Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei vezi ca-s cumsecade socrii.Cand ai fost in Tanzania? Cu Giorgios?
Cat despre bani de avion,facem rost na' las ca face Denisa un gest nobil si ne sponsorizeaza,macar pe sorella si ginerica.Ne-am scos

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

eram slabaciune pe atunci, in 1997 Tin minte ca pe avion cand m-am dus, eram imbracata cu pantalon de in deasupra genunchiului ( nu sport )si o bluzita subtire, sandale si atat.Turistii straini erau in blugi, aveau hanorace in rucsace, noaptea am facut un friiiiigggg.....cu toata patura lor, tot degeaba! Si fraiera cum eram( pt prima data cu avionul ) vazusem in fatza scâunului o punguta cu pasta si periuta de dinti si un prosopel plusat. Am zis ca sant pt. dimineata, am facut un frig toata noaptea iar dimineata cand m.am dus sa ma spal am vazut ca de fapt erau sosete flausate nu prosopel

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Pai atunci n-ai iesi mai bine daca ti-ai gasi tu un serviciu de 8 ore bine platit si sa stea Giorgios acasa cu Angelo,ca tot e pensionat?
Eu asa am calculat cand l-am lasat acasa pe husbandu',era cea mai avantajoasa situatie pe moment.

Mergi la inceput

nu cu Giorgos

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

as iesi mai bine dar nu pot sa ma duc la 8 ore, Giorgos se duce la dr. de multe ori, poate il trimite pe la gimnastica, prin vreo statiune, poate socialul il trimite la vreo scoala pt. calificare....nu putem, el oricum nu face fatza atatea ore cu Angelo, oboseste repede...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

fug sa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Eu am fost cu avionul doar in 1990 ,odata din Timisoara pana la Bucuresti si inapoi cu mami,odata cu o prietena de la Timisaora la Constanta,cand am mers la mare.Erau avioane din alea mici mici,erai ca in linghispir (calusei) cu ele ... Mie mi-a placut la nebunie printre nori,tot cu nasul pe geam eram,dar prietena mea era crispata si galbena la fatza si a si la aterizare Stiu daor ca ne-au dat niste bomboane mentolate si ca mi se mai infundau urechile la aterizare,ca in telecabina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

http://www.dropshots.com/asteryaro#date/2007-10-19/11:41:45

Irina, la multi ani! lui Marian, eu asa am inteles, ca-i ziua lui. Sa fie saantos si sa nu-si mai rupa oasele.
Eu iau augmentin de 1 gram pt. raceala.
Lui Razvan i se face tratamentul pe branula de catre o asistenta de la spital, contra cost, asa este conventia. Azi i-a scos-o pe cea cu nr. 4 - branula - (in 5 zile!!! ) urmand ca maine dimineata la 6 sa-i puna alta noua. Marea problema este lipsa de vene... vase prea subtiri, ascunse in pernutele de grasime... Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ce-l asteapta maine dimineata, si va trebui ca eu si Viorel sa-l tinem, daca nu reusim, mergem la spital iar, sa-l tina asistente cu infirmiere...
Multa sanatate celorlalti bebei bolnaviori. Se pare ca pe masura ce cresc, problemele sunt mai mari...
Laringita este foarte periculoasa la copii mici. Deci, daca observati tuse "magareasca" (laringiana) seaca, raguseala, SUFOCARE, nu pierdeti timpul si fugiti la spital!!! Nu exagerez. Noi am avut mare noroc ca eu am fost pe faza si am inteles in 3 secunde ca ceva este in neregula si ca Razvan este in mare pericol de a se sufoca.
Eu l-am culcat bine merci, la 21.30 si la 12.30 deja se instalase boala.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

CRISTINA va tin pumnii sa mearga usor treaba maine dimineatza!
E nasol rau si cu batista bebelusului e teroare, ce mai urlete,dar la asa ceva,nu vreau sa ma gandesc
Am vazut pozele,mama ce mai gagicar e Razvan

Pana la urma n-o mai duce mami la ea pe Diana in seara asta,probabil ramane pe maine seara.
Am invatzat-o pe Diana sa mearga sa-i zica lui Ghitza "hai Craiova" (ea a vazut ca e meci si incepuse cu "hai UTA") si acum e in extaz omu' ca fiica-sa alearga prin casa si striga HAI CAIOBA! p-aci ...
Mami i-a zis cand voise sa se urce pe noptiera "nu-ti dau voie" si pe ea a apucat-o rasul,tot repeta NU VOIE DAU pe urma,cand am corectat-o, a inceput sa zica bine NU DAU VOIE ,tot repeta si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina-imi pare tare rau de Razvan,inteleg ca e greu cu venele- pe mine m-au chinuit alea de am crezut ca le bat, cand am nascut pt o branula care treb tzinuta 24h,de 6 ori m-au intepat- asa ca imi vine sa pling de acuma pt Razvan-sper sa scape,pupicei multzi!
Maraki- nu ma car decat cu cateva haine pt copii, restul am tot-carucior, jucarii, mai luam ceva mincare dar subtire ca avem si acolo provizi, frigi merge mereu,etc.
[b]Moni
-sponsorizez cateva pers acuma, dc e pt avion, max 10, si dc ma imbogatesc peste noapte,toata secta. O sa incerc sa o filmez si cu alex pe sorella.Voua va ies maselele,ca noua da
Is rupta de somn, sper sa ma lase emma in masina sa motai si eu(desi cand o vom lua de la geta ea va avea 2h de somn,poate mai baga), e si o vreme intunecata dar sunt 18C.
Pupicei!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput