Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzam spune:
Danelutza, se vede ca i-a priit sotului tau casatoria
Tu esti practic neschimbata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Am citit pe parinti si m-am intristat. Acolo a murit azinoapte o fetita de 2 ani din cauza unei laringite.
Aveti mare grija, ma gandesc cu groaza ca si Filip a fost racit urit de tot. N-o sa mai stau ca proasta sa chem salvarea chiar daca nu am cu cine s-o las pe Georgia, o sa merg la spital de capul meu. Mai bine isterica panicata decat linistita si proasta.
Andreea
nelia spune:
Androix, nu m-am putut abtine sa nu intru si sa citesc cu ochii mei... nu-mi vine sa cred! Totusi, e doar o laringita si fetita avea peste 2 ani... Cum s-a putut intimpla una ca asta!?!

Si eu care imi spun ca sint paranoica cind intru in panica la orice fleac... Stiu ca ti-am povestit ce am patit cu Tudora pe la 3 luni, cind am crezut ca-mi moare in brate, se invinetea si nu putea sa respire, si astfel te-am alertat... dar tot eu te-am sfatuit sa nu te duci la spital, de frica sa nu ia ceva grav Georgia, care e micuta... Si acum ma simt vinovata, ca trebuia sa insist sa pleci la Urgente... Desi, nici acolo nu esti sigur ca rezolvi ceva. Imi pare tare rau pentru fetita Sorana si sint alaturi de parintii ei, chiar daca cred ca nu-i mai poate ajuta nimic.
La multi ani si casa de piatra, multa sanatate si ani multi si fericiti de acum incolo le urez si eu Danelutzei, Beatricei si Gabitzei pentru parintii ei.
Eu am fost la doctor ieri, totul e in regula, sau cel putin asa pare, bebe creste bine, ultimele analize pentru diabet si tiroida au iesit bune, am facut si cea pentru Streptococul B... I-am spus doctorului despre durerile de muschi pe care le am in ultimul timp, dar nu prea am ce sa le fac (nu stiu daca v-am spus, parca nu, dar am niste dureri de muschi de vreo doua saptamini - muschii de la burta sau de sub burta ma dor cel mai tare, pur si simplu sint momente cind tin burta cu miinile ca sa pot merge si ma tirii de durere, mai am sub brat, aproape de un sin - m-a palpat si nu se simte nimic pe acolo, nici eu nu simt, dar ma doare de nu pot sa ridic bratul, la pulpe, la miini... Cel mai rau e in somn, ca ma apuca cite o durere din asta si ma trezesc de cel putin 10 ori pe noapte din cauza asta. Nasol, ca ma impiedica sa fac treaba si am atita!)
M-am pre-inregistrrat, am completat formulare si pentru mine si pentru bebe, am ales camera, am fost instruita ce sa fac daca se intimpla... si m-a luat o fricaaaa! Fetelor, iar nasc... mi se face rau cind ma gindesc, desi eu am avut parte de doua nasteri mai mult decit usoare si foarte rapide... oare va fi si a treia oara la fel!?! Sper!!!
AMR 5 saptamini - 34 de zile!!! Teoretic...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Danelutza spune:
Oana, Monu, Mercedes, Gabitza, Gusta, Teddy, Nelia va multumesc pentru urari. 

Gabitza ne-a priit la amindoi, ca doar de aia ne-am casatorit
. La multi ani parintilor tai si casa de piatra in continuare. La ce ora mergi la doctor ? Sau ai fost si ne tii in suspans ?
Gusta incurajeaza-ti sotul si roaga-te la Dumnezeu, doar el va poate ajuta. Gindeste pozitiv, asa faceam eu cind am trecut prin situatia ta, iar Isabella avea doar o luna, urlam de nu stiam ce-i cu mine, numai ea mititica stie ce lapte amar sugea.
O sa vezi ca trece cu bine si veti fi si mai uniti. Si eu ma gindeam cu groaza ca eram intr-o tara straina, cu un copil mic, dar ati fost voi, fetele de aici, alaturi de mine, m-ati incurajat mult. De cite ori simti nevoia, scrie aici si noi sintem alaturi de tine. 
Nelia sanatate multa si odihna la pat, lasa ca treburile o sa le faci dupa aia, cind o sa doarma juniorul
. E posibil sa apara mai devreme de alea 34 de zile, sa fie pregatit pentru iesirea la lumina, de te dor asa de tare muschii. 

andira spune:
New Mami - La Multi Ani, sa fii fericita, sa te bucuri de baietelul tau si sa-i fii toata viata cea mai buna prietena!! 

gabitzam spune:
Anca, la multi ani fericiti, sa te bucuri de baietii tai, sa aveti o viata frumoasa si sa aveti zile insorite si senine! 

gabitzam spune:
Fetele, acum am venit de la doctor. Sarcina e bine, s-a implantat unde trebuie. Se vedea sacul embrionar si avea activitate cardiaca. M-am linistit
Ecograful mi-l dadea de 6 sapt si 6 zile ( eu am 6sapt si 1 zi).
Mi-a zis sa merg pe 29 noiembrie pentru ecografia morfofetala si pentru bitest. Asta cica e un test ceva mai nou, nu se facea acum 3 ani.
monu spune:
Gabitza, felicitari!!!! sarcina usoara si bb sanatos.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Danelutza spune:
La multi ani, New Mami !
Gabitza sarcina usoara si bebe sanatos.

elisor spune:
La multi ani ANCA! Sa fii mereu inconjurata de cei dragi, de cei ce te iubesc, sa iti realizezi dorintele si implinesti visele, sa fii mereu acelasi om cald si bun, prietenos, atent si sensibil pe care mi-a facut placere sa-l cunosc. Astept vestea cea mare cat mai curand posibil!!! La multi ani, draga prietena!

Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"