Copiluti de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, tinem pumnii sa vezi samburelul si sa fie bine.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitza- sigur va fi bine, nu te stresa ca face rau la bebe doara stii asai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu am facut amr-ul impreuna cu tine, Gabitza! iti tin pumnii si astept cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bafta Gabitza si tinem pumni stransi sa fie totul bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gabitza, succes! hai ca suntem toate aici si tinem pumnii sa aduci vesti bune despre samburica!

Sunt beata de somn, am resuit sa dorm doar 3 ore ca pitika s-a trezit la 5 azi dimineata!
Am si eu o intrebare: azi e soare (dar frig, sunt vreo 10 grade si 80% umezeala) si as vrea s-o scot afara pe pitik, avand in vedere ca n-a mai iesit de 2 saptamani decat in "tranzit" spre doctor...mi-e frica sa nu se imbolnaveasca iar...ce sa fac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tdi, daca nu bate vantul eu zic ca o poti scoate. Imbraca fata bine, dar nu excesiv, sa nu transpire, ca e mai rau. Mai ales daca si alearga la joaca.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Tdi, cu intarziere va urez Casa de piatra si o casnicie fericita pana la adanci batraneti! Mi-a placut ideea cu cadourile in naturaMulta sanatate Alissey sa nu se mai atinga racelile de ea. Cu iesitul ai grija, si eu cred ca e ok, dar la adapost, mai ales dc nu a mai stat afara de multicel sa nu o ia frigul. Dar putin aer curat cu siguranta o sa-i faca bine. Umezeala asta din aer e tare pacatoasa.
Beatrice, La multi ani si Casa de piatra, sa ramaneti mereu aceeasi familie frumoasa, fericita si activa, sa va plimbati cat mai mult ca sa vedem si noi poze cu locuri frumoase. Distractie placuta si sa ne povestesti ce papa bun faci azi.
Gabitza, tinem pumnii si noi, bafta la dr si sa-i faci poze la bb!-nu prea se vede ce am scris, am pus roz ca poate-poate e o fetita acolo.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Casa de piatra, Beatrice !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura tocmai de asta am aminat eu schimbarea patutului, sigur voi veni sa ma pling la voi ca ne trezim cu mindra in patul matrimonial

Monu am uitat sa te felicit pentru statul in fundulet si primul kk la olita, ai fetita mare de-acum.

Oana felicitari pentru "maimutica la bara" si pentru interesantele cuvinte noi

Mercedes nici eu nu sint de acord s-o las la calculator, la televizor se uita la desene, muzica, filme "domestice" fara violenta, dar la calculator nu o las pentru ca sta prea aproape, strica ochisorii si nu vreau sa devina calculatorul "un drog" pentru ea. O sa aiba timp sa butoneze toata viata.

Gabitza bafta la doctor, sa-ti vezi simburica . O sa fii mai emotionata peste citeva luni, cind o sa-ti arate sexul.

Gusta cum te mai simti astazi, tot cu moralul la pamint ?

Tdi spun si eu ca Gabitza, daca nu-i vint, chiar daca e rece afara, cum e de fapt si la mine, scoate fata afara. Asa facea mama cu mine, ma tinea ca pe un pui de gaina in casa, iar acum racesc ca un nou nascut. Cu Isabella nu am probleme din astea, pentru ca am scos-o tot timpul la aer si nici n-am imbodolit-o prea tare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Ba eu am dormit foarte bine ,cred,pentru ca am luat un diazepam...cred ca nu mai rezistam cu capul sa mai am inca o noapte fractionata.Ce-i drept si drept si Delia a dormit pentru ca nu am mai gasit-o langa mine.
Ieri i-am inaugurat gelul cu Aloe Vera si i-a facut minunata.Azi are in program crema cu graphites ,ceva homeopat ...daca nici asa nu o dreg ma declar invinsa..

Gabitza eu inteleg atata de bine emotiile astea...saptamanal de cat eori mergeam la control treceam prin cosmarul asta...capul sus si curaj ca va fi foarte bine si sa dea domnul sa ai fetita

Tdi io zic ca merge sa o scoti.O imbraci ca pe tine si plimbare placuta...

Monu las ca Delia nu se supara ca doar nu-i ea patroana in casa...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput