Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
Beatrice eu am rezolvat-o fara spaghete, gateste soata la restaurant 

mygirl spune:
Danelutza, si voi sarbatoriti azi? La multi ani, multa fericire si iubire! Distractie placuta, sarbatoriti in 3 la restaurant? Frumoase poze si amintiri, cred ca ati avut o nunta super!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Danelutza spune:
Multumesc Oana, sarbatorim anii de la nunta, ca de la cununia civila i-am sarbatorit pe 25 septembrie. Vorba vine sarbatorit, ca eu eram cu Isabella in Romania, asa ca recuperam astazi.

monu spune:
CASA DE PIATRA Danelutza. MULTA FERICIRE SI MULTI ANI IMPREUNA.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Mercedes spune:
casa de piatra danelutza si beatrice sa sarbatoriti cum va place voua mai bine si sa fiti fericite pana la adanci batraneti.
gabitzam spune:
Mai ce de nunti sarbatorite azi!
Casa de piatra Beatrice si Danelutza! 

Si parintii mei sarbatoresc azi 54 de ani de la casatorie, mamei nici nu-i vine a crede ca au trecut atati ani! Tata e cam absent, e foarte bolnav si nu-l prea mai misca chestiile astea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
Mamaa..54? ce de ani, o viata de om. La multi ani parintilor tai, Gabitza, inca multi ani fericiti de-acum incolo si sa fie sanatosi sa se bucure de nepotei (nepotel si si nepotica
). Tatalui tau multa sanatate si putere.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gusta spune:
La multi ani impreuna Beatrice si la cat mai multi.
La fel si tie danelutza si poate ma luati si pe mine la restaurant iar diseara daca vreti dorm la mijloc ca sa nu va arda de nebuneli.
Gabitza 54 de ani o viata de om.La multi ani si parintilor tai.
Danelutza sunt cat se poate numi bine.Eu sper ca va fi bine dar sunt super indoita de asta.De fata cu el ma dau gaina dar dupa ma apuc de plans si imi dau seama ca daca i se intampla ceva chiar ca numai am nimic in viata asta.
Marilena si Mara Augusta
monu spune:
GUSTA?!?!?!?!!? cum nu mai ai nimic in viata asta? ce te-a apucat? Mara unde e in peisaj?

Multa putere si rabdare ca se rezola toate pe rand.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Tdi spune:
Daniela, va doresc si voua casa de piatra si multa fericire!
frumoase poze, le-am admirat si mai demult, imi imaginez ca ati avut o nunta de vis!
Gabitza, la multi ani inainte si parintilor tai si sanatate multa!
Gusta, m-am gandit mult la voi si sper din suflet sa nu fie nimic grav cu olandezul si sa scapati repede de stres! imi pare rau ca sunteti in situatia asta, sa stii ca suntem aici oricand ai nevoie si daca pot sa te ajut cu ceva nu e nevoie decat sa spui!