Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
Florentina G spune:
Teddy, Casa de Piatra! Sa va iubiti si peste 50 de ani la fel de mult, sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri!
Ma inscriu si eu la un colt de tiramisu... si ceva de baut.. nu mult, ca alaptez
!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
ioanailincam spune:
Buna ziua la fete!
Ma-ntorsei si eu din marea excursie, a fost mai mult decat frumos, sunt inca indurerata ca ne-am intors.
Voiam numai sa va spun ca am fost foarte incantata de vestea pe care ne-a dat-o Loreen cum ca apar picaturi homeopate de somnifere pentru copii. Ana a devenit insuportabila: cat am fost eu plecata l-a trezit pe tac'su de 3 ori/noapte sa bea lapte
, nu este posibil asa ceva. Acum vad ca s-a mai potolit si a revenit doar la un lapte pe noapte (ma gandesc ca in zilele alea mi-o fi dus dorul si de-aia a cerut atata lapte), ceea ce oricum e naspa. Nu mai zic ca azi-noapte am lasat-o dormind la ea in pat, iar noi ne-am culcat in alta camera, dar nu am apucat bine sa adorm ca la 1 s-a trezit urland dupa noi. Sincer, am ajuns la capatul puterilor, nu pot nici sa ma rasucesc noaptea in pat de teama ca se trezeste, iar ea cand se trezeste automat vrea lapte, ceea ce pentru mine inseamna de cele mai multe ori o ora de somn pierduta pentru ca nu ma mai ia somnul. Nici faptul ca mananca noaptea nu poate fi prea bun, dat fiind ca la varsta asta stomacul ar trebui sa se odihneasca peste noapte (nu mai zic de problema dintilor si a ingrasarii).
Cred cu tarie ca daca ar dormi o saptamana neintoarsa toata noaptea ar inceta cu obiceiurile astea proaste si alta metoda sa o fac sa doarma nu vad. Iar cei de la Boiron fac lucruri bune, din cate stiu, asa ca nu cred ca vor fi probleme daca ia cateva zile un medicament (desigur, am toate sansele ca la ea sa nu functioneze
).
Hai sa aveti o zi buna ca m-am descarcat si eu!
PS - Cu intarziere La Multi Ani pentru aniversarea de ieri! Si eu poftesc la tiramisu, dar ma voi multumi cu niste struguri.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Antonia de ieri sta in fundulet iar azi a facut primul kk la olita.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Bravo pentru Antonia cea viteaza si precoce ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Fetelor, vin si eu cu o intrebare, poate vi se pare timpita, dar eu ma simt cam aiurea si nu stiu ce sa fac.
Am vreo citeva zile de cind ma dor sinii, nu-i o durere insuportabila, dar se repeta si noaptea, este aceeasi senzatie ca atunci cind alaptam si aveam prea mult lapte, parca-i simt umflati, desi... un picut parca sint
. Ii povesteam sotului si a zis ca poate mai am lapte, asa ca mai adineaori am strins gurguiul si surpriza... a iesit lapte
. Oare sa sun medicul sa ma duc sa ma vada ?
Nu rideti de mine, dar sint un pic speriata. 

monu spune:
Si eu, si eu. doar ca nu i-am dat atentie.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
nelia spune:
Ioana, bine ai revenit! In privinta trezitului Anei nu pot decit sa te consolez ca va veni si vremea cind va dormi neintoarsa toata noaptea. Tudora a inceput sa doarme neintrerupt sau cu cel mult o trezire peste noapte pentru apa de acum o luna, deci 2 ani si ceva, dar Agata s-a trezit de 3-4 ori pe noapte pina pe la 3 ani si jumatate, cind a inceput brusc sa doarma fara treziri. Intre 2 ani si jumatate si trei ani si jumatate au cosmarurile virstei de 3 ani, s-ar putea sa se trezeasca si din aceasta cauza, eu astept sa se intimple la Tudora, deja are o noapte cind s-a trezit urlind mamaaaa, mamaaaa, sica (adica frica). Dar cred ca totusi ar trebui sa inlocuiesti laptele cu apa (are inca biberon, daca da si asta cred ca trebuie scos), ca intr-adevar nu e bine sa bea lapte noaptea, poate ca si de aceea nu poate dormi, ca are stomacelul tot timpul la lucru. Agata se trezea, dar pentru apa, dupa 2 ani si 2-3 luni, nici una dintre fetele mele nu au mai primit lapte noaptea, nici ceai sau altceva, in afara de citeva guri de apa, din canita. Te cred ca ti-e greu, eu nu lucram si eram chiauna, toata ziua imi era somn, dar la voi e si mai grav, ca lucrati amindoi. De aceea ma bucur acum, ca dorm amindoua fff bine, sint nopti in care le culc la 9 si pina la 7 dimineata nici nu stiu ca am copii, dar mai sint si nopti in care se trezesc din diverse motive. Cred ca si la Agata vor incepe cosmarurile de 7 ani, dar peste o luna nu se mai pune, ca oricum voi fi treaza din cauza de alt pitic care isi va cere drepturile!![]()
Danelutza, nu rid, ca si altii au ris de mine. Eu am avut lapte dupa ce am intarcat-o la doi ani pe Agata pina cind am ramas insarcinata cu Tudora! Nu-mi venea sa cred, dar sinii erau mari si umflati tot timpul, si tot asa am zis si eu dupa vreun an de la intarcare, oare o mai fi lapte!?! Si am patit ca tine... Daca nu ai alte simptome, dureri mai mari, noduli pe care sa-i simti, eu zic ca nu e nici o problema, la mine cel putin nu a fost. De fapt, nici dupa Tudora nu mi-a trecut, citeva luni in vara nu mai iesea nimic, dar din septembrie deja cred ca puteam sa alaptez.
Dar faptul ca te simti ca atunci cind alaptai (ma refer la presiunea aceea pe care o simti in sini cind se incarca cu laptic)... asta poate sa vina si de la un dereglaj hormonal sau de la faptul ca organismul tau se reintoarce la stadiul de dinainte de sarcina si alaptare... sau, si nu vreau sa ma bati, o noua sarcina!?!
Ieri mi-a venit nota de la prima lucrare de la cursul de psihologie, de fapt calificativ, ca nu e nota, e binisor, deci merg mai departe, cel putin cu asta, daca nu se intimpla ceva pina pe 8 noiembrie (nastere, rau, incapacitate de munca), pe 12 ar trebui sa predau si a doua tema, iar pentru examen am vorbit ieri cu profesoara si mi-a spus ca ea este de acord sa ma ajute si sa il dau oricind pina la sfirsitul anului scolar, in caz ca nu pot sa vin pe 10 decembrie sau vin si nu sint multumita de rezultat. Foarte draguta profesoara, pur si simplu nu ma asteptam! Mai ramine sa vad si la celalalt cum vor decurge lucrurile... ca deja mie mi-au incoltit in cap niste idei marete
, cum ar fi sa fac asa la amindoua cursurile de acum, sa mai iau doua in iarna si sa fac tot asa, si unul in primavara... si unde nu sint multumita de rezultate, sa cer reevaluare din motive de sarcina si copil mic (plus alti doi de fusta), as munci acum pe jumatate la ele, cealalta jumatate in timp si le termin mai tirziu, dar bine sau acceptabil... Ma gindesc ca daca profesoara mi-a oferit aceasta posibilitate, inseamna ca se poate face si asa. Si nu as pierde nici bani de la bursa, nu as intrerupe nici scoala si Relevé-ul meu de note ar arata si el onorabil, si pentru ei, dar si pentru mine. Sper sa nu imbat cu apa rece...
Ma duc la treaba, am un chef sa-mi tirii burta prin casa... asta e vreme de somn!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
gusta spune:
Denelutza eu am avaut asa ceva si mi s-a explicat ca e o chestie hormonala.Cu timpul numai e nimic,dar pentru linistea ta consulta un medic.
Loreen nu am ce sa zic sunt prea multe si vreau sa cred ca am sa ies si din asta dar imi e sa nu ma apuce nebunele la cap.
Marilena si Mara Augusta
Androix spune:
Salut salut
Tdi, la multi ani, casa de piatra si sa fiti sanatosi si fericiti mereu!
Eu sunt varza de oboseala. alerg la scoala de cate doua ori pe zi. Fac AMR-ul pana la 1 nov cand incep diversificarea sa scap macar de o masa pe zi ca ma rupe frate. Nici sa va citesc cu prea mare atentie nu am reusit. Am citit doar de Antonia ca a inaugurat olita, felicitari si s-o tina tot asa, de Maya ca e o scumpa chiar daca o pune pe mami la grea incercare cu vocabularul ei bogat - pupici, si de Gusta ca e suparata. Te pup, Gusta si iti urez curaj sa iei problema in maini si sa iesi din situatia care te supara.
In rest am mai citit despre "migratia juvenila" si m-am tavalit pe jos de ras, cuscra, esti bestiala.
Va las ca imi pica okii in gura de somn si mai trebuie sa faa si baie la galusca.
Andreea
patriciaRO spune:
Elisor, vazut poze cu sora ta. Vai de mine, cat de frumoasa fratioare... valeu. casa de piatra sa se iubeasca mult. Mi-a placut rochia ei tare mult. Ca o printesa...
Beatrice, mami de
Alex pifos