Copiluti de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am uitat sa va spun... astazi m-am suparat si m-am dus si le-am luat la fete jucarii! I-am gasit niste puzzle-uri frumoase Tudorei, simple, o carte sub forma de joc cu ponei Agatei, un joc cu apa si cu bile pe tema Mica sirena Agatei si un trenulet cu animalute Tudorei... As fi luat mai multe, dar nu am mai gasit nimic interesant in magazinul respectiv. Pai tot nu avem bani, dar cresc fetele si cind le vom lua, cind vor cere voie la discoteca!?! Au adormit foarte fericite si multumite! Si eu trebuie sa sortez jucariile si sa le impart in trei, sa mai arunc sau sa le mai string un timp in camara, si dupa ce terminam casa (sper!) si mai cumparam cele citeva accesorii de care avem nevoie, ma voi duce intr-un magazin mare de jucarii si le iau jucarii noi, fie ca-mi dau si o bursa pe ele. Am zis!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, m-am uitat acum de dimineata la cafea la pozele de la nunta surorii tale. Tare frumoase pozele si tare frumoase personajele. Frumoasa miresuca si seamana foarte bine cu tine. Mami a ta trebuie sa fie tare mandra de voi doua. Dar si aveti cu cine semana, mi-a placut si de ea foarte mult.
Iar tu arati spectaculos in rochia aceea, te inteleg ca ai vrut sa slabesti si ma bucur pentru tine ca ai reusit.

Nelia, voi sa fiti sanatosi si copiii fericiti, restul se rezolva

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele la noi ningeeeeee!!!!

De cateva ore bune....nu cred ca am mai vazut zapada in octombrie.

Cuscra, sa sti ca io iti accept invitatia LOL, o sa migrez ca pasarile.Si Aidan mai e in pampers, face la oala dar are pampers full time.Am trecut la pampers easy ups si imi plac ca is exact ca niste chiloti.

Elisor, ai fost foarte frumoasa la nunta, imi place mult si rochia.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mama ce vreme urata si la noi, sa nu dai un catel afara pe usa. Initial aveam de gand sa mergem la mama la masa. Am renuntat, asa ca acum stau si gatesc. A venit sora-mea pe la mine si din cauza vantului i s-a retezat umbrela in doua pur si simplu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Si la noi ningeeee!!!
Azi noapte am avut insomnie si am facut o cura de seriale de pe AXN si ploua cu galeata, spre dimineata s-a transformat in zapada. S-a depus ceva, dar e tare apoasa...spre deosebire de tine Gabitza n-am incotro si trebuie sa iesim la un Carrefour.
Cum ninge asa frumos am senzatia ca mai e putin si vine Craciunul...si nu e decat octombrie

Daniela, Nelia, Gabitza, Adriana multumesc de complimente...nunta a fost chiar frumoasa desi aveam oaresce prejudecati, Bianca a fost deliciul tuturor, a dansat neobosita "furand" figuri de la unu' si de la altul, s-a descaltat sa fie mai comoda si la un moment dat sora-mea s-a speriat ca nu stia ce are sub rochie (era cu cerc)...era Bianca , Andreas a facut pasiune pentru o fetita musulmana si tot dupa ea era.

Daniela ce belfereala pe Isa stand asa tolanita in fata seminelului, o invidiez si ce frumos se joaca cu bebe, ar trebui sa-i dea lectii lu' fie-mea care nici nu baga papusile in seama.

Gabitza parca se apropie si la voi o aniversare in familie, daca nu gresesc...

Fetele care aveti nevoie de pampers easy up pentru 16 kg si peste spuneti si va trimit eu, am doua pachete neincepute si nu le vom folosi ca suntem departe tare de 16 kg si pana jungem la categoria grea sper sa scapam si de scutecul de noapte.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

Am aparut acasa vineri. De atunci Tony zici ca e lipit de mine. Cand m-a vazut mi-a sarit in brate si nu s-a mai miscat vreo 10 minute.
La conferinta nu ar fi fost chiar rau daca nu duceam dorul baietilor mei in halul in care am dus.
Azi mergem sa culegem dovleac si sa ne dam cu tractorul....

Cuscra tre sa ne povestim

Olga

Elisor si mie mi-a placut rochita. Ai aratat ca un manechin si esti slabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Am mai vazut pozele cu Isa si Marutzu. Tare scumpe va sunt fetele gusta si Danelutza.

Pupici speciali scumpicii tale Adina.

Nelia hai ca va fi bine. Ca va fi greu stiai de la inceput. Treceti voi si peste asta. Eu tot nu am vazut poze de la intalnire.

Adriana nu pot sa cred. Unde locuiesti?

Am uitat sa va zic ca aseara Tony s-a dat intr-un magazin de jucarii cu scuterul asta http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2773802&kw=scooters&origkw=scooters&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384 si cu o bicicleta pe 2 roti iar.( de aia cu doua rotite mici pe laterale, dar oricum nu ai un echilibru ca pe tricicleta, plus ca e mult mai inalta)ca asta http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2853627&kw=bikes&origkw=bikes&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384&f=PAD/Boy%20Girl/Boys

clar va fi cascador.

Va las ca trebuie sa ne pregatim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Si aici e vremea groaznica...vorba aia cu scozul cainelui afara...furtuna in toata regula,cel putin aici la malul marii unde stau eu...
Evident si azi noapte am avut vizite...gata e clar asta-si face obicei din a veni la mine...va trebui sa-mi sacrific niste nopsti ,sa ma duc cu ochii carpiti si lipiti la servici insa o voi duce la ea in camera ca asa nu se poate...

Nelia chiar vorbesc serios...ii voi da sedative,asa se numeste pastila Sedarif PC,...sunt homeopate asa ca free,nu stiu la ce te-ai gandit tu...acuma este pe cura de peritol din cauza dermatitei explodate...

Elisor asa urlu si eu...dimineatza mai putin, insa recuperez din plin dupa-amiaza cand vin acasa, iar in we al day long...Bianca si le fura din plin din cauza scolii ...iar Delia restul pentru ca de cand este in servarj de teveu a devenit mai imposibila decat inainte...
Am vazut si eu ca la voi ninge...frumos
Am vazut-o si pe sora ta mireasa zilele trecute si chiar vroiam sa-mi las amprentele pe-acolo dar evident am fost intrerupta...A fost tare frumusica si a concurat cu Bianca care a sclipit cu rochita si coafura ei ...Nici cu tine nu mi-a fost rusine deloc...arati minunat...
Chiar acuma ce mai mananci?!

Gabitza banuiesc ca nu duci dorul greturilor si starilor de tot rahatul... cat priveste nervii eheeee Costi va trebui sa suporte multe ca mai ai 8 luni...

Daniela frumoasa foc Isa...imi place mult culoarea parului ei...iar cu shomineul imi face in ciuda ca si eu as zace acolo.Nu-i tentata sa puna mana ?!

Elisor noi avem 16 kile dar nu mai vreau pampersi...si eu ii mai pun seara dar nu a facut deloc pana acuma,iar de 2 zile zice cand face si kaka...deci pot spune ca am scapat de pampersi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, cind am scris despre sedative, m-am gindit ca desi (am si pus un desi... dupa) sint impotriva lor din cauza faptului ca nu se cunosc efectele secundare in timp, chiar daca sint pe baza de plante (vezi ceaiul de tei), citeodata le-as mai da cite ceva sa le linisteasca...
OlgaT, chiar ca ai un cascador acolo... Da, stiam ca imi va fi greu, dar daca ma pling, parca mi se pare mai usor Pozele de la intilnire poti sa le vezi daca intri pe contul comun. Dar iti trimit acum pe PM site-ul si parola, ca sa intri mai usor.

Eu astazi m-am trezit cu fundicul in sus, nimic nu-mi convine... Sint mai obosita decit m-am culcat, pentru ca nu ma odihnesc noaptea din cauza ca nu-mi gasesc pozitii convenabile, asa ca i-am anuntat pe ai mei ca ori ma lasa singura, ori merg pe virfuri... ca nu-s cu toate acasa! Asta nu inseamna ca voi fi scutita de pregatirea saptaminii care incepe - mincare, haine, curatenie, lectii...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, moama ce sexy esti! Bianca pur si simplu m-a topit aici
Danelutza, felictari pentru prima invitatie, draga mi-e Isa ta cu obrajorii aia bucalati si rosii ca doua mere. Set d-ala de petrecere am avut si noi, Teodora abia acum a pirns gustul flasnetei:))
Iau si eu din urma cat eu putin, ma mai uit la poze.

Vin si eu cu obiceiurile noastre la dulciuri cand nu mai vb nimeni:)). Teodora primeste placinte, cozonac facute in casa, biscuiti de obicei cat mai simpli dar i-am dat si ei eugenie de vreo doua ori, altfel nu capata alte dulciuri. Ciocolata nu desi stie ce e aia, o feresc cat s-o putea nu vreau sa fiu nici exagerata, la gradinita o sa le vada pe toate probabil. Zilele trecute am fost la un prieten de ziua lui si s-a infipt garga intr-o mini mascota, din toate prajiturile aia i s-a parut ei cea mai interesanta. Am incercat sa o conving ca e alta mai buna dar nu a fost chip asa ca am lasat-o sa pape aia decat sa ii iau copilului de la gura.
Din fericire a inceput sa manance mai bine, mai putin fucte, Nelia taman pe dos decat Tudora, mai bea compot sau mai scapa banana. Azi a mancat foarte bine de exemplu dar sa vedem cat o tine.
Are in jur de 13 kg, de masurat nu am masurat-o, poate o prind ziele. astea.
Adriana, cat s-a asezat zapada in final? Eu una incep sa astept craciunul cu nearbdare si cand aud de ninsoare imi vine sa topai ca un copil, iarna trecuta a fost uscata rau.
OLgaT, de unde sa culegeti dovleac? Vrei sa spui ca Tony s-a dat cu chestia aia? Szabo Cseh doi va fi. Felicitari pentru proiectul de la job, se vede clar ca iti aduce multumire slujba

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor, Nelia, Olga T, Oana, Laura multumesc pentru vizionarea pozelor. Era cam obosita Isabella, ca dormise doar jumatate de ora la prinz, deh, a trebuit sa mergem sa schimbam cadoul pentru fetita, ca-l cumparase sotul singurel, iar eu nu eram prea incintata .

Olga T sa ma laud ca mai este un copilas ca Tony , Isabella foloseste scuterul si bicicleta cu doua rotite mici de nu o pot da jos de pe ele, bineinteles ca sint din parc ale altor copii. Nici sotul nu ma credea, cind i-am explicat ca tricicleta pe care o are nu prea ii mai place si ca se descurca bine cu bicicleta a carei poza ai pus-o tu. Deci am o fetita-baietel

Nelia vin si eu cu o parere, daca nu sint defecte jucariile, pune-le la pastrare in cutii, ca vor fi de folos juniorului, pina va pricepe ca el e baietel si alea sint pentru fete . Cit despre copii... tot in Romania mi s-a spus si mie ca Isabella e prea zvapaiata, ca nu sta o secunda intr-un loc, aici nu indrazneste nimeni sa spuna ceva despre copilul meu, doar ca se comporta bine.

Adriana sa faci poze cu zapada, ca anul trecut la noi n-a fost deloc, dar anul asta, nu cred ca scapam, e frig afara, un vint si ... sta pe vine, ninsoarea.

Elisor pe Andreas l-am vazut doar intr-o poza, nu a vrut sa-l pozezi cu domnisoara care ii cazuse cu tronc ?

Laura nu-i tentata sa_si bage miinile in foc, e deja obisnuita de anul trecut, iar eu sint cam capoasa, daca vrea sa puna mina, ii zic ca o ajut eu sa faca buba, asa ca... simte caldura si se retrage in coltul ei. Imi place cum povestesti ca ai avut iar oaspeti de noapte, tocmai de aia nu prea m-am grabit eu sa schimb patul Isabellei, dar pentru sarbatori tot il schimb, ca nu se simte comod, n-are spatiu sa se intoarca in el si ma trezeste noaptea.

Clara i-ai spus bine duamnei si se vede ca aveai dreptate, ca nu stiau copiii ei sa spuna buna ziua si multumesc la aceeasi virsta. Doamne, eu cred ca astea sint persoane care nu stiu nici macar sa zimbeasca.

Oana te astept la mine , daca zici ca-ti place peisajul si preturile sint bune.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput