Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)
Raspunsuri - Pagina 18
anasol spune:
si dav cand suna cineva la interfon intreaba:" cine tzuna?"= cine suna?sau cine-i?
gata ma bag la somn , ca-s rupta si imi vine si sa vars,NOAPTE BUNA!
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria
11+ si david-andrei(06.01.2006)
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by monica70
Ar fi super sa fie un asemenea medic pediatru in Arad,dar ... vai si amar ce avem p-aci
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Mie-mi spui.....Pai toata lumea zice "Noah, ce-i mare lucru de mers pana in Cluj (120 km din Bistrita)".......poate nu-i mare lucru dar Cristi trebuie sa-si ia o zi libera, pe mine ma doare piciorul daca stau in aceeasi pozitie atata timp, Razvan se crizeaza la un mom dat si nu mai vrea in scaun, ii stric copilului tot programul si de somn si de papa etc.......Ideal ar fi sa dormim peste noapte acolo dar mai vedem.....oricum, sper sa nu mai ajungem curand la dr!!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
T_Ioana spune:
Merg sa-i dau antibioticul lui Razvan si la nani-nani cu mine!
Noapte buna dragelor!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Bombonicaaaa spune:
Noapte buna fetili 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Giova spune:
Mama la ce ora scriu:
pe marco l-am pus la ora 12 in pat, nu vroia sa doarma caci era in brate la Ari(Arina), iar l-a zis perfect pe R.
45 min. s-a tot invartit in pat, caci nu i-am dat suzeta, dar nici nu a cerut-o. vedeam ca-i lipseste ceva, dar habar n-avea ce. Mai ducea degetul mare la gura, si atat. cand am vazut ca e 12.40 i-am dat suzeta si in cateva secunde somn. se pare ca nu facem scandal, dar nici nu dormim fara ea.
Irinatunza e haioasa tare Sabina. si Marco imi plimba matura prin casa, ia pomociul si galeata si spala pe jos. Iti dai seama ce iese, noroc ca sunt pe faza.
Bombo mortala Jasmina, nu a picat in cap in cada? caci si al meu vrea sa intre, isi trece un picior, dar il opresc eu, caci mi-e frica.
Anasol pai David vorbeste foarte bine pt. varsta lui. ai observat ca e cel mai vorbaret mascul din secta
.
Ioana ma bucur ca esti incantata de un pediatru. asta conteaza mult. si eu trebuie sa-l duc pe Marco la drita noastra preferata.
Bianca sper sa reusesti sa-i faci masajul si sa fie mai bine pana la urmatoarea intalnire.
gata, fug in pat,. caci maine iar umblu teleleu prin oras, cu treaba, of course.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Neata..Bia a tusit aseara in somn o data, dar urit si de dimineata iar dupa lapte si a si varsat citeva guri din ce bause...continuam cu paxeladine, desi ieri peste zi a tusit maximum de 2 ori..
Am citit cite ceva si am retinut chestii hazlii: galeata si burete,fetele se apuca de curatenie, ca si Bia obsedata de aspirator, fetite catarate in cada, baiat care iti raspunde la intrebari, hi hi..numai nazdravani
!
Cuvinte noi "pafum" (parfum), "muzica" "Aina" (Alina), "Foi" (Flori bona).Azi ii cumpar un trainning ca mi-a zis Flori ca blugii o incomodeaza la datul pe tobogan!
Revin!
Bia
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Eu p-aci la o cafea ,citit presa pe net si ture de ras cu colegii ...
De Diana nimic nou,a dormit tot bine,de cateva nopti nici macar sa bea apa nu s-a trezit.
ralirali spune:
Neata buna,
Vai, ce imi place activitatea asta intensa de pe forum. Dimineata e un deliciu sa citesc nazbatiile spiridusilor.
Sa va explic cum e la noi catzaratul in cada: se urca pe olitza, daca se balangane prea tare o intoarce cu gura in jos, se ridica in maini, piciorul pe marginea cazii si hop in cada.
Pasiunea cea mare este sa mearga cu trenul, intoarce scaunele de bucatarie si se plimba cu trenul. Mai nou are strumfa un nou tool de joaca, baubau in elefantul de jucarii, dar neaparat sa ii inchid capacul.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...eu stau pana la 10 acasa si ma uit la TV la prima nunta din Romania in direct...nunta peneve
promovata de Radio 21 de multe sapt care azi se concretiteaza. Deseara e nunta...sper sa o transmita si live![]()
Eu nu il inscriu pe Dani la concursul "ce ar trebui sa faca la varsta de..." si nu fac comparatii cu absolut nimeni de aici.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
IRINA tine aci discutii cu trecerea de la lapte praf la lapte de vaca http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66855&whichpage=3
ca tot nu prea ai primit raspunsuri.
Eu cum am avut noroc cu alaptatul pana la 9 luni,n-am apucat decat vreo luna sa ii dau lapte praf si am incercat vreo 3 feluri atunci.Dar nu ii placeau,ajunsese sa bea cel mult 150 ml pe zi ,asa ca la 10 luni am trecut direct la laptele de vaca de la doamna aia.Si brusc a inceput sa bea cca 400-500 ml pe zi,asa ca am tinut-o tot pe ala si acum facem la fel.Deci asta a fost ratiunea mea cu trecerea atunci,ca nu i-a placut laptele praf.Dar oricum dupa un an as fie trecut la cel de vaca.Cat despre faptul ca ii dau din ala si nu la cutie,motivul e ca e mai proaspat si mai gras si mai bun la gust.Ca sincera sa fiu,mult mai comod ar fi sa luam la cutie,nu mai stai sa il fierbi,sa speli oalele etc.Dar de la cutie singurul care mi-a placut la gust a fost Lady Milk si chiar din asta a baut si Diana cu placere la mare,ca in primele zile ii luasem Dorna parca si 3 zile a refuzat laptele
pana mi-a venit ideea cu Lady Milk. La faza cu igiena acum sa nu imi ziceti ca voi n-ati mancat niciodata din piatza de la tzarani telemea,cas,alte tipuri de branza,smantana etc. si alea nici macar fierte nu sunt,precum laptele.Eu stiu cum se mulg vacile la tzara la Bihor,intai merg si le spala bine pe uger,pe urma incep operatiunea
si tanti asta e bihoreanca ,doar ca e in Arad de multi ani,fix ca mami.De ani de zile numai de la ea cumpara mami lapte,dar branza mai cumparam si de la altii,ca Ghitza mai ia si de oaie,capra,bivolitza si ea n-are decat de vaca.Na' asa suntem noi mai ne-igienici,numa' asta de-ar fi tot baiul din lume cu impuritatzile
Am citit si'nspe mii de articole si contra laptelui de vaca,ca da informatii genetice de la vaci
,ca le deregleaza hormonal pe femeile care il beau (eu una nu simt asta si beau 2 cani pe zi) ,ca produc intolerante si colite sau alergii (la unii poate da,la noi nu din fericire) si as putea continua.Cel mai sanatos lapte e nefiert totusi si dupa ce va face Diana doi ani eu o sa incerc sa ii dau asa ... o sa vorbesc cu tanti aia intai si o sa o rog sa aiba in special grija de portia de doi litri pe care o cumparam zilnic.Eu una am mai baut nefiert de la ea si n-am crapat
Pericolul e de tuberculoza in caz ca ar avea vaca si ca e consumat de cineva cu imunitate scazuta rau,sau de o indigestie/toxiinfectie in caz ca se contamineaza cu ceva,dar tot cei cu imunitate scazuta o patzesc la o adica.Avand in vedere ca o sa incep operatiunea la iarna nu e asa periculos ca e frig,vara e mai nasol.