Sarbatoriti de nov-dec 04(158)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
of...si noua ne recomandase la alex sa scoatem polipii(atunci cand facea otite repetate) desi el nu respira pe gura, sau sa suiere sau mai stiu eu ce...dar vad ca deocamdata am scapat fara sa-i scoatem...
dar numai pentru ca face roshu in gat a zis sa-i scoateti sau la Dami mai este si altceva?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
miria_cristina spune:
Nu mai are nimic, doar pentru asta.
Dar tare ma tenteaza!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
si pe mine ma tenta, numai gandul ca scapam de otitetele alea si imi venea sa-l duc a doua zi
...dar apoi mi-a spus dr-ul de fam in care eu am mare incredere ca polipii operati la o varsta frageda pot aparea din nou
si ca mai bine asteptam pana la 6-7-10 ani daca nu sunt probleme fff grave...asa ca am renuntat si bine am facut ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
miria_cristina spune:
Nu se refac daca sunt extirpati cum trebuie. In plus, conteaza enorm sa nu mai raceasca si s-o indop cu medicamente.
Practic, o tin lant.![]()
Se face bine, o scot afara, se intoarce si dupa 2-3 zile incepe din nou. Iar o tin acasa, iar ii dau medicamente, iar o fac bine, iar o scot afara, iar raceste... si tot asa.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mikimi spune:
Am ajuns cu bine dragele mele.Am avut parte de o calatorie destul de picanta, dar am trecut repede peste greutati si ne bucuram de vacanta.
Pe primul zbor a fost cumintel desi era treaz de la 6.30 si am avut 3 ore juma, dar in aeroport a fost teroare cu ei.Carutul nu ni l-au dat in tranzit as aca a trebuit sa-l tin pe yannis in brate 7 ore, iar alexander fugea peste tot, vroia sa vada avioane de la toate geamurile.la un moment dat am gasit un colt care dadea sper una din pistele de decolare, plus ca eram sub fingare si trageau numai aviaone mari asa ca a stat cuminte acolo, era pur si simplu fascinat.Apoi s-au mai adunat niste copilasi, au fost de filmat, erau vreo 2 francezi, 2 englezi, un indian si romanasul meu.era turnul babel acolo, dar iti venea sa-i mananci, fiecare vorbea in limba lui, alexander le explica la toti cum pleaca avioanele si zboara pe sus,englezoaicele intrebau what?, el le zicea ''nu fetita nu ai inteles ca zboara pe sus'', le intoarcea obrazul cu manuta sa se uite unde vrea el, era pur si simplu film.
Apoi in avionul 2 a adormit de cand ne-am urcat pana a inceput coborarea, adica aproape de 8 ore.yannis a dormit mai mult pe mine, eu deloc, dar macar n-am deranjat pe nimeni si ei s-au odihnit.Iar aici ne-am adaptat toti din prima noapte la fusul lor orar, asa ca sunt super fericita.
Pup toata lumea ,ma apuc de munca pentru servici din pacate.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
miki, ma bucur ca ati ajuns cu bine
si la intoarcere incearca sa ceri in aeroport un carutz fiindca sigur sunt carucioare pe-acolo...cam jegoase ce-i drept dar pune la tine in bagajul de mana o paturica sa acoperi carutul bine si sa-l poti pune pe mititel linsitita...
eu asa am facut si tare bine mi-a prins
distractie placuta
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
bits spune:
neata!mi-am dus copilul la camin si l-am lasat pe Amon in patut la uitandu-se la Dvd.moamma am stat cu inima cat un purice pana m-am intors ,noroc ca in 9 min m-am si intors.
Miki ma mir cum de nu ti-au dat caruciorul.l-ai pus la cala?
Simonacip pe unde mai esti?sper ca sunteti bine cu totii si burtica creste in continuare!
eu de pe 28 nu voi mai avea net pt ca ne imbunatatim conexiunea si abia dupa 1 sapt pot veni sa faca instalarile necesare.va pupam si ne auzim cat de curand!
andreap spune:
'neata!
Aime,multa sanatate!Nu ma pricep sa dau sfaturi....dar sper sa-ti fie dinc e in ce mai bine
.
Miki,singura cu amandoi???
Oau..ce curaj
.Deja incepi munca?
Miha,gata,esti in concediu?Cat mai ai de asteptat?
Miria,e mai bine Damiana?Cu polipii..nu stiu ce sa zic.Nepotelul meu a facut operatia dar era mai maricel,avea cam 6-7 ani.Paxela parca i-a facut lui Silviu.Poate stie mai multe.
Eu am fost dimineata la dt.E bine (el a verificat mai mult sa nu fie extrauterina..).Nu am facut eco ptr.ca e prea mica sarcina,iar as avea emotii.O fac peste 2 saptamani.Intre timp sa caut analizele de la sarcina precedenta sa vedem ce mai fac si ce nu.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
andreap, ma bucur ca este totul ok cu burtika...Doamne ajuta!
si pe tine si mariutza
bits, sa inteleg ca se simt ok puisorii daca l-ai dus pe ken la camin...bravo...ma bucur
pe toti si va asteptam cand aveti net
restul fetelor pe unde sunteti?
va
pe toate
ps de aseara a inceput si ruxi sa tuseasca...am bagat-o repede pe siropel de tuse fiindca am banuit ca a luat-o deja de la alex... 
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
aime spune:

LA noi e o vreme de ![]()
Cum n-am avut acces la net, a fost si mai naspa...chef de munci nu prea...
Roxana, cu "cervicala" stau bine, cred ca pur si simplu tre sa accept ca am ajuns la o limita (de varsta
si de oboseala) si s-o iau mai usor.
Wow, Bitsule da ce curajoasa esti, mama...asa e cand n-ai incotro tre sa-ti iei inima in dinti si sa alegi solutii eficiente si mai ales rapide.
aime si
Vladimir