Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
Elisor, superbe pozele si protagonistii. iar tu arati de milioane.
Daniela, faine si la voi. iar privelistea din spate e de vis.
va pup, va doresc sanatate. pe mine m-a luat un pui de melancolie dupa serviciu asa ca nu stau prea bine la cap dialog. fetele sunt bine.
poate maine ma trezesc cu capsa pusa pe alta directie.![]()
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
blackpanterro spune:
Elisor, noi suntem inca mici.Aidan are aproape 14 kg.Dar sunt super Easy Ups.
Olga si fetele, stam in Stuttgart si nu e neobisnuit sa ninga atat de devreme fiind nu foarte departe de alpii bavarezi dar eu ma mir pt ca nu imi amintesc sa fi vazut zapada in oct.
Nu s-a prins nimic,decat in iarba si pe bradutii din fata casei, putin ca a fost ud jos :(
Am vazut ce e in Brasov, 15 cm de zapada...wow!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Oana C spune:
La noi sint 27 de grade!!! Nici un gind sa vina macar toamna, ce sa mai vorbim de zapada
Asa ca azi am fost sa culegem mere, iar Eva s-a bucurat o gramada.
Adriana, cuscra, si noi tot in Easy Ups sintem, inca din primavara, de cind nora-ta a inceput sa zbiere cind o schimbam culcata pe spate. Asa ca avem experienta cu astia. Am incercat si Pull Ups, dar curgea pipi pe linga, nu stiu de ce, ca i-am incercat si pe cei speciali de noapte.
Maiiii, pai va asteptam cu nerabdare!!! Cind veniti, ca deja lista este deschisa. Abia astept sa ne vedem! Fuga-fugutza, pentru ca dupa aceea o sa venim iar in Pennsylvania!
Elisor, multumesc pentru oferta, dar cred ca te-ar costa mai mult trimisul decit pampersii. La noi nu sint foarte scumpi, 12$ pentru 33, dar de multe ori sint la reducere la 9$, plus ca mai am si cupoane de 2$ reducere, deci ajung la 7-8$ pentru 33 de bucati. Am vazut si eu pozele de la nunta, cu papusa frumoasa in rochita de bal. Si tu semeni foarte mult cu sora ta, parca sinteti gemene cu parul vopsit diferit. 
Daneluta, hai ca venim anul urmator, ca mi-a ramas sufletul la privelistea de acolo. Poate gasim si sa cumparam ceva mai mic, pentru vacanta.
Trimit asta, apoi editez, ca trage fiica-mea de mine.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
babygirl spune:
Tocmai m-am delectat cu pozele cu Isa si Bia. Eli, ce draguta este Bia in richita inflorata! Parca-i o printesa. Si ce bine semanati, tu si sora ta. Danelutza, pitica ta e strengarita mare. Se citeste pe chipul ei. Ingeras si cornoite, ca fii-mea. O sa aiba multe de spus in viata...;) Si e frumoasa foc!
Ema are 13kg imbracata...
Tdi spune:
Ciao! va invitam la
si tiramisu ca azi aniversam 2 ani de casatorie!
Aly e bine, maine mergem la control la pedi, sper sa nu mai trebuiasca alte tratamente!
Vorbeati de kile, ea are 15, inainte de colectia de bolesnite avea 16.900 dar oricum nu pare grasa ca e foarte inalta, n-am mai masurat-o demult dar sigur sare metrul.
ma duc sa fac tiramisu-ul promis ca miorlaie "jumatatea mea" de pofta!![]()
gabitzam spune:
Hei, TDI, casa de piatra si multa fericire! 

Ma infig eu prima in tiramisu daca nu se inghesuie nimeni ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Tdi casa de piatra si da-i si mie o portie de tiramisu si daca vrei baga si o sticla de vin ca de suparare cred ca ma apuc de baut.Pupici si la cati mai multi ani impreuna.
Vazut toate pozele da credeti-ma ca sunt neagra de suparare si mai mule nu pot spune.Dar pozele sunt superbe.
Marilena si Mara Augusta
nelia spune:
Vreau si eu Tiramisuuu! Iti urez si casa de piatra, Tdi, si multi ani fericiti de acum incolo, numai trimite-mi si mie o portie. Yamiaaam!
Gusta, dar de ce esti suparata! Uite un pupic de la mine, poate iti trece!
Si noi folosim Easy Ups, la gradinita cind doarme si cind iesim pe undeva, ca in rest sta in chilotei si nu s-au intimplat accidente, eu cred ca ar putea sa stea foarte bine peste tot in chilotei, dar din comoditate, o ma las un timp asa. Oricum se duce singura la baie, si-i da jos si si-i ridica, se urca pe scaunel si se spala pe miini (cum-necum), se sterge pe minute si vine la mine, intoarce fundicul si ma intreaba gata, me pus bine? Sint intr-adevar foarte scumpi, dar, Elisor, la cele 11.800 kg ale Tudorei ar pluti in cei de 16!
Noaptea ii pun normali, ca sint mai mari si cred eu ca se simte mai bine, dar ii gasesc tot timpul uscati, am inceput sa o trimit la gradinita fara sa-i mai schimbi, ca nu mai am de ce si o schimba acolo cu cei Easy Ups, la 9, dupa gustare. Daca se trezeste noaptea sa ceara apa, cere si la olita, deci eu cred ca in foarte scurt timp am putea incerca sa scoatem deloc pampersii din viata noastra...
Felicitari celor care au reusit deja!
Eu sint un pic mai bine astazi, Agata e la scoala, dar pe Tudora am tinut-o acasa pentru ca era atit de obosita dimineata, mi-a fost mila sa o scol si sa o trimit la gradinita. Si dupa ce l-am pregatit pe tati pentru servici, m-am bagat si eu linga ea si am dormiiit, pina la 11.30!!! Si acum parca vad viata cu alti ochi!
Am avut o tentativa sa ma enervez cind nu a vrut sa pape ce i-am pregatit la micul dejun (cel de la ora 12, ma rog), dar am zis ca ii dau ce vrea ea si gata. Si stiti ce-a vrut? Piine (ca facusem piine aseara si a tentat-o, ca altfel nu pune gura pe piine) cu ketchup si o cana cu lapte. Apoi pepene galben, cred ca a mincat unul mic, intreg... Asta a vrut, asta i-am dat, ce-o fi in burtica ei...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Mercedes spune:
tdi-multi ani fericiti si de acum inainte! ce ai primit / ce cadou i ai facut sotului cu ac. ocazie?
Danelutza spune:
Teddy casa de piatra in continuare, sanatate multa, fericire si... iubiti-va mult !