Copiluti de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

NEWMAMI, la multi ani!

Gabitza, felicitari!!! ma bucur tare mult pentru voi!

Nelia, tinem pumnii sa treaca usor astea 5 saptamani si sa apara bb cu bine! durerile musculare eu cred ca-s de la ceva carentze, gandeste-te ca faci 2 copiluti la interval scurt, ai alaptat mult si esti foarte ocupata cu familia si scoala, tare greu trebuie sa fie...dar si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Newmami, LA MULTI ANI!!! MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Off, scuze, fetelor, nu am vrut sa va intristez si pe voi.
Am scris aiurea si probabil s-a inteles aiurea, copilul a fost vazut de medic, era sub tratament si totusi uite Dumnezeu s-o odihneasca si sa aibe parintii in paza.
Nelia, nu trebuie sa te simti vinovata pentru nimic. Eu ma simt cu musca pe caciula ca stiu ca de obicei nu ma panichez si zic mereu ca nu mi se poate intampla tocmai mie ceva grav, mereu gasesc scuze, tratez copiii dupa ureche, iau problema in mainile mele si ceva ar trebui sa ma faca sa revin cu picioarele pe pamant.

Gata, sa ne inveselim

La multi ani pentru miresele sarbatorite azi! Casa de piatra, Danelutza si Bea! Sa aveti parte de fericire si sanatate!

Cuscra, ce sa termin ca nici nu am inceput. Mi-e sila de mizeria care se va face DAR, am si uitat sa va zic: NU-MI MAI PLOUA IN CASA!!! acum pot sa fac chiar toata casa, asa ca de frica s-ar putea sa gasesc pe cineva care sa faca toata treaba in locul meu, ca oi fi io barbata da nici chiar asa

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela felicitari pentru inca un petrecut impreuna,sa mai aveti inca o multime cat sa nu le mai puteti tine sirul...

Gabitza nu-mi vine sa cred ochilor...54 de ani de casnicie...sa lea Domnul sanatate sa traiaca cei mai frumosi ani care-i mai au impreuna...
Si felicitari pentru sarcina confirmata si la locul ei...ma bucur enorm pentru voi,mai ales ca stiu ca v-ati dorit tare ...si sa fie fata ca sa fiti cei mai fericiti

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela si Beatrice CASA DE PIATRA! Sa fiti mereu fericite ca in ziua in care v-ati unit destinele (nu voi doua ), sa va bucurati de multi ani fericiti impreuna, sa aveti sanatate, bucurii de la copii, bucurii de la nepoti, sa aveti caminele ocrotite!

Gabitza ganduri bune cu sanatate si fericire si parintilor tai! Ti-am spus duminica de aniversarea ce se apropie in familia ta, n-ai reactionat, parca, in orice caz stiam de ea. Felicitari pentru samburelul confirmat si pentru inimioara ! Sa fiti sanatosi (oase) amandoi!

Oana sanatate multa, ti-a pasat Laura amigdalita?

Anca am uitat sa-ti spun: sa te bucuri de barbatii din viata ta si sa fii fericita, asa cum stiu de fapt ca esti!

revin...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Newmami! Sa fii sanatoasa si iubita!
Elisor, ce veste mare!?! Nu cumva...
Gabitza, felicitari pentru sarcina! Sa mearga bine, sa fii sanatoasa si sa ai ceea ce stiu ca iti doresti, dar inainte de toate sa fie un bebelus sanatos.
Androix, am citit si eu firul ultimelor zile, da, a fost vazuta de medic, dar asta dupa ce a sunat la spital si i-a spus sa vina daca sare de 40 si nenorocirea s-a intimplat cind fetita parea mai bine. Poate ca a fost si o alta cauza, nu numai acea laringita... Oricum nu mai conteaza, pe mine m-a afectat foarte tare, de dimineata de cind am citit ma gindesc, ca si tine, de cite ori m-am lasat convinsa ca nu e nimic grav, ca la Urgente se ajunge numai in caz de forta majora (si aici e cam ca in Franta) si le tratez babeste (nu e neaparat un lucru rau, dar poate fi insuficient) si am incredere in ceea ce fac, ca doar am crescut doi, nu!?! Si se vede treaba ca nu e chiar asa, ca e bine sa insisti pe toate partile sa-ti controleze copilul si sa evalueze starea lui in toate situatiile aparute. Si pe mine ma intareste faptul ca nu cred ca noua ni se poate intimpla ceva, lucrurile rele se intimpla intotdeauna altora si in alte parti, si stiu chiar in momentul in care gindesc sau spun ca e fals, dar nu mai pot abtine...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Anca ce-as putea sa-ti doresc ...sa ramai mereu aceeasi persoana bonoma si calda pe care au cunoscut-o, sa-ti pastrezi optimismul, sa te calauzesti pe acelasi drum sprijinita de barbatii vietii tale... LA MULTI ANI

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai sa va spun ce m-a intrebat Agata aseara... Tocmai ce povesteam la betzivaneala canadeza despre felul in care am inceput noi explicatiile legate de cum apar bebelusii: de la seminte, ca asa cum plantele ies din seminte puse in pamint (lucru practicat de Agata ca sa vada ca e adevarat), asa si tati a pus o saminta la mami in burtica, care impreuna cu ce are ea pe acolo a dat nastere la bebelus, apoi i-am explicat cum iese bebe de acolo, m-a intrebat o singura data cum a pus tati saminta si am trimis-o la tati, care i-a cerut un moment de gindire si cind fetita insista curioasa i-a replicat scurt, negasind la timp raspunsul dorit: eu nu stiu cum la 39, si tu vrei sa stii la 6!?! Ei, si le spuneam fetelor ca intrebarile nu s-au terminat, ca astept urmatoarea... In aceasta ordine de idei si intrebari, aseara ma intreaba: mami, dar tu cu tati unde erati cind tati a pus in burtica ta saminta din care m-am format eu? Dar cea din care a iesit Tudora? Dar a lui bebe din burtica?

Si tot Agata acum vreo citeva zile, cind ii puneam niste paste sa manince: nu, nu vreau paste, ca mi-a zis Roy ca sint un pic cam grasa! Roy fiind un baietel din clasa, un mulatru superb as zice, care are o sora si mama si mai superbe, ma intreb cum o fi tata oare..., cu care s-a imprietenit la catarama inca din primele zile de la noua scoala (nu stiu daca v-am spus ca Agata are succes la baieteii mai inchisi asa la culoare, e al treilea prieten foarte bun de cind e in colectivitate). Si m-a distrat ca i-am povestit lui tati si nu era chiar atent (ca de obicei) la ce povesteam, dar cind adaug la un moment dat cit de bine arata copiii, ca si mama, ca au corpurile alea atletice si bine facute de negri... sare si el in sus (dovada ca totusi ma asculta cu un sfert de ureche, dar retine doar ce-l intereseaza): Ah, acum imi spui ca e negru acest Roy (de care ii mai povestisem in ultimele doua luni)?

Aseara am scapat de raspuns, ca am trimis-o la culcare, ca era tirziu, dar totusi, eu ce-i raspund la intrebarea Agatei!?! Unde eram cind !?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia...in dormitor ne iubeam si faceam dragoste...doar nu o intreba si de pozitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor , am remarcat zilele trecute cand ai zis de aniversare in familia mea si pe moment parca nu-mi venea sa cred ca-ti amintesti de asta. Pe urma m-am luat cu altele si am uitat sa-ti mai raspund atunci.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput