Colectia de toamna-iarna 2005 (161)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
da, exact asa vreau, pe alb, dar mai astept sa se mai mareasca ca nu e bine sa se dea jos din pat noaptea. de incuiat in camera nu-mi vine ca se pune pe plans, iar de lasat descuiat iar nu-mi vine ca afara din camera lui salasluieste un animal paros, cu ghiare si colti si agresiv, care pe deasupra nici nu-l place pe nichita si l-a zgariat de cateva ori, din fericire nu i-a scos okii ca nu raman singuri niciodata. Se cheama Mitza si e birmaneza.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Leea multa sanatate lui Tudor! Sa dea roade naturistele plus Salinul!
Tania ce scumpica-i Anna!!!
Singura metoda pe care o stiu eu de a "prelungi" perioada asta din viata copiilor e sa petrecem cat mai mult timp cu ei si sa ne bucuram cat mai mult de ei.
Morgano spune:
Seara buna fetelor,
Ma doare coloana asa de tare incat de-abia am rezistat s-o alaptez pe cea mica 15 min, si asta plangand in hohote. Numai asta-mi lipsea.
Cred ca am captusit si ceva din spital ca ma doare fte tare si locul unde a fost pusa sonda, de-abia urinez de durere, si fte des.
Ana e mai bine, Iris e ok vad, dar tratam fata mare cu antibiotice si alte siroape de toate felurile.
Iris a ajuns sa doarma si 6 ore noaptea, ceea ce e fte bine, chiar m-am speriat azi-noapte ca nu se trezea sa pape. Probabil seamana cu Ana, care nu avea 2 sapt si se trezea doar 1 tura pe noapte.
Va pup pe toate si pe copiii vostri, imi cer scuze ca nu raspund cu nominalizari, stiu ca-s nesimtita da' nu mai pot de durere.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Noki_Lara spune:
Howdy!
Am fost azi la o petrecere de pitici...fetita de care v-am mai povestit ca ne-am cunoscut in Turcia a facut un an.
Suuuper party ce-a fost acolo!S-a zbenguit fii-mea la greu!
Si am papat un tort kranz de la cofetaria Alice suuuuper bun. Cred ca de-ala ii iau, pana la urma.
Roxi, cum petreceti? 
Anda77
quote:
eu in prezent nu stau si nici nu am de gand sa fiu nevoita sa renunt la acest bun obicei.
Ehehehe..asa era si la noi pe vremurile bue. E si acuma, dar doar la pranz si mediu dimineata dupa bibe. Seara insa mai nou - de vreo 2 sapt musai sa stau cu ea, ca altfel nu adoame.
Si s-a schimbat brusc felul de a adormi seara. Cred ca e o chestie ca devin din ce in ce mai solicitanti si mai atasati de noi..si mai banditi.

De-aia inca nu-i dau jos gratiile, ca pur si simplu ar lua-o la fuga prin camera....
Feeeeeeli- sa-ti dea Dumnezeu sanatate!!!!! Nici nu stii cat apreciez filmuletele cu BE! Adica Sarah pe ele si io timpul liber!!!!

Ieri dupa-amiaza am reusit sa-mi scriu compunerea de 5 pagini la franceza in timp ce Sarah era treaza si misuna pe langa mine, uitandu-se la BE! Have fun la nunta!Poze cu Sarah si mami

www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
A..am uitat, care dintre voi mi-a nenorocit tmpul liber cu linkul dat catre "lumea piticilor"?????
Ca io mi l-am salvat si acolo sunt si jocuri on-line. Si e unul cu bile...ehehe, din tineretile mele...![]()
E de la sine inteles de ce nu am intrat pana acuma pe forum, desi am stat toata dupa-amiaza la pc!!!![]()
-----------
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Of, Delia, vai de capul tau! Speram sa treaca repede durerea!Ce bine ca-i mai bine Ana. Cum reusesti sa-i dai siropurile? Le papa de buna-voie????
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Morgano spune:
Noki, le papa mai cu forta, mai cu voie-buna, ultima pacaleala pt cel de tuse, i-l dau in seringa de la nurofen si asa e deliciossssss. mai greu cu augumentinul, desi dupa se linge pe bot ca-i place, insa noah... avem bona = avem probleme de marztaiala si cotrofoseala si f)k)oiala cand nu ni se fac placerile.
Maine cred ca voi avea o discutie cu bona, pb e sa nu plece cumva pana apuc eu sa gasesc alta ca nu merge cu 2 copii asa mici inca numai eu.
lavi02 spune:
Ripley incearca s-o alaptezi culcata daca te doare spatele!
Bafta!
Si fa-ti rapid o urocultura, sunt antibiotice pe care le poti lua linistita in alaptare. Multa sanatate tie si Anei! 
Noki apropo de sarbatoriri mi-a disparut si cea mai mica intentie de a organiza vreodata la aniversare la Boom-boom land - balonul din Tineretului dupa ce am citit pe forum ca nu au toaleta, doar un WC ecologic si nicaieri sa te poti spala pe maini.
De toata jena, la pretul pe care il cel.
De data asta fac acasa si la Silvia mai vad. Ori acasa + McD + gradi ca anul trecut, ori ... mai vad eu.
miri__b spune:
seara buna
fusei la Ikea, luat perdele, acu sper sa le montez pana la sf anului.
Hilde am vazut tabla de scris. avea 2 fete, una tabla de scris cu creta si cealalta de lemn,si avea si un loc special de unde trageai colile sa desenezi cu carioci+ loc de tinut cretele, era super, 69 lei.
Ripley nu-i de gluma, eu am luat un stafilococ de la sonda,si am stat cu vanatai de la branule 2 luni, sa nu mai zic ca trebuia injectii in fund dar am cerut mila, ad branula.stiu ce-nseamna durerea de spate, de pe la 3-4 luni il hraneam pe d. culcati pe o parte, din sanul de deasupra!
i feel good!am cheltuit pana la banii de tigari, ale lui Sorin ca eu nu 
Noky tin minte ca tu ai dat linkul.[
Mirela si David - 23.12.2005
Morgano spune:
Lavi, eu oricum 99% alaptez culcata, asa mi-a mers mai bine si prima oara, si acum. Insa pb. e ca culcata ma doare spatele cel mai tare, bantui prin casa ca stafia de la pranz ca nu ma pot intinde.
Sunt disperata cu antibioticele: 5 zile in sapt 37, pt streptococ B, 5 zile sapt 38 pt masea puroi, 6 zile in spital dupa cezariana, e enorm la un om ca mine care nu iau medicamente, iar antibiotice luasem ultima oara acum vreo 7 ani.
Atentie fetele cu petrecerile de copii: 2 pediatre mi-au zis sa n-o las pe Ana la asa ceva ca vine o pandemie de gripe/viroze si alte boli de comunitate. Noah acuma cine merge la gradi stie ce si cum, eu am scos si parcul cu copii, Ana va merge in parcul mare unde nu are companie, dar pana la vaccinul de 2 luni al Irisucai pediatra ne-o zis sa stam pe kuru nostru cu colectivitatea.