PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
bulinuta27 spune:
anasia ceai de salvie si putine alte lichide, eventual deloc plus legat sanii strans...asta stiu si eu...te 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
anasia spune:
katik, bulinuta,
, ea s-a intarcat singura, acu' 8 luni, sper sa rezolv problema;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am citit tot ce ati scris acu sa vad daca tin minte cine ce a zis.
Bulinutza draga ia-l pe Bulinel si jump on the first flight to London si hai la shopping. Poti sa lasi o poza la servici asta pt statuie sa nu stea degeaba cat esti plecata la shopping.
Au papuceii f frumosi de baieteii, chiar ii ziceam lui Flo daca nu gasim ceva sa ii vina de la fetite luam de la baieteii ca aveau si pe bej si pe caramiziu tare draguti papuceii.
Nicoleta ai incercat sa iti faci un mail nou si sa vezi cu ala daca merge? Bine e o sugestie sa nu crezi ca is prea pushy sau ceva. Eram numai curioasa de ce nu reusesti sa iti faci alt cont. Pupici de la noi.
Legat de ceai a
mea nu bea apa, de cand avea cateva luni am incercat cu apa si nu a acceptat-o deloc, bea ceai si sucutz de bebeii care nu e dulce sau concentrat e un fel de apa cu gust de fructe si e tare bun la gust ca na am gustat si eu ca nu dau nimic la fata pana nu gust. Aporpo de asta am patit-o cu ceva mancare de bebeii eram ea mica pe la 4-5 luni si am luat eu din supermarket niste borcanele de papa de bebe sa incercam fructe legume sa vedem ce ii place. Si era una cu butternut-squash e ceva legume de pe aici si na zic hai sa gust inainte sa ii dau yax avea un gust oribil. Oare cum se asteapta ei sa pape bebe asa combinatii?? Ca zic ca vai e bun si etc si am gustat eu si e oribil oare ei nu gusta ce pun acolo???
Mai vroiam sa zic ceva la cineva da am uitat.
Ma duc inapoi sa mai citesc si mai revin.
In rest avem poze de ieri de la plimbare si avem si poze cu o hainutza noua ce ne-am luat ieri. Suntem o lady ce mai.
O sa vedeti voi in poze.
Link-ul aici.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
katik spune:
anasia, ce fain ca ati scapat asa usor cu intarcatul. la noi merge tare greu ca e mare fan tzitzi!

poate ar fi bine sa vezi un ginecolog sau endocrinolog, nu stiu, zic si eu.sper sa rezolvi cit mai repede problema ca tare neplacut trebuie sa fie.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
madacristina spune:
Buna,
Am reusit sa mai intru si eu putin si sa vad ce mai faceti.....noi suntem bine,dupa cum am vazut e perioada racelilor,nici noi nu am scapat de raceala,Slava Domnului ca nu a fost asa rau,nu am facut febra.
As vrea sa ne treceti si pe noi in lista....primi pasi i a facut la 10luni,si de atunci merge toata casa.....dintisori la 1an si aproape 4 luni are 12 dintisori(inclusiv caninii care inca ii cresc...toti 4 odata) + 4 maselute....zicem ma-ma,pa-pa,ca-ca,ce e,da-i,haide,pa,ta-ta mai rar...
Ii place f mult muzica si fredoneaza si el cand aude si danseaza,cum se schimba ritmul isi schimba si el stilul de dans....se chinuie sa sara in pat,aproape ca a reusit...face multe nazdravanii...
In rest suntem binisor,sper sa reusesc sa mi bag si eu net acasa,eu m am mutat la ai mei,cu socrii nu mai suntem in rel f bune...nu am mai avut timp sa va scriu,dar unele fete stiu ca aveam pb inca de cand eram insarcinata....asta e...acum stam la ai mei,e mai bine,mamaia mea are grija de asta mic,pot spune ca avem si noi putina libertate.
Promit sa incerc sa intru mai des...sa mai vb cu voi
Va pup si aveti grija de pitici si multa sanatate celor raciti... 

Mada si Bogdan Andrei - 1anisor
http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/
MissJJ spune:
Asa am recitit si mi-am adus aminte: scame, capace si afte.
Scame: a mea la inceput cand era mica le baga in gura acuma daca gaseste scama sau gunoi ceva mic pe jos il ia si mi-l aduce mie.
. Nu stiu de unde i-a venit ei da bine ca nu le mai baga in gura caorice gase pe jos si cel mai mic puf inainte mergea direct in gura si numai o vedeam ca rumega acolo de numa si cand ma chinuiam sii deschideam guritza sava ce ii tot felul de minunatii care de care mai mici gasite prin casa.
Dopuri: si ea vrea sa le bage in gura nu le las niciodata prin casa ca stiu ca e belea, daca vede ca bem vrea si ea ii dam da ii zic nu atinge daca gaseste sticla de suc sau de apa ia si baga gatul sticlei in gura cu tot cu capac asta pana sar eu si o iau.
Eu nu stiu ce ii fascinatia asta a lor. Is belea ce idei le vin.
Apropo de sucuri si capace si etc ieri am fost la McDonalds si ne-a vazut ca bem suc cu paiul si tot vroia si ea si ii explicam noi uite asa bagi paiul in gura si tragi si s-a chinuit ea de vreo cateva ori si dupa vreo 5 incercari a reusit a abut cu paiul si ce ii mai place. Acu ma gandesc daca nu vrea din cana cu cioc luam cana cu pai ca sunt si din alea, numai sa nu mai bea sucul din biberon si ceaiul ca stiu ca nu e bine sa limitam numai lapticul la bibe.
Afte:noi folosim ori bonjela gel ori bicarbonat frecat in guritza in locul respectiv., muiatul degetul in apa si apoi in bicarbonat scuturat excesul si aplicat pe locul respectiv in guritza. Numai cu astea ne trece.
Asa gata cred ca asta e tot totusi mai verific o data sa fiu sigura ca is tare uituca!
Aaa da mi-am aduc aminte avem un arici in gradina.![]()
![]()
E asa simpaticcc, scumpul de el.
A mai fost odata cand erau ai mei aici da nu am apucat sa-l poznez aseara am facut o tona de poze cu el, saracul la un moment dat s-a oprit si se uita exact la camera creca in gandul lui ce ma tot blitzuieste asta frate??? E puiut mic si scump. In seara asta ma chinui sa pun poze cu dovada.![]()
Mada si
MissJJ spune:
Madacristina bine ati revenit!
In sfarsit mai apar si din fetele mai vechi. Pupici multi multi de la noi si te asteptam sa scrii cat mai des. 

Asa iar mi-am adus aminte de dinti, noua stiti ca ne-a iesit o maselutza zilele astea a iesit cu totul mai era un coltisor sub gingie si numai ce s-a linistit da acuma incep restul cred ca iar miorlaie prin somn tipa plange si cu mainile in gura pana in gat.
Mada si
madacristina spune:
Vreau sa va spun ca noi nu am avut probleme de la dinti....doar putin marait sa zic,insa febra sau diaree deloc....am fost niste fericiti...cred ca i mai iese vreo maseluta,ceva deoarece e cu degetele in gura si roade la ele,jucarii pt dentitie nu vrea,in schimb ma musca de m a zapacit....voi ii spalati pe dinti?
eu am incercat,insa de cand cu canini nu prea ma lasa sa l ating si cresc asa de greu,de o luna i au spart gingiile...la voi cum e?
Mada si Bogdan Andrei - 1anisor
http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/
MissJJ spune:
Mada eu o spal in fiecare dim pe dinti are zile cand e mai mofturici si nu prea are chef dar nu ratam nici o dim cu spalatul pe dintisori. Sper sa nu ma mosteneasca pe mine la dinti ca o sa aiba numai pb asa ca spalatul pe dinti inca de acuma e sfant, partea cu spalatul seara pe dinti nu prea ne iese ca ea oricum mai bea si laptic si sucutz noaptea deci pana ajungem sa nu ne mai trezim noaptea lasam partea cu spalatul pe dinti seara, o spal la baitza si pe dinti. Diaree si febra nici noi nu am avut, numai dureri si plasete si tipete nici ea nu prea rontaie jucariile nu o pasioneaza mai mult degetele si pe noi ne muasca daca ne prinde.
Mada si
Piersicutze spune:
anasia se pare ca pana la 2 ani ii vor tot iesi dinti si masele.
trebuie sa aiba 20 , restul ies pe la 6-7 ani sau chiar la 12 ani iar ultimele masele de minte stii si tu...25, 40 de ani...deci copii nostri se vor tot trezi 
nico
bianca (31.07.2007) si
+
quote:
Originally posted by anasia
crissa,, nu mi-a venit sa cred ce zapada e pe acolo, brrr, oare se apropie de noi?
nico, banuiesc ca tot de la dinti, da nu mai trec odata!
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica