Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Cloreta spune:
TDi, Monu, multa sanatate fetelor, ce se lipsec ma toate asa de voi?:(
Elisor, spor la renovat dar acum pe frig v-ati apucat si voi?
Si cu plimbarile nocturne cum sa ne invatam, pe bune o sa inceapa sa umble prin casa noaptea? A mea s-a trezit o perioada buna si ne zapacea cu " sa mergem" numai ea stia unde dar statea o gramada treaza si vroia s aplece, cu toate prostiile o faceam sa se potoleasca. Vorba unei prietene, avea "sindrom turistic":))))
Laura, niciodataaaaaaaa
, da-le incolo de vorbe, toata lumea e experta la crescut copii in ziua de azi.
Eu am iesit cu ea afara pe la cinci si a vrut fata sa intram la LOto. Ok, zic, hai sa intram si iau si un belet. MA apuc sa fac buline pe un formular si Teodora se duce si invarte un stativ de ziare, moment in care "doamna" de dupa gratii incepe sa urle la ea: "pleca draga de acolo", de am intepenit.
I-am zis sa nu se astepte sa o asculte la varsta asta si ca daca are ceva de zis sa imi zica mie nu sa urle la copilul meu. Moama, a inceput aia sa strige ca ea asa si-a crescut copiii si acum sunt doctori si ingineri. Am intrebat-o daca asa inseamna urland si mi-a confirmat femeia
. Ca trebuie sa o tin de mana, ca aia e periculoasa, ca Teodora nu e educata. No, daca nu e safe la ce mai tineti frate asa ceva aici, doar si adultii invart traznaia aia sa vada ce ziare/reviste sunt expuse. Si i-am zis ca sunt convinsa ca ai ei copii nu spuneau "multumesc" si "buna ziua" la doi ani, nu stiu de ce atunci a tacut.
. Cert e ca am, iesit un car de nervi de acolo, cum isi permit unii sa urle la copii altora? Ah, nu va mai spun ca Teodora a inceput sa vorbeasca pe limba ei cu ton ridicat in timp ce ea urla si am facut-o atenta pe "doamna" si mi-a zis ca e din cauza mea
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Noi ieri am fost in Tivoli. Este asa de frumos impodobit cu tot felul de vrajitoare si dovleci si lumina si muzica si tot felul de aranjamente ca nu ne mai venea sa plecam. Am facut poze si am adimirat tot felul de chestii printre care si trenurile lui Alex, de care este vrajit.
TIVOLI, seara
Oana, vazut poze din excursia voastra. Pana la urma totul e bine cand se termina cu bine, nu? filmulete cu Alexandra sunt tari. ce facea, canta? Moama si ce bunatatai aveau aia acolo, valeu. Ai bagat fructe la greu?
Gusta, vazut poze cu Mara carliontata si frumoasa... E o scumpa. O pupam!
Monu, nu reusii sa vad pozele de la gradi? Le-ai luat?
Loreen, ai mai ca se vor rezolva toate cu bine? Ai terminat cu auditul? te pup!
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
Clara bine i-ai zis cuconetului, vai ce m-am nerfat si eu doar citind ce-ai scris, sunt specimene de-astea pe care le auzi "vai, dar ce obraznic e copilul cat e de mic", dar ma doare in posterior de astfel de comentarii, pana la urma ai mai luat belet de Loto, poate aveti noroc si va ies numerele...
Renovam acum pentru ca se gasesc mai usor meseriasii, iar in casa e cald si bine.
Nelia si eu cand sunt in criza de timp (mai ales dimineata) devin nervoasa si nu mai pot gestiona criza decat tipand la unul si la altul, desi ma scol devreme si teoretic am timp suficient, Andreas se misca de parca n-are nici-o grija, Bianca isi "canta refrenul" cu cresa, asa ca inevitabil ajung sa ma enervez. Ies mai devreme din casa sa incalzesc masina sa le fie bine cand se urca, timp in care tati o pregateste pe Bianca iar Andreas ar trebui sa se spele pe dinti, vin in casa, Bianca e gata, dar frate-su inca viseaza ca e-n pat. Bag viteza in el si repede iesim pe usa in acordurile disperate ale Biencutei ca nu vrea la cresa. Gonesc ca nebuna prin trafic, ajung la cresa, o dezbrac, o imbrac, o expediez inauntru, tace si plec mai departe sa-l duc si pe Andreas la scoala. Apoi fuga la servici si rasuflu usurata ca fiecare e la locul lui si-mi pot vedea si eu de ale mele.
Of, a venit Andreas in casa speriat de ce-a patit o prietena de-a lui. Mergea pe portbagajul unui copil cu bicicleta, prieten de-al lor si a intrat intr-o banca din parc, iar fata si-a rupt piciorul cu fractura externa, osul iesind pe-afara, mama ei a lesinat, a venit ambulanta...cand mi-a povestit mi s-a facut pielea de gaina, gandindu-ma daca era copilul meu...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Beatrice, ce frumusete acolo la Tivoli!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
N-am inca greturi, dar nici n-am putut manca azi. Pina acum seara cand am spart
Si sunt cam ciufutzica, parca nimic nu-i place si toate imi stau in drum. M-am suparat si am facut razie in jucariile lui Andrei, le-am pus intr-o cutie pe cela cu care nu se mai joaca plus cele stricate si alte rahatisuri stranse, le duc maine la mama.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
... va salut si eu dupa o lipsa de patru zile. Am tot citit ce-ati scris, dar n-am fost in stare sa raspund. Am avut o influenta groaznica, acum e cam pe sfirsite, sper, dureri de cap, urechi, gilci umflate de parca as fi mincat inghetata, dureri de oase (deh, virsta
), si ca sa fie tot tacimul, cosmaruri si vise urite noaptea
, asa ca odihna din parti.
Sper de miine sa-mi intru cit de cit in normal.
Sanatate multa la bolnaviori, caldurica in casa si in suflete, ca la noi e un vint si o vijelie, cred ca vine iarna
.
Va doresc un sfirsit de saptamina cit mai linistit si placut.
Uitam sa va zic, astazi Isabella a avut prima invitatie oficiala, la aniversarea unei fetite de 8 ani. ![]()

elisor spune:
Jucarii am gasit o metoda de a ma debarasa de ele: am dus o parte din ele la cresa, cel putin acolo stiu ca se joaca copiii cu ele printre care si Bianca (sper), s-au bucurat doamnele ca le-am innoit "parcul" de jucarii, iar cand vom pleca de la cresa le lasam acolo ca va fi deja fetita mare ![]()
Va spusesem la un moment dat ca am primit o camera foto, o Minolta semiprofesionsita, mare, dar imi doream demult asa ceva, ei bine trebuia sa vina cineva sa mi-o aduca in 20 noiembrie...nu mai vine asa ca ramane pentru februarie cand s-a anuntat sora-mea ca vine, pana atunci ma voi chinui in continuare cu jegul meu 
.
Hai sa va arat cateva poze de la nunta Sora mea, mireasa, eu cu Andreea Surorile, Bianca incercand sa vada ce are mireasa sub rochiePosterior de domnisoara , Bianca dansand, O domnisoara pedanta
edit: Daniela imi amintesc ca ai disparut o data cu mine si ziceai ca mergi la nani ca te simti rau, ma bucur ca iti e ceva mai bine, Isa n-a luat de la tine nimica, nici tati? Cand merge la party?
Azi am frecat-o pe net toata ziua, dar am avut ca scuza vremea nasoala de afara, pe Bianca n-am indraznit s-o scot afara sa n-o-ntoarca raceala ca nu mai imi permit sa lipsesc de la scarbici...si vad ca n-am companie pe-aici, se vede ca-i weekend, parca vad c-o sa scrieti cand lipsesc iar
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:
Elisor n-a luat nici Isabella, nici tat'su, se vede ca pe mine ma cam lasa balamalele
. La petrecere a fost astazi, uite dovada ![]()
Am vazut poze cu surioara ta, dar mai ales cu Bianca, imbracata ca o adevarata domnisoara de onoare. foarte frumoase pozele, iar nunta cred ca a fost ca in povesti.

Oana C spune:
Daneluta, am vazut pozele cu papusa la petrecere si celelalte pe care le mai aveai in album. Maaaaaiiiiii, ma omori cu privelistile din spatele casei!!! Mi-am bagat si eu ochii de spion pe la real estate in zona aceea (Melinde, Ticino ... asa am gasit) si am ramas lipta de ecran, asa de faina e zona
Vreau si euuuuuuuu. Vad ca preturile nu sint foarte mari, chiar rezonabile penru o zona asa de faina.
nelia spune:
Am vazut poze de la Beatrice (ce frumos e Tivoli, e frig si la voi!), Danelutza (cam ce a spus Oana remarcasem si eu, ce priveliste aveti voi acolo, Elisor (superbe si mireasa si sora si domnisoara pedanta)...
Cloreta, am citit si despre cucoana intepata, nu stiu de ce, dar de cind stiu eu acest magazin sau cum s-o numi, numai acrituri au lucrat acolo si pline de ifose... Mama, ce am inceput eu sa le inchid gura celor care incearca sa-mi spuna ca ai mei copii au fost altfe (prin comparatie cu ale mele adica, mai cuminti, mai destepti, mai frumosi...). Aici nu prea mi se intimpla, ca nu se leaga nimeni de mine, dar in Romania mi s-a intimplat sa-mi mai spuna unul, altul... si din familie, dar mai ales prin parcuri...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA