Colectia de toamna-iarna 2005 (161)
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
Miri nu, nu vrem sa stricam nunta![]()
Chiar, acum mi-a zis Doru ca s-a dus Madau la Alpin din Poiana Brasov. Hmm, astept impresii. Eu alegeam altceva ptr munte, imi plac mai mult pensiunile
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Feli chiar scrisese Madau ce se duc la Alpin, mai zicea ca are si net, dar n-a intrat.
am cam pus semnele de punctuatie aiurea mai devreme.
al meu mi-a promis ca mergem la Ikea si a adormit copilul cica, dar n-a mai iesit din dormitor.
Xandra sper ca te mobilizezi tu sa ajungi la targul de turism.
Mirela si David - 23.12.2005
felicia74 spune:
cand am fost eu, cazuse netul in toata Poiana ca batuse un pic vantul
Asa ca ma indoiesc, ca merge netul acum.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Fetele, hai ajutati-ma. A avut cineva pe aici, pat, mobila pentru copii cumparata,culori vii, frumos de tot....dar nu mai stiu cine sau cien imi poate da idei unde as putea sa vad macar mobila pentru copii, in special pat mai intereseaza.
Vreau sa vad patutul lui steff ca nu mai incape in el. E patut de lemn cu sertar jos. Imi trebuie un pat cu grilaj pe o parte, pana la jumate.
merci
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
miri__b spune:
Hilde eu l-am luat de la Ikea, si Ilenutza la fel.sunt diferite.hi ca o sa caut pozele si pe pun. bara de protectie e cam de 30cm inaltime, nu se pune pe tot patul, dar e mobila, o poti pune pe mijloc,dar tot mai raman loc sa se scurga in laterale.dimensiuni 160/70 cm,cu saltea buna costa cam 500 lei, cu cea din dotare e 450.
anda77 spune:
pat de la ikea ne-ar trebui si noua, dar aman de frica k va trebui sa-l alerg inainte sa adoarma. cum se culca copiii vostrii in paturile astea de adult? eu ma gandesc k se va da jos mereu daca simte el cum ca nu i-ar fi prea somn sau daca il atrage o jucarie de prin camera. stati cu ei sa adoarma? eu in prezent nu stau si nici nu am de gand sa fiu nevoita sa renunt la acest bun obicei.
pe de alta parte, daca as pune pat mare, as putea sa-l schimb pe pat deci as putea sa renunt la masa de infasat. si daca renunt la masa de infasat, mi se face loc in camera lui de un corp (am vazut io tot la ikea) cu ceva rafturi de creme si carticele sus si gen birou jos, sa poata colora si sa-si poata face pista de masini acolo, ca-l enerveaza sa se tarasca si mi le pune numai pe masa de cafea din sufragerie.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
Felicia, jucaria nu-i cine stie ce. Nu cred ca face pp la olita, dar improvizez eu ceva. Costa 31 ron, detalii aici: http://www.magazinuldejucarii.ro/index.php?idSub1=27&title=Papusi%20Soft%20si%20cu%20Functiuni&aaa=1&pagina=2&id=596&ev=detalii
Cristina & Elise-Stefania
stefanalex spune:
LA MULTI ANI! ALEXIA MARIA
PENTRU CEI DOI ANISORI PE CARE II IMPLINESTI ASTAZI VIATA SA ITI ADUCA MULTE BUCURII SI TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME
Hildegard spune:
miri, esti o scumpa!Multumesc!

Anda, da si la steff ar trebui sa-i fac pista sau loc de masini unde sa se joace..ca in sufra, de fapt masini sunt peste tot
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
miri__b spune:
nu-i frumos sa te bucuri de raul altuia, dar ce bine ca nu numai la mine n-ai loc de masini in sufra.
Hilde merge netul ca un cru, acu incarc pozele ,m sper sa stiu cum se face pe snaps.sper ca ai inteles ca poti sa-ti alegi orice saltea, pretul e pe fiecare produs, ad pat, salte,are si un gard, nu stiu cum sa-ti spun care se pune sub saltea, dc vrei sa-ti pui unul mai tapan nu tre sa-l iei.
Anda sa stii ca se mai da jos din pat si vine peste noi,dar tot e mai bine sa ii schimbi patul.
habar n-am dc am reusit, va logati cu nov_dec_2005 si parolacomuna http://www2.snapfish.co.uk/thumbnailshare/AlbumID=180242535/a=102596925_102596925/t_=102596925