Copiluti de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Anca!!!

Tdi, o casnicie cat mai frumoasa si fericita!

TV- o ora pe zi, dupa ceas. De 3 ori cate 20 de minute. Ii pun ceasul sa sune dupa 20 de minute si cand suna ceasul singura se duce si inchide tv-ul.

Ioana-si Maya cred ca bea apa noaptea. Spun cred pentru ca imi cere sa-i pun cana cu apa langa pat. Banuiesc ca se scoala singura si bea. Iar eu pe Maya ori de cate ori am dezvatat-o de vreun obicei rau a fost cu lasat sa planga si fara sa cedam. Nu a luat mai mult de 2 zile de fiecare data.

poze-le-am vazut pe toate. Din ce imi mai aduc aminte este silueta de invidiat a lui Eli (bravo, arati super!), am remarcat cat de bine seamana baieteii Aurasei, nemaipomenit de bine. Eva este o draguta la cules de mere. Sunt sigura ca am mai vazut si alte poze dar nu-mi mai amintesc acum.

gusta-dar cum au descoperit chistul sotului tau? Avea ceva simptome? Doamne ajuta sa fie totul bine.

gabita-nu ma apucat sa citesc. Sper ca totul a mers bine la dr.

Laura-ma amuza tare cand povestesti de plimbarile nocturne ale Deliei.

Eu nu prea am fost in toane de scris. Nici azi nu prea sunt. Maya a fost foarte racita vreo saptamana si nu prea a fost la cresa. Eu tot imi caut de lucru. Au mai aparut la mine si niste probleme de sanatate care ma sperie putin. Una peste alta, nu-i chiar perioada cea mai roz din viata mea.

Maya a inceput sa capete obiceiuri urate. Nu este deloc prietenoasa (niciodata nu a fost), dar acum scoate limba la oamenii care intra in vorba cu ea si nu suport chestia asta. Da in copii, mai ales in bebelusi. Intr-o zi am scapat-o 5 minute din ochi si a venit la mine o bunica cu bebelusul ei sa mi-l arate cum il zgariase Maya pe fata. Imi venea sa intru in pamant de rusine. Sper ca este o faza prin care trece acum, caci am incercat toate pedepsele posibile si nimic nu functioneaza.

Gata, va las.

O zi buna tuturor!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreea, Laura, Elisor, multumesc pentru urari .

Nelia cam grele intrebari si fara raspuns

Astazi m-am dilit, ca sa zic asa, am probat rochia sa vad cum imi vine http://family.webshots.com/photo/2121523060080132939sNwsmg , cu mici lipsuri de tite si burtica, chiar sta larguta pe mine, in partea de sus, ca la solduri e cam fixa . Trebuie sa-i mai dau lectii soatei sa faca poze, ca nu se prea pricepe

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI ANCA, SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE FAMILIA TA, SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetele.

in primul rand casa de piatra Tdi, Beatrice si Danelutza.

Sa ai un bebe frumos si sanatos Gabitza.

Denisa sper ca esti bine. Si tie un bebe super.

La multi ani, Anca!

Olga chiar ma gandeam ce e cu tine.

Gusta sanatate sotului

Nelia sa ai nastere usoara si un fecior sanatos si frumos. Nu pot sa cred ce trece timpul. Parca acum ne spuneai ca esti insarcinata.

Mercedes conform studiilor in psihologia copilului ( ultimele de pe continent) nu se aloca mai mult de o jumate de ora zilnic. Ei zic de fapt 20 minute. Eu am facut-o o jumate de ora. Tony e dependent, avem crize de plans si cere Dora sau Diego. Si stii ceva? Stau tare pe pozitie. Il scot afara in continuu, ma joc cu el, in asa fel incat sa-l redirectionez. Si el stie ca se uita la televizor seara o jumate de ora dupa ce bea laptele, apoi e ora de citit, si in pat.

Ioana

Mai voiam sa scriu o groaza....Nu mai stiu. Ba ce face varsta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Danelutza, Beatrice, o casnicie cat mai frumoasa si mai plina de amintiri placute!

Denisa-succes in continuare sa fie totul bine.

Gabitza-ma bucur ca totul este bine si sa-ti traiasca parintii!

Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Danelutza, ce nostima ai fost cu faza asta cu rochia de mireasa Si Isa ce cauta pe sub rochie?

O sa deschid imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 52

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput