PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
Piersicutze spune:
mada _mxm esti mortala 
da am incercat cu doua adrese noi si nu mai imi trimite desprecopii nici un mesaj...nimik
habar nu am de ce....
de-aia nu reusesc...crede-ma ca am incercat
uite o sa imi fac timp sa mai fac una si poate iese ceva....
mada pai cu mancarea aia nasola de bebei e o mare jmecherie.....se spune ca trebuie sa le dai sa manance ce e mai neplacut la inceput...ca daca se obisnuiesc cu binele nu mai vor pe urma conopida fiarta...dar daca incepi cu conopida fiarta - sigur o mananca ![]()
referitor la ceai: pe mine ma ingrijoreaza doar din cauza ca atunci cand e racita nu ii pot da si eu un ceai cald sau un ceai de menta cand face kk moale
nu ati scris nimik de organizare dormitoare bebe???
cum dorm copii la 2 ani? tot in patuturi mici?
nico
bianca (31.07.2006) si
+
MissJJ spune:
Nico sorry ca te chinui da is tare curioasa din fire.
Sper ca nu te superi pe mine.![]()
Asa organizat dormitoare, am zis eu ca am uitat ceva
, pai fata momentan inca doarme in patutzul de bebe din asta de plasa tarc, dar din ian dupa ce venim din romania trecem la patut de toddler ca ea vrea sa urce si sa coboare din pat si asta e deja mic pt cum vrea ea sa se intinda si etc. Asa ca vrem sa luam patutz din www.mothercare.com/gp/product/B000JECBFE/sr=1-3/qid=1193051522/ref=sr_1_3/026-5220765-6966061?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44418031&mcb=core" target="_blank">asta si cu protectie din www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1073150&classificationid=1048167" target="_blank">asta ca sa nu zburam jos din pat bine ca tot o sa zboare is sigura ca na ii copil da totusi speram cat de cat sa tina de protectie.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
anasia spune:
katik, da mai, urla ca din gura de sarpe cand ii dadeam tzitzi;
mada cristina, bine ati revenit!va asteptam mai des;
si noi suntem cu scamele, nu chiar de pe paturi, dar tot ce gaseste pe jos, aduna; cu ceaiul vad ca nu mai accepta nimic, desi inainte n-aveam probleme; am vrut sa-i dau antibrositic cand a fost bolnavioara, l-a scuipat; de menta la fel;
mada_mxm, ce bine arata patutul si peretii protectori, numai ca la noi nu stiu daca se fac; vazusem ceva intr-un pliant de la targul de mobila, da nu mai stiu la ce firma;
fetele, larissa,tweety mihatocae, consi, mishi, leistra, oncicu, nicole25, mamidestefan, arcenciel, amabella, pika-pika, mamaluidavid, letitzia, andreea25, maryion, a.cicel, ancutex, misimica, michella, si celelalte fete, unde ati disparut? banuiesc ca multe sunteti la serviciu, mai intrati pe aici sa stim cum sunteti!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
MissJJ spune:
Anasia noi ne-am tot uitat prin magzine dupa patuturi ca sunt o multimea de modele dar ce mi-a placut cel mai mult la asta e ca e jos si e usor pt bebe de urcat si coborat are si protectiile alea din lemn pe laterala si e asa micut de gen 2-5 ani sa zic.
Ca oricum cand o sa creasca mai mare o sa vrea altceva asa ca nu laum patut din ala 2 in 1 care creste odata cu bebe ca o sa vrea cine stie ce minunatii cand o sa fie mai marisoara asa ca luam unul micut numai bun pt copiluti mici.
Ar fi fain sa mai scrie si din fetele vechi mai des macar o data pe sapt asa sa stim ce mai fac. F multe fete nu au mai trecut pe aici.![]()
Mada si
map spune:
Buna la mamicute,
avem si noi baiat mare care face nani numai la pranz, de vineri incoace facem nani de pe la 12.30-13 pana pe la 15-15:30. Se pare ca s-a dus perioada cu doua somnuri.
Citesc de voi ca aveti probleme cu copilasii ca nu beau apa si mai stiu asta si de la prietenele mele. Robert bea apa ca un betiv. Dar sincera sa fiu il las sa bea cat pofteste, is bucuroasa ca nu-mi fac griji din cauza asta. Cu ceaiul nu se omoara dar atata vreme cat bea apa nici nu-mi fac probleme de ceai.
Sabana ne bucuram ca ati scapat numai cu sperietura (era bine sa nu se fi intamplat deloc dar macar bine ca nu a fost ceva grav).
mamacristina bine ai revenit!
mada si Robert a inceput de foarte de mult cu scamele si vad ca nu are de gand sa inceteze. Mi le da mie numai in cazul in care-l vad si ii spun ca nu are voie ca-s caca. Dar altfel daca-i sg le baga in gura. In schimb daca gaseste ceva prin casa, telecomenzi, ochelari vine si ti le aduce sau ti le da daca i le ceri si nu face scandal. Scandalul mare este daca vrei sa-i iei cheile. Cum le prinde cum se duce si zgarue usa in semn c-o deschide :))
Noi a trebuit sa-i ascundem ghetutele pentru ca dimineata, cum il imbracam de stat in casa pe zi, el fugea in hol si se intorcea cu ghetele sa plecam afara (si le punea pe pat evident). Nu stiu de ce ii intrase lui in cap ca ne imbracam numai cand plecam afara :) Oricum stie exact locul unde le sunt dar nu ajunge la ele. Iti arata insa imediat unde sunt daca-l intrebi ![]()
Monica si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Genie spune:
Monica, m-am distrat cu ascunsul ghetutelor! Si fii-mea are zile din astea,mai ales cand e urat afara si ploua si e vant(cum e azi de ex.)Ma ia de mana si ma duce la usa si face pa din manuta.
Dupa masa de pranz cand cotrobaia prin sertare si-a prns degetul intr-o usa de la dulapul din bucatarie. A urlat tare si vad ca pe unghiuta i-a aparut o liniuta rosie, aproape de baza unghiei. Sper sa treaca repede si sa nu i se umfle. Nici nu stiu ce sa fac in cazuri din astea, trebuia sa-i fi dat cu ceva?
Sabina, bine ca ati scapat cu bine si a fost doar o sperietura! Sa inteleg ca erati doar voi doi in masina sau si pitica?
Buli, cred ca ai petrecut un weekend frumos!
Gagici,voi le puneti bebeilor vostri isty bitsy? Antonia mea e foarte incatata de muzica de acolo si de povestile lor. De ex acuma tocmai face al doilea nani pe ziua de azi si a adormit ascultand radio.
Mada ce fericita esti tu acolo ca aveti mothercare, eu sunt indragostita de produsele lor dar din pacate la noi sunt exagerat de scumpe, nu prea poti sa te apropii. Asa-i la noi cu toate brandurile mari, vezi zara, mango si mai stiu eu ce.
MissJJ spune:
Fetelor si a mea stie de usa si de bye bye. Merge la usa trage de chei si zice bye bye, daca ne imbracam tot asa zice bye bye.
Genie nici aici nu e tare ieftin mothercare comparativ cu alte magazine dar da ne permitem deci nu e nici extrem de scump mie ce imi place la ei cel mai mult sunt hainele au mereu haine frumoase si de calitate. Bine ca aici sunt multe haine faine si la supermarketuri au brandurile lor si is tare faine si ieftine.
Eu acuma m-am pus pe cautat activitati pt bebeii gen muzica dans gimnastica etc, sa iesim si noi sa ne jucam cu alti copilasi ca la playgroupurile locale sunt nmai cateva jucarii murdare si vreo trei copii si cateva mame plictisite si nu ma pasioaneaza. Asa ca acuma studiez piata sa vad ce este la noi in zona si am gasit un grup de muzica pt copii chiar aici langa mine f aproape si unul de gimnastica pt copii. Am mai gasit si ceva de dans acuma tre sa ma apuc de dat telefoane si sa mergem sa vedem cum e, asta daca avem noroc sa gasim locuri.
Ma nasol e cu orele ca maj is pe la 10 si ea la 10 are prima tura de somn nu stiu cum om face dar macar incercam. Sper sa ii placa sa nu se apuce de plans sau ceva.
Mada si
Genie spune:
Daca va era dor de noi aruncati o privire
www.dropshots.com/antonia25#date/2007-10-22/05:53:38" target="_blank">Poze noi
bulinuta27 spune:
mada s-ar putea sa aterizez pe acolo la inceputul lui ianuarie...dar nu zic nimic deocamdata ![]()
madacristina tare bine imi pare ca mai aud de voi 
genie a fost foarte frumos si asa ca in filme...cu povesti cu fantome/iele in mijlocul noptii, cu mers in carul tras de vaci (nu de boii
) ca la nebuni adica ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Muuh spune:
Sabina bine ca ati scapat teferi.
Mada sunt si eu curioasa daca poti sa imi spui de cine sunt organizate aceste playgroups si trebuie sa platesti pentru a participa?
Miruna + Alexei (13.07.2006)