PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna dimineatza fetelor!

Ce faceti? La noi e ceata de dim se vede parca parca putin soare dar e multa ceata.
Claudia asa e anul asta nu am avut vara numai cateva zile au fost mai calduroase in rest cam rece. Dar se pare ca iarna asta va fi frig bine daca de pe acum sunt temperaturi asa scazute. Aseara am iesit sa strang niste rufe de afara pana am ajuns in casa efectiv tremuram de frig si imi clantaneau dintii in gura.
Chiar daca e frig macar sa fie ma insorit ca altfel iti vine sa iesi afara, azi vrem sa mergem si noi la o plimbare pana in oraselul alaturat. Asteptam sa se trezeasca si tati ca el inca doarme. Noi la activitatile noastre de dim fata cu jucariile si eu pe DC.

Va uram o duminica cat mai frumoasa tuturor si pupici cetosi de la noi!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Neata. Noi azi noapte am derapat cu masina pe piatra cubica, ne-am rotit. Am trait niste clipe de cosmar. Si acum mai tremur. Bine ca nu aveam viteza si nu mai veneau si altii in urma noastra. Nu mi-am inchipuit vreodata ca o masina poate scapa asa de sub control. Si toate din cauza unui imbecil, care se suia peste noi in curba. Asta e. Noi nu avem nimic. Masina nimic. A pierdut doar un capac si al meu sot voia sa plece azi noapte in cautarea capacului . In final l-am convins, sa cumpere altele, si sa-l lase incolo de capac.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutze

Neata. Noi azi noapte am derapat cu masina pe piatra cubica, ne-am rotit. Am trait niste clipe de cosmar. Si acum mai tremur. Bine ca nu aveam viteza si nu mai veneau si altii in urma noastra. Nu mi-am inchipuit vreodata ca o masina poate scapa asa de sub control. Si toate din cauza unui imbecil, care se suia peste noi in curba. Asta e. Noi nu avem nimic. Masina nimic. A pierdut doar un capac si al meu sot voia sa plece azi noapte in cautarea capacului . In final l-am convins, sa cumpere altele, si sa-l lase incolo de capac.

Sabina

Mergi la inceput

Sabina vai bine ca nu ati patit nimic. Va cred ca v-ati speriat sunt utile si bune masinile da si cand scapa de sub control...
Ma bucur ca sunteti bine pupici de la noi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mada_mxm

Sabina vai bine ca nu ati patit nimic. Va cred ca v-ati speriat sunt utile si bune masinile da si cand scapa de sub control...
Ma bucur ca sunteti bine pupici de la noi.

Multumesc Mada ca va ganditi la noi. Va pup si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabana bine ca sunteti bine si sa va treaca repede sperietura.Noi am patit-o cand eram insarcinata cu Rebecca, am mers noaptea la spital ca facusem otita si turba, ningea si aluneca.Al meu sott s-a grabit sa ajungem acasa sa continue somnul, a derapat pe linia de tramvai, ne-am rotit, a ricosat in bordura si a stricat cauciucul.I-am multumit lui Dumnezeu ca n-a fost cativa metri mai in fata, erau niste muncitori si o masina de serviciu pentru reparatii nocturne.Capacul il luati, voi sa va reveniti.

Mada, She mutumesc inca odata.La noi a fost asa frig astazi, ne-am plimbat o ora in Schönbrunn si ne-am intors zgribuliti.Prefer iarna, dar macar sa fie si zapada.Prin Austria deja este, la cote si tare m-as tavali nitel.

N-am mai iesit afara dupa amiaza asa ca am facut turta dulce cu Phillip.Am avut aluatul gata facut(cumparat), m-am chinuit cu foaia si cand am vazut ca nu merge le-am facut cu mana.Phillip s-a amuzat si a pus bucatele de papaya confiata in mijloc, iar dupa ce s-au copt le-am ornat frumos si deja mai sunt putine-le pastram pentru tati.Saptamana viitoare vreau sa ma apuc sa fac un fel de cornulete dupa model austriac, si iarasi ne distram.

Acum la joaca cu noi si maine dimi la gradi la prima ora

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Gabriela nu ai pt ce. Cu cea mai mare placere!
Sabina.
La noi dupa ceata de dim a aparut si soarele intr-un final si am iesit si noi la plimbare a fost soare cu dinti dar nu de geaca de pulovaras mai gros asa era si caciulitza dim la printesa ca ne inghetau urechile. Dar a fost f frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Ioana, fataaaaaa ai cobit cu vremea asta na ca acu' culegeti capace prin casa, s-a zis cu tufele

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

N-am cobit, am auzit si eu pe la vreme la tv!!!! Si sa stii ca la noi se bea suc pe la colturi sa nu ne vada disperatu ca urla pana ii dai capacul. E maniac!!!!!!!!!! Si vad ca nu are de gand s-o lase mai moal!

Ioana si bebe Vladimir
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Seara buna mamicute si piersicute,

am trecut si eu pe fuga sa va mai citesc un pic. A inceput si la noi marea distractie cu dintisorii. Lui Robert de vreo trei luni nu i-a mai dat nici unul dar acum parca s-au pus sa iasa toti odata is deja rasariti cei doi premolari de sus, un canin drepta jos a iesit si el cativa milimetri, se vede si-un canin de sus. Noaptea Robert chiar daca nu urla prea rau totusi se cam zvarcoleste. Ii mai pun un pic de gel pentru dinti pe suzeta si pare ca un pic ajuta. La el in pat doarme numai cateva ore apoi incepe sa planga si-l gasim in picioare la el in patut si musai sa-l luam. Inainte cand il luam doarmea dus dar acum de cand cu dintii astia parca-s si eu zombi ca-l simt si nu pot sa dorm. O data pe saptamana apusa sa doarma si-o nopate doar in patut, nu stim prin ce minune.

Ioana hihihi, chiar azi am adunat din casa o mana de dopuri pentru ca si la noi Robert cum prinde-o sticla cum o executa. Plange sa-i desfac dopul si-l baga in gurita cu totul. Apa si eu beau pe la colturi. La noi mai prinde usa de la camara deschisa si gaseste sticle. Aici in Germania exista o lege ca orice sticla de plastic de apa, suc, etc sa aiba garantie 0.25 centi. Asa ca punem sticlele in desaga si mergem cu ele la automat sa le dam inapoi. Si baiatul nostru gaseste desaga si sa vezi distractie

Noi mai avem o probleme foarte mare: scamele. Manaca Robert la scame de ne-a innebunit. Obisnuia sa le ia de pe jos dar acum s-a desteptat. S-a prins el ca pe jos is scame una ici, una colo, si s-a gandit el ca ce sa mai consume energie de pomana adunand la scame cand poate lua direct de la sursa. Si uite asa cum vede o patura, o jucarie de plus ceva mai pufoasa este cu degetele tinta sa ia o scama din ea. A trebuit sa desfintez un covoras care era sursa lui preferata. De fiecare data cand ii cer sa scoata limba are pe ea ghemotoace. de multe ori le scoate afara dar alteori bea apa si le inghite. Mai aveti careva problema asta? Unoeri cand pleaca din dormitor ajunge la usa, isi aduce aminte ca trebuia sa mai ia o scama, se intoarce la patura ia o scama apoi pleaca mai departe. cand nu are in gura scame are dopuri sau te miri ce jucarii, ca le indeasa ditamai cuburile.

va pupam si somn usor!

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare. Noi tot asa o ducem, dormim rau (cred ca asa rau nu a mai dormit in voata lui) suntem maraitit ziua intreaga si tot tacamul, ce mai. Eu m-am apucat sa caut la community center sa vad ce activitati au pt copii asa micic si cred ca o sa incepem sa frecventam, ca zau daca ma mai tin creierii sa iventez jocuri si plus de asta ma gandesc ca-i prinde bine sa stea intre alti copii si nu numai la fusta mamei.

Intrebare: a mai patit careva sa faca vreo piersicuta afte pe limbuta?

Alex are una maricica pe limba si gingiile de la dintii de sus deja existenti ii sunt rosii si par ranite. Am sunat ieri medicul si a zis ca daca apar mai multe sa-l duc sa-l vada daca nu sa astept sa treaca si sa nu-l dau cu nimic
Cateodata doctorii astia ma exaspereaza ca lasa totul sa treaca de la sine, numai daca e grav iti dau ceva medicamente.

Ca tot vorbeati de papucei cred ca ma apuc si eu de cautat pe net ca in magazine nu am vz nimic sa-mi placa, cel putin pt baieti ca daca as avea fetita nu ar fi nici o problema ca e plin.

Sabana, bine ca totul s-a terminat numai cu un capac. Pupici sa treaca sperietura.

Va pupam.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput