PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
Muuh spune:
Eu vorbesc cu Alexei numai germana si in casa si pe strada oriunde. Nu fac rabat la chestia asta lui ma adresez numai in germana. Singurul lucru care i se pare ciudat este cand altcineva decat mine i se adreseaza in germana. Atunci casca ochii mari si incepe sa rada.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
nicolica spune:
Muuh, sa inteleg ca tati vorbeste doar romana cu Alexei? cred ca asa este cel mai bine, acasa se vorbeste limba ce vrei sa i-o imprimi copilului, iar in societate( gradi, scoala, etc.) limba tarii in care traiesti.
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
norocuta spune:
Si noi la fel: ii vorbesc numai in romana (oricand, oriunde), iar sotul in egipteana.
Toate bune si frumoase dar nu va spun cu ce viteza a invatat cel mare romaneste.
Mami cu doi lei paralei
Consi spune:
Buna seara la mamicile de piersicutze harnicutze! 
N-am prea apucat sa citesc mult din urma, dar pana maine sper sa recuperez tot.
Raluca condoleante!
Iar pentru toti cei cu numele de Luca (inclusiv pentru iubirea vietii mele)

In seara asta am aflat ca azi se sarbatoreste Sfantul Evanghelist si Apostol LUCA.
Din pacate pentru noi am aflat acest lucru de la o alta mama de Luca cu care ne-am intalnit la Urgente, unde am petrecut vreo 3 ore in acesta seara. Luca meu a facut din senin febra 39 si a vomitat niste jeturi, de ne-am urcat in masina si la spital cu noi. I-au pus perfuzii, iar baietelul meu a plans aproape non stop. Acum e bine, se pare ca o facut o indigestie, trebuie sa-l supraveghem atent 24 de ore si maine seara la control. Am crezut ca o sa scap de astfel de experiente. Dupa o tura de plans m-am calmat si eu acuma si m-am gandit sa va scriu sa ma mai descarc.
Va pup si sa aveti grija de voi si de prichindeii mici.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
katik spune:
buna dimineata la livada!
consi, off-off! la urgente umblati, mai?! spunem si noi la multi ani lui luca si multi pupici sa-i treaca repede!
mada, da, am noroc ca se culca inapoi. chiar aseara s-a culcat la 8.45, a mincat la 1 si s-a trezit la 7, a mai mincat o tura si acuma inca doarme.peste zi, ce sa zic, si la mine ca si la tine, plus ca dupa-masa dupa 4 vine si cea mare acasa, deci, nu ma plictisesc![]()
![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Cristina_Ioana spune:
Consi, sanatate multa lui Lucu si la multi ani pentru ieri! Imi pare rau ca v-ati petrecut ziua la urgente 
Miruna, iti multumesc mult pentru tot! 
Fetele, va mutumesc mult pt suportul vostru 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
bulinuta27 spune:
neata fetele
azi am venit la serv ca ieri nu am putut...cu o noapte inainte nu am dormit o ora legata...m-a omorat...febra, agitatie, plans...ieri pe zi a fost mai ok...aseara insa iar febra 38...noaptea trecuta a dormit bine...sper sa se termine ca nu mai rezist 
madyn, genie, nicolica pup fetele si multumesc de urari
martta va pupam si noi
katik sanatate multa si sper sa treceti peste vaccin cu bine fara febra 
mada 
sabina 
consi pup Lucu si sanatate multa...offf cand aud de urgente simt ca turbez
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
katik spune:
pupam si noi bulinelu' curajos si pe mamica de bulinel curajos!!!!
multumim de urari. mi-e tare teama si mie, parca cu krisztina nu mi-a fost chiar asa. dar pe atunci nu aveam DC si nu citisem atitea lucruri
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
anasia spune:
consi, bulinuta, katik, multa sanatate puiutilor!
noi vorbim si eu si tati ba in romana, ba in rusa, vad ca intelege, de vorbit deocamdata 2 cuvintele in rusa;
nici noi nu mai avem somn de cateva zile bune; cred ca ii ies dintii, in patut nu mai vrea sa doarma (se trezeste la un moment dat si o luam la noi); normal ca d-ra se intande de-a latul patului si mamai nu mai are loc; asa ca , desi n-am mai baut, o
e binevenita dimineata ca sa nu fiu zombi toata ziua; ma gandesc serios sa strangem patutul, d-ra sa doarma cu mine, iar pe tati sa-l expediem in sufragerie
; colac peste pupaza , mai si face kk cu noaptea in cap si...pa somn;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
bulinuta27 spune:
katik esti mortala
...tu ai citit numa pe DC...dar sa ma vezi pe mine miercuei am citit zeci de situri, am aflat ca poate da autism si retard si tot felul de porcarii, pe urma informari ca nu e asa...deci mai bine nu citesti nimic...ai vazut ca totusi sunt multi puiuti care nu au avut nimic...noi bag seama ca suntem mai cu mot 
...te pup si fii optimista...o sa fie bine
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,