Sarbatoriti de nov-dec 04(158)
Raspunsuri - Pagina 14
andreap spune:
Simonacip e bine fetelor.O mai vad scriind la'odiseea sarcinii in 40 sapt',la viitoare mamici de mai-iunie 2008,unde suntem colege.I-am transmis ca o asteptam si pe la noi.
Monica,scumpa ca de obicei
.Sper sa fie totul bine,sa trec de primul trimestru cu bine si sa-mi tin comoara in brate la vara.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
monica-elizabet spune:
andreap
stiai ca o sa o ai colega si pe vio(mama lui mihnea din rahova) ? si ea este gravidutza...asa ca o sa ai cu cine te plimba la vara prin parc ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
andreap spune:
Monica,Vio cu Mihnea care a fost la tine de 1 Iunie????Pai Mihnea avea cat???6-7ani?sau cat?Oau..ce surpriza.....
cand naste?..prima data cand ai scris Vio,m-am gandit la Vio,mami de Bia..da' tocmai ce vb luni cu ea si nu-mi spusese nimic....![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
Buna fetele.
Bits, mersi de intrebare
si pentru gindul la noi. Burtica creste, am intrat in 4 luni, dar inca am greturi. La sarcina asta a fost muult mai rau ca la David, tot astept sa treaca, sper sa fie bine...Ii pup pe kenzo si pe amon sunt atit de frumoasi amindoi...
de fapt va pup pe toate si pe copilasi si multa sanatate celor bolnaviori,a cum cu vremea asta...avem nevoie toti de un plus de sanatate
David (10 nov 2004) si
Simona
13+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
monica-elizabet spune:
simona, ma bucur ca sunteti ok
andreap, pai Doamne ajuta si fie si viovio
...
poate ma
dar accept macar asa poate mai da si ea pe-aici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
try spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Buna fetele.
Bits, mersi de intrebaresi pentru gindul la noi. Burtica creste, am intrat in 4 luni, dar inca am greturi. La sarcina asta a fost muult mai rau ca la David, tot astept sa treaca, sper sa fie bine...Ii pup pe kenzo si pe amon sunt atit de frumoasi amindoi...
de fapt va pup pe toate si pe copilasi si multa sanatate celor bolnaviori,a cum cu vremea asta...avem nevoie toti de un plus de sanatate
David (10 nov 2004) si
Simona13+ puiul mic
Daviduchele meu
Simonicule te "incurajez" si-ti spun ca eu de-abia pe la 19 sapt. am scapat de greturi la al doua sarcina si pe la 24 de sapt .m-au laut iarasi. Si la 27 de sapt. am vomitat.
ei, faci tot baiat, probabil...
hai sa vina fulgu cu ghiocu' sa-ti ghiceasca ca ea e mama omida.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
Miki, bine-aterizasi prin tara asta mare. vad ca a fost simplu cu puradeii, ma nasol insa ca a trebuit sa-l tii in brate pe Yannis atat vreme. Eu l-am adormit duminica in biserica pe adrian in brate, leganat (am fost sa impartim niste farfurii de pomana pt socrul meu care a murit acum 4 ani) si-n 20 de minute am simtit ca m ise reteaza mainile.
unde ziceti ca sunteti? In alberta?
daca da, am o maaaare maaaaaare rugaminte la tine, uite-aici adresa mea andrapanda@yahoo.com, poate-mi trimiti si mie un email ca nu-ti stiu adresa personala. E vorba doar de niste informatii de acolo pe care sa ti le dea eventual finutii tai, nimic altceva.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Cecilia C spune:
Dragutelor, nu v-am parasit si nu va vom parasi niciodata doar ca nu prea am timp sa scriu...nu stiu ce fac dar n-am timp..asta e...va iubim pe toate cu mic cu mare si suntem aici in umbra

pana nu uit, felicitari Andreea sa ai o sarcina usoara si totul sa fie asa cum iti doresti tu.

Otilia si Roserbun
special ca sunteti dragute si va ganditi la noi...si noi ne gandim la voi si tare as vrea sa pot scrie mai mult dar asta e...e bine si o data la 2 luni, ha ha
La noi totut e ok, amandoua galustele merg la gradi, Ada s-a obisnuit tare bine si n-are nici o treaba...eu inceput serviciul de pe 17 sept si am lucrat pana pe 19 oct......si acum 3 zile am avut un miniconcediu si de maine, adica joi suntem iar in campul muncii....e greu dupa-masa cand venim de la servici cu fetele ca tot dupa fundul lor trebuie sa fii cand ai vrea sa mai stai si tu putin...dar stiti voi cum e nu trebuie sa va mai amintesc eu....asa ca ma plang si eu putin, ha ha.....in rest toate bune si frumoase...avem o gramada de poze.....vreau sa va arat noua mea freza ...freza de Halloween
dar mai ca as purtat-o si in rest, ha ha![]()
azi am avut o surpriza super....m-a sunat cineva care zicea ca venit din Ro sa ma vada..dar ca nu ne-am vazut niciodata si ca ne cunoastem de pe forum...eu am inteles Niki si ma gandeam ce Niki, ca prietena mea Niki n-avea cum sa vina in Canada si nici nu-mi era cunoscuta vocea...si-apoi dupa ce ma dezmeticesc ma prind si eu
ca era draga noastra Miki asa ca Miki draga m-ai luat prin surprindere si prin invaluire totala si m-am bucurat fff tare...pupam baietii si mama lor frumoasa si mai povestim noi pana plecati...sedera placuta la Canada si pacat ca nu ne putem vedea...poate de Pasti cum ai zis

va pupam pe toate cu mic cu mare si va rog eu nu ne uitati chiar daca intram mai rar...macar pun o gramada de poze , ha ha sa aveti la ce va uita

simonacip spune:
quote:
Originally posted by try
Simonicule te "incurajez" si-ti spun ca eu de-abia pe la 19 sapt. am scapat de greturi la al doua sarcina si pe la 24 de sapt .m-au laut iarasi. Si la 27 de sapt. am vomitat.
ei, faci tot baiat, probabil...
hai sa vina fulgu cu ghiocu' sa-ti ghiceasca ca ea e mama omida.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Deci asa...
Si ...da try, la o eco la 12 sapt mi s-a spus ca ar putea fi tot baiat...Nu-mi pare rau, dar parca mi-as fi dorit o fetitza..
...deja am strinse lucrusoare de fetitza acasa, pe care le-am cumparat de drag. si nu va spun ce vad in ultima vreme, niste pardesie micute si dragute, in set cu rochite din acelasi material...niste palarii de mici donsoare, sunt terminata. Bineinteles ca acum vad mai multe decat pana acum pentru ca ma si uit cu intentie...Cu atit mai mult cu cat, dupa greturile pe care le-am avut si le mai am..nu m-as incumeta la al treilea..
zic eu acum...
David (10 nov 2004) si
Simona
13+ puiul micDaviduchele meu
diana2004 spune:
ADA,m-ai terminat cu fetitele tale !Zilele astea m-am mai uitat la poze de copilasi si mi se pare asa frumos cum se joaca si se iubesc fratii !E prima data de cind l-am nascut pe Andrei cind ma gindesc ce bine ar fi sa avem si o fetita !Oare am luat-o razna ? Sint asa de batrina ...
Andreap soarta e impotriva noastra ,sint iar plecata in we si voi lipsi si pe 12 .Cred ca o sa ne vedem (totusi !)in decembrie .