Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
mygirl spune:
Gusta, multa sanatate la sotz, sa scape si el de bube si sa dea DD sa nu se mai lege de voi nimic rau, ca prea ati tras in ultimul timp.
Eu sunt cu gatul in pionieze, abia mai pot vorbi. Am luat raceala de la Alex, care de doua zile e plina de muci, dar in gat. Tuseste si se ineaca cu ei. Azi noapte parca a fost ceva mai bine. Nu face febra, e activa. Ii dau sirop ptr secretii si homeogene ptr supt, am auzit ca e f bun.
Referitor la tv, Alex se uita la cateva desene pe Minimax, sunt f frumoase. Si la megastar, dansez ptr tine si mai e un concurs joi seara cu copii care canta, pe antena 1. Dar nu se uita continuu, printre alte activitati mai trage un ochi. In rest, nu da prea mare importanta tv-ului, nici calculatorul nu o mai pasioneaza asa tare. La timp petrecut impreuna, exclusiv, stam cam prost ca am inceput sa merg la sala asa ca din programul de seara cu mancare, spalat vase, aranjat prin casa si strans jucarii imprastiate nu prea mai ramane o ora libera.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Mercedes spune:
tdi- apropo de timpul de afara si de timpul liber al copilasilor tot ieri la sedinta consilierul scolar( ok e vb de copiii de la scoala dar cred ca normal se poate aplica la orice copil fie si de varsta celor mici ca ai nostri) se discuta ce putem face cu copiii daca ploua e vreme urata afara... Raspunsul a fost- oare ce fac copilasii din anglia de ex. unde mai tot timpul ploua? se imbraca cu pelerine si cizme de cauciuc si ies afara si pe ploaie ... si culmea ca le mai si place.
Acum vb celorlalte fete daca sufla tare vantul eu zic sa mai amani un picut iesitul pe afara.
Tdi spune:
Beatrice, casa de piatra si multa fericire!!!
fetelor, multumesc pentru raspunsuri si pentru urari!
a adormit printesa mica deci fug si eu la nani ca nu mai rezist!
loreen spune:
Gabi emancipat consilie scoalar...si daca tot e asa destept nu stie ca genetic englezi sunt altfel decat noi?!Exact ca si cei de culoare...noi vara murim la 40 de grade si lor chiar le este frig...
Beatrice sa ai o casnicie reusita si plina de fericire...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mygirl spune:
Da, Oana, tare m-am distrat cu denumirie Evei. Ce super ca aveti activitati ptr copiii mici, eu am incercat sa o inscriu pe Alex la dans, macar ptr tzopaiala si distractie, dar nu primesc nicaieri sub 4 ani.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Aurasa spune:
Gabitza - suntem si noi alaturi de tiner si iti tinem pumnii pt samburica din burtica
Beatrice - multa fericire,intelegere si muuuuulti ani impreuna!
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
denisa73 spune:
Multumesc mult Monu!Oare cum si cand le-or trece nervii si sa nu mai faca asa?Fetita ta vorbeste corect si de toate?Eu ma gandesc ca al meu face asa din cauza ca nu vorbeste toate cuvintele si imi arata doar ce vrea,iar cand nu inteleg ce zice sau nu-i fac pe plac se enerveaza si atunci isi musca manecile si tot ce prinde.
La noi olita inca nu functioneaza,sta pe ea dar nu face nimic.
gabitza tin pumnii sa fie totul bine!
Va pupic pe toate!
11+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Mercedes spune:
laura- printre raspunsurile date de copiii( ok eu stiam rasp. lui cristi de acasa ca ne a spus din timp ce a scris)si mai ales de fiul meu va zic ca nu erau nominale
Cu cine stati acasa? singuri, mama, tata, matusi, unchi la care fiul meu a scris SINGUR. Am crezut ca mor si i am spus desigur parintii tai au plecat in spania sau mai stiu pe unde si te-au lasat singur sa mori de foame... m am turat f tare. - la care copilu ,, dar mami nu mai lasat singur in toata casa cand v ati dus la selgros??? da asa e a ramas singur in 8 ani si doua luni de doua ori si... am fost taxata. A ramas singur deoarece d-sorul nu a vrut sa vina cu noi nu pt. ca noi nu l am fi dus.
Scuze dar desi nu am vrut sa va scriu sa va zapacesc mai ales pe cele care aveti doar un copilas micut am zis ca va scriu sa realizati cum ne pot manevra copiii in avantajul lor.
laura- cand ai vreme citeste pm ul.
patriciaRO spune:
Neatza la fete
Sarutmana de urari, azi facem 4 ani de casnicie si voi face un tort cu frisca si fructe si niste spaghete bolognese ca merge cu vin rosu. Nu vreau sa fac multe de mancare azi ca sambata avem musafiri si va trebui vineri sa gatesc din nou!![]()
Gusta, sanatate la sotzior. O sa fie bine ai sa vezi. te pup!
Gabitza, cum este cu doctorul? Asteptam vesti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Sa va arat ce cald era acum citiva ani si ce soare si frumos era timpul in luna lui octombrie http://family.webshots.com/photo/2282157500080132939baQIKP 
E adevarat ca eu aveam calduri mari, dar totusi nu erau timpurile asa friguroase