Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)
Raspunsuri - Pagina 19
Bee spune:
Denisa, distractie placuta la cabana!
Rali, sper sa nu fie totusi ceva foarte rau.
Astery, sanatate tie si spiridusului drag. Sa ne spui cum va mai simtiti!
Anda, bine ca vine weekendul si-l tineti acasa sub ochi pe Mark. Sanatate!
Giova, e simpatic foc Marco cu "Miauu lala". A mea e cu "Maca Lala" la culcare: adica "ratusetele mele"
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Moni pai la ce vocabular avem nici nu ma gandesc sa cante altfel. dar ma bucur ca a stiut ca era vorba de pisica, doar e preferata lui.Pacat ca nu a trecut Anda cu
-icile pe aici, marco era in
nu alta.
Bee nici un semn?
checul e la cuptor, copilul hranit, a topit si un ou kinder si acum escaladeaza canapeaua in asteptarea lui tati.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Mami iar vrea sa o duca pe Diana sa doarma la ei si desi am de lucru en gros si o sa pot dormi dimineatza,nu-mi place deloc,nu-s normala
I-am zis sa mai stea macar o ora cu ea aici si sa mearga dupa aia.Acum sunt in dormitor la noi,ca la frate-meu e mai racoare.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Vad ca tot pica netul si revine.Ieri n-am avut apa calda deloc,de trei zile ioc si caldura ,abia maine vine.Toate de la astia care lucreaza la refacerea soselei 
maraki spune:
quote:
Originally posted by Giova
Toanca 30.000 euro/noapte.
eu m-as duce si pe valea prahovei ca n-am mai fost de nu mai tin minte. dar la ce preturi sunt...mai bine in Austria, dar prin februarie, macar prind si reducerile.
Danast nu stiu de ce s-au incarcat fara sunet. esti sigura? poate nu merg boxele, e scoasa vreo mufa, e pus pe mut, mai stiu eu....
brrrrr...ce frig e afara...11 grade.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ce sa mai zic eu ca sant 5 grade? maine sant anuntate 3 maxim
irina nu am citit despre case dar stiu ca mp costa 3000 ( 3 mii )
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Aici sunt 7 grade acum,pe azi arata ploaie la previziuni si a plouat.
Pe duminica ARATA NINSOARE 

maraki spune:
Astery bine ca ati venit acasa, sanatate la amandoi va doresc
Horror cu spitalul ala!
Sanatate la toti bebeii, chiar ca au inceput prea multi sa se imbolnaveasca...
A venit socra-miu cu televizorul lui care-l avea in dormitor, sa vedem cat tine si asta ca la noi merge non-stop, e inchis doar cand santem afara sau noaptea cand dormim
Spunea sa aruncam tv-ul nostru ca cine stie cat costa sa-l reparam, doamne fereste!!! nu arunc nimic ![]()
Denisa eu nu as putea sa ma car cu toate dupa mine...sant foarte comoda, as prefera sa stau acasa bine merci ![]()
Daca ar fi sa inchirieze cineva insula, avem bani sa ne platim avionul?
Eu am fost in Tanzania, e super misto
si interesant
Misto pe plaja unde esti aproape singura, misto la hotel de lux si nasol prin oras unde vezi saracie lucie, oameni care dorm pe cutii de carton, misionare( e interesant sa le vezi, exact cum stii din filme ) Acolo l-am intalnit pe Ion Tiriac si am dat mana cu el, era in birou la British Airwais si cand am intrat cu el in vorba mi.a spus ca era sigur ca sant romanca de cum m.a vazut, am intrebat de ce si a raspuns: dupa cum arati ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI cum a ramas cu pensionarea lui Giorgios? Sigur il pensioneaza? Parca n-ai mai scris,sau n-am observat eu?
monica70 spune:
Ha ha ... in mod evident nu puteai fi confundata cu vreo englezoaica la ce moace au sau cu o americanca - alea-s echipate mai sportiv.
Cand a fost un fost coleg in Italia mai demult, a zis ca numai tipe uratzele a intalnit,doar una a vazut frumoasa,o vanzatoare,dar i-a zis Enrico patronul ca ... aia e romanca ![]()
maraki spune:
Am scris, il pensioneaza sigur.Trebuie sa vorbesc cu italianul sa imi anuleze contractul de munca, iar ajungem la ajutor social si daca vad aia ca lucrez 2 ore, ne taie din ajutor.Oricum e un rahat ajutorul lor, foarte mic, a fost un reportaj la tv si se calculase 2.60 euro/zi de pers. 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3