Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)
Raspunsuri - Pagina 19
T_Ioana spune:
Buna dimi si de la noi
!
Eu prin casa inca , ma lupt cu fi-miu sa manance ceva dar refuza absolut orice. Si ieri m-a terminat la faza asta......a mancat doar la 12 doua borcanele de iaurt si la 6 seara gris cu lapte si in rest 1/2 l lapte.
Azi dimi a baut 330 ml lapte la 6.30 si acum vad ca nu vrea iar nimik!!!Ma ucide cu figurile astea, cum sa-l scot afara nemancat???!!!
Edit: vad ca tuseste iar destul de urat, parca dimineata e mai rau! Plus ca inca haraie si e cam infundat!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
ralirali spune:
Daca as fi avut o sursa de incredere si eu i-as fi dat de vaca, pe cuvant. Prietenul mamei e inspector in Directia Sanitar Veterinara si tot timpul ma bate la cap sa nu ii dau lapte UHT ca are totul distrus (eu ii mai dau la pranz sau pe timpul zilei cand merge cu cana la frigider si cere, in rest ii dau praf). Cel mai tare ma bate la cap cu iaurturile cu fructe care contin tot felul de aditivi, sa ii dau iaurt natural in care sa pun eu fructe sau gem, dar strumfa nu serveste asa ceva. Mai nou ii dau Milli din ala care are gemul separat si il amestec pe loc, dar tot nu e bun nici ala
.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
ralirali spune:
Off, Ioana, ce rau imi pare ca e fitzos Razvan. Eu am inceput sa ii dau iarasi Viusid si vad ca pe langa faptul ca a trecut cu brio pe langa virusii care colcaie, a inceput sa pape mai bine. E super sirolepul asta cu miere si alte chestii naturale, dar e vreo 400 de mii o sticluta care ajunge doua sapta si il gasesc destul de greu.
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
Mai, in loc de iaurt de fructe ,luati un iaurt simplu,de preferinta ceva local,nu de la firmele mari (eu am gasit recent la Selgros,produs loco de ei cu un gust suuupeeer) si bagati in el un pic de miere de albina si ceva fructe zdrobite sau facute piure.Am facut anul trecut in vara asa cu afine ,a iesit o bunatateee .Acum n-am mai facut demult,ca tot in criza de timp sunt .ea bea cu placere ceva iaurturi lichide Actimel parca,dar si chefir sau iaurt simplu si Danonino.Mai mult husbandu' e cu alesul lor.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
IOANA poate e mai satul de aseara.Nici lapte n-a baut? Incearca sa ii dai ceva sa rontaie singur,biscuiti,nuci,stafide,stxuri ... ce prefera el,macar sa nu aiba stomacul gol.
Acum vad ca ai scris de lapte,pai e ok.pai si Diana daca bea lapte dimineatza,pana pe la 10-11 nu mai ii e foame.
ralirali spune:
Moni, asa am incercat si eu, Special am congelat fructe, zmeura care e preferata ei, capsuni si alte alea, da nu vrea pt ac recunoaste cutiile. vezi ca si in Actimel si Danonino e combinatia de lapte/fructe conservate.
Poze cu familionul
monica70 spune:
RALI stiu ca sunt,de aia nu prea imi convine si cumparam mai rarutz.Ai putea sa reciclezi cutiile de la iaurturi si sa bagi in ele pe cel preparat de tine,asa mascat poate ar vrea ... O sa incerc si eu sa ii mai fac combinatii iaurt simplu+miere +fructe,poate in We asta il invatz pe husband cum sa faca si scap de o grija ![]()
ralirali spune:
Phii, ui ca la asta nu m-am gandit. Sar'na pentru idee.
Poze cu familionul
monica70 spune:
Vezi sa reciclezi si capacele,le desfaci numai cat sa fie prinse de-o latura,ca astea mici cat sunt de smechere,risti sa se prinda de faza 
acina spune:
Buna dimineata fetele,
Moni super ideea asta cu mierea in iaurt simplu.
Eu nu i-am dat nicidata lui Andrei iaurt cu fructe din comert, dar nici cel combinatde mine acasa nu i-a placut.
Am fost aseara cu Andrei la dr si nu mi-a dat sa-i fac nici o analiza de caca sau altceva.Cica sa-i dau picovit timp de 10 zile pe luna 3 luni.Sa vada daca e vreo schimbare.
Mi-a dat mie in schimb sa-mi fac analize de sange si urina.Eu vreau sa-mi fac si triplutest.Stie cineva (dintre fetele din Buc) unde as putea sa-mi fac triplutest in sect 1 sau 2?
Ioana ma bucur ca ai fost multumita de dr tau din Cluj, sanatate lui Razvan.
Denisa nu stiu ce sa-ti zic de granulele de polen, nu i-am dat lui nadrei pana acum...
Apropo de lapte , eu inca ii dau lui Andrei lapte praf, am facut o incercare sa trec la lapte de vaca dar nu i-a placut, poate mai incolo il accepta.a sursa sigura de lapte asa avea, numai sa-l accepte el.
Mi-e rau in continuare, ieri am vomat toata ziua, absolut tot ce am mancat si baut, sincer mi-e si frica sa mai mananc-beau ceva.Ati auzit de ceai de ghimbir?Cica e pt stari de greata, o fi recomandat si pt gravi?
Pupicei , revin.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/