Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
monu spune:
Tdi, CASA DE PIATRA!!! MULTA FERICIRE SI IUBIRE. NUMAI BUCURII SI VIATA LUNGA IMPREUNA.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
loreen spune:
Buna seara...
Tdi casa de piatra va doresc , anii multi si linistiti impreuna, sa va aduceti unul altuia atata bucurie cat sa puteti oferi si voi in jur altora...
Din ciclul ce ti-as face de te-as prinde azi noapte iar am pus-o de-un viol.A venit mandra la mine in pat,dar fara martori si a dormit pana dimineatza cand am dus-o inapoi la ea.Din noaptea asta un nu hotarat migratiei juvenile prin casa.
In rest este activata la 3-80 cu dermatita.Initial am zis ca-i pojar dar nema alte simptome,apoi am zis de-o urticarie dar sa vezi ca nu avea de la ce...si cand am studiat-o mai bine mi-am dat seama ca este boala ei veche.Dr homeopata mi-a dat in lucru o crema personalizata ca altfel nu mai stiu cu ce sa o dau si imi aduce si un gel cu aloe de la Forever...o sa innebunesc de atatea creme si geluri...
Gusta aici
te astept cu o cafeluta fiebinte sa-mi spui cine si ce te-a suparat asa tare...
Adina mi-a scapat mie caam lipsit si te-ai mutat?!
Elisor,Cornelia cum fura zilele voastre la munca?!Ca la mine prelungeste doamne boala...si maine is pe capul meu si nu unu ci 5 si cu sergentul(seful lor) 6...
Aurasa frumoasa colectie de tricotaje ai...mi s-a deschis pofta...desi Delia nu ar avea tocmai o parere extraordinara...
Si asa din plina mea absenta am mai observat ca nu am citit de proaspetele mamici ,Andra si Cuscra( ai terminat capitanajul peretilor?)...ca sa nu mai zic de Flori...Ralwca?!
Anca cum mai este Patrick dupa ultimul episod virotic?!Chiar urmaream zilele astea de un nou virus activat de curand in State si care este prea puternic...
Olgutza din Canada mi-ai deschis apetitul pentru cascat ochii pe Toysru's...ca acusi vine Craciunul si trebuie sa fie tolba mosului pregatita
Prajituri...oare ce gust or mai avea...nu a mai mancat gura mea din astea din mai...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Fetelor, va multumim pentru urari, sunteti tare dragute!
Tiramisu am facut 2 caserole ca s-ajunga la toata lumea!![]()
M-a intrebat Mercedes de cadou...pai nu cumpararam nimicuta frate, plata in natura!
...si sa-l vedeti ce veseeeeel ieeee sarbatoritu'!![]()

blackpanterro spune:
Tdi, multi ani inainte!!!Sa sti ca balesc la tiramisu-ul vostru :)
Cuscra, si noi am incercat Huggies pull ups si la fel de dezamagita am fost.Pt noapte iti recomand Huggies Overnites daca nu i-ai incercat deja.Sunt cei mai buni pe care i-am incercat pana acum si Aidan bea tone de apa si face pishu pe masura.Dimineata scutecul are 2 kg de atata pishu dar nimic nu e pe afara.
De asta inca nici vorba sa iasa din scutece.Face kk la oala dar pishu majoritatea in scutec pt ca am vazut ca face des si mult.
Am vazut pozele de la mere.Mor dupa asa vreme faina dar in State nu venim decat in aprilie ca depun actele pt cetetenie si vreau sa imi iau carnetul de conducere ca nu mai pot sa stau aici fara sa conduc.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Tdi spune:
am uitat sa va zic, in seara asta ne-am ciondanit pe tema relatiilor de rudenie (sunt diferite aici fatza de RO) asa c-am luat pix si hartie si ne-am apucat fiecare sa facem arborele genealogic al familiei de provenientza...moama ce cuplarai!
ah, sotzer il numeste "arbore ginecologic", ca de <acolo> se trag toti!![]()
![]()
loreen spune:
Adriana pana acum vreo luna doua nici nu-mi imaginam ca am sa scap de pampers atata de repede ,mai ales ca Delia este reticenta in persoana.Si dintr-o data cu toata tona de apa pe care o bea,uneori si 1 litru pe zi( la care adaug jumate de litru d elapte) acuma face numai la oala.Asa ca nu se stie niciodata...
Tdi si cata dreptate are italianu'...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
tdi, la multi an fericiti impreuna! 
loreen, nu inca...
tot apar tot felul de maruntisuri de probleme. ieri ar fi tb sa vina usile,ii suna mihai sa le spuna "time's out" si cica a fost o incurcatura cu furnirul, ca nu se pupa usa cu tocul. merge azi mihai sa vada care-i baiul. si tot felul de asemenea prostii...
www.dropshots.com/emadina" target="_blank">poze noi
loreen spune:
Buna dimineatza...
Sa mor de mai pot...ce-o avea frate de se scoala noapte de noapte nu stiu...vineri am sa o las sa doarma la mine sa vade daca se mai trezeste...ar fi culmea sa inceapa migratia in sens invers...
Eu azi m-am trezit intr-un mod atat de brusc ca-s varza si la ora asta.E sedinta de inchidere si cica gata...
Adina cand ai zis ce meseriasi ai ma gandeam ca totusi respecta termenele...de pe 6 si pana acuma e ceva vreme...oricum priveste partea buna a lucrurilor ...de Craciun esti la casa noua cu curatenia facuta...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Florentina G spune:
Aici sunt, prezenta, multumesc de intrebare, Loreen!
Si scriu tot cu stanga, cu Patrick in brate ca l-a luat somnul iar la mine in brate!
Am ramas in urma cu cititul si desi am destule sa va povestesc, tot aman pt. ca mi-as dori sa va si raspund....
Zilele astea au fost groaznice, a trebuit sa stam in casa din cauza timpului asta urat. Nu mai stiu ce sa fac sa ii "distrez" pe copiii mei. Si nici nu am o stare foarte buna cat sa ma cobor la mintea lor asa cum ar vrea ei.
Mai devreme era sufrageria plina de cuburi si cubulete, jucarele mici-mici.. si alte nebunii. Eu, plina de zel intreb :"cine ma ajuta sa strang jucariile?" La care Maya imi raspunde pe acelasi ton: "nu eu, Patrick, Patrick"!
Si cum aveam prea mult loc prin casa ne-am gandit sa-i luam Mayei cortul de printese de la Quelle care sta motz in mijlocul camerei
si nu va zic ce incantat e Patrick - intra pe usa si iese pe geam
e singurul loc in care sta fara sa dispere ca am iesit din aria lui vizuala! Insa va dati seama ca nu ii pot lasa un minut nesupravegheati ca Maya nu ar pierde prilejul sa-l dezmierde pe Patrick cu o castana sau o mangaiere pe cap cu ciufulit de par
!
Ieri a fost la noi acasa ca de Craciun... am facut o comanda pe La Redoute, una la Quelle si una la Yves Rocher, la distanta de cateva zile intre ele si au venit toate in aceesi zi! Asa ca m-am innoit cu o geaca, doua genti, niste pulovere, o curea, am luat cate ceva si pt copii insa nu prea multe de data asta
!
Gata - mi-a expirat timpul de stat degeaba... s-a trezit si Patrick, e gata si mancarica lui... apoi vreau sa ies un pic cu el afara ca vad ca nu mai bate vantul asa de tare... chiar e soare.
Am pus niste poze pe dropshots de la o petrecere unde am fost saptamana trecuta (un botez), daca vreti sa ne mai vedeti... Danelutza a fost perspicace... nici nu am apucat sa le incarc si deja aparusera comentarii dragutze
!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
Tdi spune:
Alyssa e bine, s-a vindecat in sfarsit otita si nici la plamani nu mai e urma de boala! spre nefercirea ei (si a noastra
)trebuie continuat totusi aerosolul pana la sfarsitul saptamanii.
Loreen, tinem pumnii sa scapi de controale! la noi cu dormitul e prastie, pitik a prins drag de perina mea si tot acolo trage iar eu dupa ce ma intepenesc bine pe dunga patului ma mut pe coltar.![]()
Gabitza, poimaine e joi...abia astept sa te duci la eco!![]()
Elisor, n-am apucat sa-ti zic, arati suuuper in rochia de la nunta si te felicit inca o data pentru ambitia la slabit! si Bianca e o dulceata, mi-a placut poza aia unde sta sub rochie!
cumnatul tau are un aer exotic, daca nu te superi, te intreb ce "provenienta" are?
Blackpanterro, iti zic de pe acuma succes la condus...sa vezi ce fain e sa ai masina ta la dispozitie sa te duci unde si cand ai chef!![]()
Oana C, mi-ai facut pofta de caldura!
in "insorita italie" (de unde or fi scos-o si pe asta ca numai soare nu prea vedem aici
) ploua si sunt 5 grade cu indulgenta. Cum se mai simte Eva?
Cuscra, ati fost la cules dovelci? mi-aduc aminte ca ne facea bunica pe vremuri dovleac copt in cuptor, era asa parfumat si dulce!
Danelutza, a venit si la voi frigul... ai terminat cu gradina?
revin.