PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
katik spune:
neatza la livada!
sabina, doamne-ajuta ca n-ati patit nimik!!!
map, si noi ne inscriem cu succes la titlul de aspirator de scame. stringe tot ce apuca, atita ca mai scapa cite una si nu le baga in gura, in rest, tot ce apuca. eu pot sa aspir si de 5 ori pe zi ca vine fii-mea si mai imprastie prin casa tot felul de jucarele si mi-e tare frica sa nu le adune robi si sa le inghita

gabriela, mai ai turta dulce?arunci si incoace citeva?
. ce ajutoare harnicutze ai tu in casa! bravo!
oanaalex, mie dr mi-a spus, cind avea fii-mea afte sa iau masuri urgent sa nu se intinda. si mi-a dat ceva solutie cu nistatin, apoi am primit din germania ceva tot asa, dar dulce si cu asta am rezolvat. dentista mi-a dat Plak out, asa ceva, este un gel care se lipeste mai bine pe zona cu pricina si in 2-3 zile a trecut. poate gasesti ceva asemanator pe acolo.e f. nasol cu aftele astea, sunt f. dureroase

am facut si noi vineri priorix-ul, vad ca pina acum n-a avut nici un fel de efect advers, sper sa nici nu mai apara. n-a zis robi nici pis la intepatura, parca nici nu a observat, era prea ocupat cu cu tractor![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
bulinuta27 spune:
neata fetele... brrr ce vreme
noi am fost plecati in weekend la tara intr-o zona foarte frumoasa de deal...sambata a fost superb: soare, fara vant dar un pic cam rece, totusi rares a fost in elementul lui printre gaini, rate, pisici si caini, alergatura totala...ieri pe ploaia aia am coborat cu caruta trasa de boi sub umbrela ca masina era jos in vale...nu va povestesc ce distractie a fost, bulinel era foarte incantat, noi gasca mare, tot familionul pus pe sotii...sunt obosita rupta ca sambata seara am stat pana la 3 dimineata la povesti dar a fost super ![]()
babee tare rau imi pare de Rebeca si imi pare rau ca nu am vazut vineri sa iti raspund: in primul rand la noi se pare ca s-a declansat de la iaurt si branzica facuta cu lapte de vaca de la tara...asa ca grija mare, am incercat toate fructele, cereale etc...nu a mers cu nimic (bea saracau lapte facut cu zeama de la prune si nimic) si pana la urma si-a revenit cu lactulosa, nu am mai avut probleme dupa ce am intrerupt tratamentul treptat...sanatate multa 
sabina of Doamne, bine ca ati scapat doar cu atat...da-l naibii de capac
oanaalex cand era rares mic a facut un fel de afta de la lapte...i-am glicerina boraxata si am scapat in cateva zile...va pup si sanatate maxima
mada, she wolf m-ati omorat domle cu incaltarile alea...vrem si noii...
va pup fetele si ma mai culc nitel cu capu' pe tastatura ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
anasia spune:
sabina,
, bine ca n-ati patit nimic;
ioana81, suntem si noi cu dopurile!!!!!
ma dispera, se joaca cu ele, uneori ma fac ca nu pot sa le deschid, ma stramb si ea face la fel; mi-e teama sa nu le bage in gura, nepotica mea s-a inecat cu un dop de la sticla, asa ca atentie fetelor;
map, nu mai dorm de cateva saptamani bune cum trebuie; nu stiu din ce cauza, dar atata se foieste, plange, se ridica; inainte se foia pe partea ei de pat, acum vine si se lipeste de mine, dar nu cumva sa stau cu spatele la ea, tb sa stau cu fata, si uite asa stau nemiscata si nedormita; azi voiam sa-l chem pe ta'su sa doarma cu ea

oanaalex,pai nu-l deranjeaza afta? eu stiu cand am avut, ce nasol este, nici nu poti sa mananci cum trebuie si te deranjeaza, o simti tot timpul;
fetelor, spuneti-mi si mie ce sa fac sau sa iau; desi am luat dostinex, lactatia nu s-a oprit;chestia e ca ma dor sanii si curg , putin, dar curg;in special unul dintre ei; colac peste pupaza se mai pune si d-ra cand se foieste exact pe cel care ma doare mai tare
;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Piersicutze spune:
buna fetele!!!!
imi pare rau ca nu am reusit sa mai scriu....dar am reusit sa citesc pe sarite
vreau sa va intreb: si voi sunteti la limita cu timpul???? si obosite?
pentru ca eu nu mai fac fata
m-am intors si la munca si seara acasa cu copilul fac treaba continuu
nu zic ca sunt in pragul unei depresii dar nici departe nu sunt
, mai ales ca sotul meu imi zice ca ma vait de oboseala tot timpul......
copii vostri beau toti ceai??? ca bianca mea nici nu vrea sa se atinga
bea doar apa sau lapte....ceai sau suc sunt cahhhh...si acum este fff fff racita si ar trebui s abea ceai mulot cu lamaie si miere
nico
bianca (31.07.2007) si
+
Piersicutze spune:
sa ma scuzati daca mesajele mele sunt scrise pe graba dar am si treaba la work
si cand reusesc bag si eu nasul
vreau sa le intreb pe mamicile de bb 2 cum au organizat dormitul, pentru ca noi avem 2 camere si sincer va s[un ca habar nu am cum doarme un copil la 1,10 luni.
banuiesc ca tot in patut de bebe, nu?
sau sa cumpar pat mai mare si sa il mut pe bebe mic in patul biancai?
va pup dulce si ma scuzati ca sunt asa zuzi
nico
bianca (31.07.2007)
+
crissa71 spune:
Neata fetelor,
Va scriu pe fuga evident...
Sabana:bine ca sunteti bine!Capacul....!!!Astia nu-s normali uneori...!
Am fost si noi la o nunta in Poiana...am avut peripetii nasoale si noi..ca ne-am intors in aceeasi noapte pe zapada de nu se vedea la 2 metri in fata!Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns cu bine!A fost teribil!!!M-am certat cu sotul groaznic ca plecam, de ce nu ramanem acolo peaste noapte..etc!).Pan la urma s-a dovedit decizia buna ca altfel ramaneam inzapeziti acolo!
Plus ca l-m lasat pe Cipi cu mama...si am fost ingrozita!Ultima data cand l-am lasat cu ea..a facut febra f. mare, diaree si ne-am si internat!!Ei va dati seama ce a fost pe capul meu...Ce sa mai..ne iubeste dumnezeu ca am ajuns cu bine acasa..finnd si extrem de obositi...ni se inchideau ochii!Il iubesc fetelor pe sotul meu(mai nou!)pt. ca desi era muci de oboseala, a condus atat drum, cu 40/h, pe zapada,noaptea....si am ajuns teferi acasa!
Cipi e bine....
Anasia:glicerina boraxata cu stamicin!Sau albastru de metil!azut in spital copii cu afte...groaznic!Perfuzii ca nu puteau sa manance...etec!
Mai vroiam sa-i raspund cuiva dar am uitat!
VA pupacesc!Revin!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
crissa71 spune:
Anasia:scuza iubita!!
Era vorba de OAnalex!!Cu lactatia nu stiu ce sa zic!PArca mai erau ceva medicamente si sa te strangi f. tare cu un fular ceva peste sani, pe care piu comprese reci!!Oricum dureaza nu se intrerupe asa usor!Pupici!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Piersicutze spune:
anasia sa stii ca nici noi nu dormim noaptea si este din cauza maselelor
acum se vad niste puncte albe...deci mai au putin si ies
uneori se trezea urland de credeam ca are cosmar
doniro tu parca ma intrebai odata daca nu mi-e teama cu doi copii, si ziceai ca ti-e teama de iesitul in parc cu copii
eu sunt ingrijorata doar de dormit
ma gandesc cum va fi cand bebe mic o sa planga si o sa trezeasca pe bianca 
in rest nu ma ingrijorez
, sper sa fie totul bine
ieri am fost cu bainca la gr alexandrescu ca este bolnavioara si era o mamica cu doua fetite de 2 ani si 2 luni si 3 ani si 7 luni si a zis ca la incpeut i-a fost greu dar ca s-a descurcat singurica fara probleme...
mada-max - da iubito am incercat sa imi fac multe alte conturi , insa ori nu ma acceptau , ori nu primeam nici un raspuns. de mult sufar dupa voi
cristina - tin pumnii sa se faca tatal tau bine...nu am apucat sa scriu dar am citit ca nu e tocmai ok
sabana - doamne ajuta ca ati ramas doar cu un capac lipsa!!!
mai am multe sa scriu dar nu mai imi aduc aminte
bianca papa asa:
08.00-08.30 - lapte cu o cupa de cereale - aprox 250 ml
13.00-14.00 - pranz - o ciorba, supa si felul II
18.00-19.00 - iaurt cu brnaza si fructe, sau fructe cu cereale, ii mai fac paste....etc
21.30-22.00 - lapte - 250 ml cu o cupa de cereale
ea de mult timp si-a scos o masa
dr pediatra a zis ca nu e normal dar daca nu vrea sa manance eu nu o pot obliga, este un copil cu fooooarte multa personalitate si stie ce vrea 

eu mai raspund si la subiectele deschise de voi saptamanile trecute, la care vroiam sa scriu dar nu puteam ![]()
de papat ii mai dau urmatoarele (sper sa nu uit ceva):
- supe: pui, cu galuste, vita, de rosii
- ciorbe: de loboda cu bors ...e preferata ei, de vita, de pui, de gaina, de perisoare
- ardei umpluti, pilaf cu ficat si legume, piure de cartori, peste fiert cu lamaie, chiftelute de curcan facute la gratar - deliciooooase...si le papa cu manutza ei (ma rog ea si ciorba ar papa-o cu manutza ei ![]()
![]()
), branza almete, cremwursti, sunca, cascaval - sa nu credeti ca le mananca pe saturate , de cele mai multe ori le rontaie si le arunca...dar mai si inghite :)):)):))
-paste tortelini cu branzici si cu parmesan sau cu unt, paste cu sos de rosii si carne de vita tocata,
- chec, biscutiti, fructe
cam atat imi aduc aminte, dar o sa mai revin
nico
bianca (31.07.2007) si
+
anasia spune:
crissa,
, nu mi-a venit sa cred ce zapada e pe acolo, brrr, oare se apropie de noi?
nico, banuiesc ca tot de la dinti, da nu mai trec odata!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
katik spune:
nico, robi nu bea ceai deloc, a baut in vara cind era f. cald, de-atunci ,pauza.
timpul nu-mi ajunge niciodata, nici daca ar avea ziua 48 de ore
. incerc sa ma organizez cit de bine dar nu prea reusesc. fac ce pot, asta este. si eu singura, dimineata pina la 4 fata e la gradi, dupa masa singura cu amindoi, pina seara tirziu
anasia, si eu stiu ca trebuie strinsi sinii cu ceva strimt, putine lichide, am mai citit de ceva ceai de salvie, parca. este la femina intim daca nu ma insel un topic cu intarcatul, poate gasesti acolo ceva raspunsuri. ciulesc si eu urechea bine ca si noi suntem in curs de intarcare, deocamdata invatam sa bem ceva lapte praf dar nu vrea de nici o culoare
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi