Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pai de ce nu o lasi pe dia la bunici? maine o vezi....
Maraki misto ca ai fost in Tanzania, cred ca e interesant acolo.
si normal ca a remarcat Tiriac ca esti bella, nu poti sa treci usor pe lanaga o tipa ca tine.
Cristina lasa ca ajuta DD si se face bine. sper sa nu-l chinuie dim. cu branul aia.
am vazut pozele, unele m-au intristat, altele mi-au smuls un zambet, cam stangaci. daca nu era aia locatia era mai bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara..eu sunt rupta de oboseala. La servicie dezastru cu declaratiile, acum simt si eu ce inseamna declaratii la trimestru, TVA..of doamne. Dupa servici m-am dus sa cumpar prajituri pt maine, si am dat comanda la un tort ca nu am nervi sa stau sa il fac. Azi mi-am facut ciupercile cu maioneza, maine fac restul de mancare. La 12.45 trebuie sa mergem la o stare civila asha pe fuga, apoi acasa si pregateste totul. Parca m-am saturat sa imi tot tin ziua de nastere dar daca n mi-o tin in mod organizat vine toata lumea cand are chef si in ce zi vrea si e mai rau asha. Dar trece si asta cumva.
Cand am ajuns acasa erau socrii la mine, i-a luat pe copii la ei (a se consemna in agenda) , maine dupa masa ii aduce si apoi ii duce iar ca ni ne chefuim. Sper sa nu mai vina iar vecinii de jos, sau poate jandarmii ca au mai fost de 2 ori, dar cum au venit asha au plecat. Am niste vecini...
Master...hm..frumoasa denumire..utilitatea lui e cam zero. Am asistat la un interviu facut de sefa mea pt o firma de recrutare. Tipa era economista cu master pe hartie dar lucra economist la o firma. Cand aintrebat-o sefa mea cum se storneaza o factura din luna precedenta a raspuns: Pai se cauta factura si se anuleaza. Bun, cum se anuleaza? ... Pai..se sterge...La care sefa mea o intreaba..si deci daca ai sters factura din calc poti sa o rupi nu? La care ea raspunde: Daaaaaaa, se poate rupe
Alt interviu..povestit de sefa mea..vine o gagica buuuuna sa dea interviu pt post de economist, avea facultatea de econimist + era inscrisa la master. O intreaba una alta,(de inregistrari contabile nu prea stia) si o intreaba: cate feluri de TVA exista in Romania? Asta rspunde 1 singur...19 %. Exact inrebarea asta mi-a pus-o si mie cand mi-a facut evaluarea dar normal ca am stiut sa raspund. Si tot ea ea reprosat sefei mele ca...ea are doar faculta si examenul de expert contabil dar master nu are. Mare ti-e gradina domnului.
Eu zic ca e bine sa incepi de jos, sa muncesti si apoi ajungi la functii inalte.
Eu fac 5 ani de facultate deci va fi considerat invatamant lung si cei care fac acum 3 ani vor face inca 2 ani master pt a avea invatamant de lunga durata cu 240 puncte( cum e la noi la faculta)
Giova..deja ati inceput sa cantati.... Noi nush daca mergem la cresa de luni...mi-e mi-e lene sa ma trezesc mai repede..cand il duc la cresa ma trezesc la 6.55, daca nu il duc la 7.45 si alea 50 min se simt. Sa vedem..mi-e groaza de o noua boala
Maraki...lasa ca apre soarele si pe strada ta. Mai bine cumpara alt elevizor decat sa il repari pe ala. Telefon..poate iti aduce mosul daca vede ca se tot inchide
Bee, il faci in 23 intr-o zi cu mine.
Si nu mai stiu ce ati scris...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A inceput DANSEZ PT TINE !!!!!!
(Maraki) tu erai cu el. Mie imi plac de Delia Matache

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

SCUTEC CURAT

Mergi la inceput