Colectia de toamna-iarna 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Delia, macar la faza cu pastilele nu ai probleme!

Lavi02, ceeeeeee????

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley naspa cu spatele tau, pai atunci de ce n-o alaptezi asezata

Aoleu ce de antibiotice luasi; ti-ai luat portia pe ultimii 7 ani, condensat Da' acuma n-ai ce face cu infectia urinara [:-(]

Cu colectivitatea cred ca se pune problema mai ales la voi, ca e Irisuca mica. La noi... asta este; omu' e animal care traieste in societate, copiii trebuie sa interactioneze cu alti copii....
Sa speram ca vom trece usor iarna si mai ales primavara asta, ca de obicei primavara e jale cu virozele...

Mergi la inceput

Ripley, da, zic si io ca si Lavi...nu am cum s-o tin departe de prietenii ei cei multi si de parc, asta cand ne va da Doamne-Doamne zile frumoase. La voi e periculos tare, ca e floricica in casa.

Lavi, petrecerea a fost la EVENTS DAY. Suuper misto. Daca nu as fi avut motive intemeiate sa fac la BooBoo, sigur as fi facut acolo. Loc de joaca maricel, 2 camere pline de jucarii de toate felurle, de la tobogane si casute, la cele stil laptop si educative. Au si afara si curte, dar nu mergea azi, ca era reme naspa. dar e bine de retinut locul pentruviitor. E pe la Piata Muncii, din Maior Coravu.

Miri, adica ma faci sinucigasha????Nu io am fost. Cristinanegara, parca?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki dar mancarea cum a fost? Ca eu pe cei care vin acasa i-am obisnuit cu bunataturi...
De ziua Silviei anul trecut am facut acasa cu prieteni apropiati + familia, la McDonalds cu prietenele ei mai apropiate de la gradi si am dus si la gradi tort si sampanie fara alcool pt toata grupa ca asa se obisnuieste si asa-i frumos.

Acu' ma gandesc daca anul asta sa ramana la fel sau sa le comasez pe primele 2 la un club mai scump. Ca acasa + club + gradi sar biiine de 10 milioane, catre 15 ceea ce-i exagerat ca nu-i majoratu' da-o incolo...

Mergi la inceput

Mancarea foarte buna, pui shangai, ceva clatite rulate cu branza gen Hochland cu verdeata si sunca, cartofi prajiti, ceva mini-sandwichuri cu icre, sunci etc, cascavaluri. Mancare cu gust, oricum.
Dar tortul a fost de la Alice, nu de acolo. Stiuca erau cam 15 adulti si cam 10 copii si i-a costat in jur de 8 miioane.
Daca te intereseaza, zi-mi si-ti trimit oferta de preturi de la ei, ca mi-a dat-o si mie mama fetitei.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune

Eu azi am fost foarte emotionata nici nu imi vine sa cred ca fata mea a facut doi ani, asa de repde a trecut timpul
Noi am organizat doua petreceri una pentru pitici dimineata si una dupa amiaza pentru rubedenii, ambele au iesit foarte bine..insa din motive de imbolnaviri..gripe si viroze nu au venit toti copilasii( bine ca nu am organizat petrecerea la un loc de joaca )
am sa revin maine cu poze si alte povestriri, trebuie sa inchid nu ma simt deloc bine si trebuie sa culc copilul.

va iubesc !

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pai la stefan n-am decat 2 copii, deci nu facem cu copii petrecere. Eu m-am gandit ca vom face cu copii de la anul cand va merge si la gradi si altfel va fi. Oricum si acum vor fi destui ca vom tine sambata si duminica, deci 2 zile cu 2 torturi.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Iui, ce ma bucur, Roxi, a a iesit totul super!Asteptam poze muuuulte!

Goood news: am introbagat cu fortza Claritinul pe gatul bufnitzei, dupa care la CEREREA EXPRESA!!!!! am bagat de buna voie si nesilite de nimeni nitel Nurofen. Dupa care mai cerea...

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salut!

N-am timp acum dar am intrat sa va zic ca suntem ok...n-am ramas in zapada dar nici mult nu mai aveam..am facut 9 ore pana acasa..suntem rupti de oboseala, a fost execrabil drumul, s-a mers bara la bara. Hotelul a fost ok, va spun maine mai multe.

Roxi o ptr tiza Mirunei, sa fie sanatoasa, voioasa si la feld e frumoasa!!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea...si de bb mic care va sa vina

Sunt moarta de foame, merg sa mananc si vorbim maine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Goood news: am introbagat cu fortza Claritinul pe gatul bufnitzei, dupa care la CEREREA EXPRESA!!!!! am bagat de buna voie si nesilite de nimeni nitel Nurofen. Dupa care mai cerea...

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput