va scriu.... dupa ce am admirat capritzele lu cicilica. apai are ea dreptate ca uda bradu de craciun, mey, cu asa scumpiciuni...ha ha...ca sa o citez...

am vazut si pe batietzii frumosi foc a lu bitsone,pe bianca piele rosie de roserbina si pe frasu (eu tot ma minunez cum poarta Mihnea ochelarii aia fara sa ii rupa) , etc...ca nu mai imi vine in minte pe cine am vazut dar cert e ca am vazut toate pozele recente...

aime, imi pare rau ca ai probleme de sanatate, stiu cum e, si eu zac din cauza sinuzitei ...si mai nou, au aparut si complicatii cu nervii fetzei...o nebunie, ce mai...
asa ca iti doresc multa sanatate!

miria, david doarme cu pampers...nu ma deranjeaza, sunt prea comoda sa imi fac griji din cauza asta...
o da el pampersu jos el singur dupa ce s-o insura...(cuscritza, il luatzi cu pampers, da?)
legat de op de polipi...gandeste-te bine inainte de a lua decizia...
uita-te la mine...mi-am scos amigdale plus op de deviatie de sept si alte minuni da fara succes...sinuzita in floare infectie cronica in gat... sunt in a 10 zi de antibiotic si sunt la fel ca la inceputul tratamentului...cine avea pile la balamuc, meyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..........??? parca paxelina?

ai ca s-a trezit david...voi continua...candva...

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Stii Andreea, de fapt pe mine nu inbolnavirea asta rapida m-a ingrijorat asa de tare, cat problema cealalta, psihica. Fiindca n-a fost doar un miorlait benign si teatrist, plansul ala la gradinitza.

Cu faptul ca am plecat la servici nu am avut probleme cu ea... a ramas intr-un mediu cunoscut, cu persoana cunoscuta. S-a comportat normal.

Roxana, tu stii, ca am mai vorbit noi, clar ca simteam ca tampesc acasa.
2,4 ani mi-au fost deajuns. Mie.
Asa cum zici, simteam nevoia de o eliberare a creierasului de rutina statului cu copilul. Posibil ca nici nu mai faceam 'treaba' de calitate, fiindca ma simteam frustrata de lipsa de socializare, mai ales. Si eram f. des cu nervii in pioneze.
Nu stiu cum sa pun problema, de fapt.
Uneori ma simt prost ca ma gandesc atat de mult la mine insumi.
Poate ca pentru Iris nu ar fi neaparat un beneficiu sa mai stau cu ea... poate chiar e nevoie deja de alte tipuri de interactiuni in viatza ei...
Dar se poate si ca ea sa nu fie inca pregatita pentru programul in care am fortzat-o sa intre. Fiindca asa ma simt, ca am fortzat-o!
Nu stiu cum sa zic, simt un fel de vinovatie ca am lasat-o sa planga atat de mult. Nici nu stiu daca laringita nu e efectul plansului defapt... si eu ii dau Augmentinul fix degeaba.

Mi-a fost atat de mila de ea... si-am fost asa de speriata vazand ce comportament a avut dupa experienta asta, efectiv gandurile mi-s de-a valma... nu reusesc inca sa gasesc cum e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai ca mai apar si eu. Am un program infernal trezit la 6 si predat copil la gradinita la 7.15, dupa aceea servici, iar la 4.15 fug dupa ea la gradinta, ma intorc cu ea la servici sa mai rezolv cate ceva si sa iau pentru acasa in speranta ca am timp sa lucrez. Inca nu am reusit performanta dar inca sper .
Ana nu a plans deloc luni si marti, ieri si azi in schimb incerca sa nu planga dar nu-i iesea, am lasat-o fortat in bratele educatoarei desi se zbatea si bocea. Este foarte obosita dupa gradinita si nu reusesc nici ei sa o faca sa renunte la somnul de pranz, azi a dormit 2 ore, somn de frumusete si calmare. Cand o iau este bine mersi, doar marti ce am gasit-o agatata de poarta, nu plangea dar era tare trista. Ea vine printre primii pleaca ultima, nu avem de ales, vrem nu vrem asta-i situatia. Sper sa nu se imbolnaveasca nici ea si nici eu ca ar fi groaznic. Ii dau Oscillococinum, 1 tub pe saptamana, au fost zile cand o gaseam cu ceva muci dar avand in vedere ca-i Norvegia si stau afara 3 ore, si ploua si bate vantul deci mi se pare normal sa mai aibe ceva muci.
Dana, a plans mai mult de 2,5 ore, ca Ana asa a avut o zi si nici macar ragusita nu este, ma gandesc sa nu fie un virus. Nu ai spus daca a facut febra. Iar cu leacurile ce sa zic, poate ar fi fost mai bolnava daca nu le-ar fi luat. Si totusi pare destul de grav daca i s-a dat antibiotic.
Nu te mai simti vinovata ca oricum ai stat acasa mult mai mult decat alte mamici, era foarte normal sa vrei cateva ore ale tale. Sunt convinsa ca si acum aveti destule activitati impreuna pentru ca tu ai un program lejer la servici. De ce nu sta sotul acasa daca are idei din astea. Eu nu ma simt deloc vinovata, nu a fost alegerea mea si oricum nici ea nu este precum copilasii de 6 luni care merg acolo, a petrecut destul de mult timp in familie, la rasfat. Atat imi pare rau ca trebuie sa faca fata limbajului si nu-i convine deloc ca ea turuie si ei nu o inteleg si ea se enerveaza.
Diana, bravo mami, ai reusit sa colorezi .
Fulgule, cum e cu nervii fetei, nu mai poti rade/stramba la fel de bine?
Miria, incearca sa o faci sa tina in timpul zilei. De exemplu mi s-a intamplat sa fiu cu Ana in masina si ea zicea ca face pipi si i-am spus sa tina sa nu faca pe ea. Sau tot asa la magazin si acum reuseste sa tina mai bine ca doar a exersat. Ideea era ca daca va reusi ziua mai mult va tine si noaptea mai bine. Eu inca o mai trezesc cam la 2 ore dupa ce a adormit daca stiu ca a consumat lichide si atat, pana dimineata este bine, cu mici exceptii in caz ca nu am trezit-o .
Ioana, ma bucur ca s-a terminat cu bine, de prostata sufera si tata , plus ca de cand a venit din Norvegia a slabit 20 de kg ceea ce este foarte mult, nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut. Bafta saptamana viitoare. Mersi ca ai spus de sarbatori ca nu imi statea capul la asa ceva, ma duc sa pun rufe.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput