Sarbatoriti de nov-dec 04(158)
Raspunsuri - Pagina 20
diana2004 spune:
Dedicatie speciala pt Fulgu',am 38 de primaveri
!
Monica,deja v-ati costumat de Halloween ,costumul de om paianjen i-ar place tare mult si lui Andrei.
Azi am stat in casa,dupa o sapt de gradi Andrei behaie de zor ,ne-a mai trecut plictiseala vizionind filmuletele Anei ,asa ca Otilia sa mai filmezi fata .
Avem de invatat pt gradi niste poezii si cintecele f dificile ,d-na educatoare n-a auzit de Zdreanta ,cred ca-i plac romantele desi e tinerica .Va dau un ex :
Au inflorit iar crizantemele,
Ca-i prea tirziu nici nu le pasa.
A fost si soare mai devreme
Si-acum ploaia se revarsa.
monica-elizabet spune:
Diana, sanatate multa lui Andrei
, sa nu mai behaie...si ruxi vad ca inca mai behaie desi azi noapte a fost ok 
Oti,
las ca te-am vazut eu in poze esti
si frumoasa ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
onitza spune:
OTILIA nu eram pe mess, in general cand dau drumul la calc, stau online pe mess. Ma bucur ca veti fi in tara de sarbatori si mi-ar placea foarte tare sa ne intalnim la petrecerea Anei. Ce ma amuza cand povestesti de Anuta cum canta ea la baie!!!!
manca-o-ar mama pe ea!!!
Noi s-ar putea sa il serbam pe Paul acasa, deja am inceput sa ma gandesc la tort, prajituri, de care sa ii fac, abia astept! initial ma gnadisem la McDonalds,dar...am convenit cu Mihai ca mai bine acasa, e vorba si de mama ca ar dori si ea tot la noi si atunci am zis sa le facem bunicilor pe plac. Cred ca o sa chrmam invitatii mai dim si tina pana spre pranz, ca apoi sa mearga si copilasii sa faca nani acasa, sa nu le stricam programul si sa ne ramana si noua dupa-amiaza libera...ne mai gandim, nu e batut in cuie ce am spus acum.
MONICA M-AM TOPIT DUPA AI TAI COPILASI!!!!!! foarte reusite pozele, sunt asa dragalasi in costume!!!!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Cecilia C spune:
Monica draga, eu nu stiu ce vorbesti tu acolo dar mie mi se pare ca esti slabanoaga, ha ha te-am vazut eu intr-o poza in blugi si asa e cum zic eu, ha ha.....asa ca ..no comment...

....a...ti-am vazut si prajiturile si trebuie sa pun niste intrebari ca vreau sa fac ceva de-acolo pe Craciun...te intreb mai incolo..
Pozele sunt super....fain costume, Ruxitza e super, la fel si Alex...si mi se pare ca Ruxi e copia fidela a ta, seamana asa de bine cu tine 

Felis e greu, dar eu sper sa traiesti mai mult de 35 de ani si sa-l vezi pe Mihai cum creste...imi pare tare rau de mama ta....ai mare grija de tine si capul sus, eu cred totusi ca munca o sa-ti fie rasplatita intr-un fel sau altul

onitza spune:
Noi avem de invatat poezia "Un pitic" de Maria Pindariu:
Un pitic, pitic
Si de-a dreptul mic
A iesit in gluma
Dintr-un nor de spuma
Sa-mi spuna grabit
Ca s-a-mbolnavit
Tocmai cand trecea
Prin gradina mea.![]()
...si imaginati-va ce haois e Paul, fiindca pronunta doar ultima silba a ultimului cuvant din fiecare vers, in rest te lasa pe tine sa reciti, e un gentelmen, n-am ce spune!!!![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
CECILIA vazandu-ti acum postarea, mi-am adus aminte de pozele cu tine si strumfitele tale scumpe!!!! tu arati de milioane, felicitari!!! iar puiutele, sunt tare dragalase si fericite; ma topesc de fiecare data cand o vad pe Alexia razand in poze!!!
...vad ca si Ada ii calca pe urme, esti o mamica tare norocoasa cu asemenea bijuterii!!!! ce sa mai zic de sot, cum s-o fi simtind cu 3 bijuterii in casa???????
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Cecilia C spune:

La Multi Ani!!!!! MIHNEA sa fii sanatos, voios si sa le aduci numai bucurii celor dragi tie.

Roxana sa-ti traiasca baietul, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.

Asteptam poze de la fericitul eveniment. Pupici la Mihnea
de la fetele mele
La Multi Ani!!! Teodora Andreea si Alexia Maria sa cresteti mari, frumoase si sa aveti mult noroc pe lumea asta

diana2004 spune:
Felis,sa stii ca daca te mai aud vorbind asa o sa ai o surpriza
!Trebuie sa fii sanatoasa sa-l cresti mare pe Mihai .
Monica,multumim dar a facut si febra ,miine sta acasa.
Cecilia C spune:
Diana sanatate la Andrei si sa se faca bine repede.
Fetelor, rog pe cine deschide capitol nou sa-mi copieze si mie mesajul cu La Multi Ani!!! pt pitici ca nu as vrea sa ramana aici....eu am uitat parola...asa ca daca vreti sa mi-o trimitet-ti si mie ar fi super.
Am urat La Multi Ani!!! un pic mai devreme ca de maine nu o sa prea am vreme de scris...dar tot gasesc eu o portita sa-i gratulez si pe restul sarbatoritilor de saptamana viitoare.
Va pup pe toate si petrecere frumoasa de ziua piticutilor tuturor.

monica-elizabet spune:
hai ca ma bag eu la deschis...poate iar incurc borcanele pe-aici...da e miha
"supervaizer" si ma anunta ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween