PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Desi m-am tot gandit la Dariana, am uitat sa intreb de ea!
So, Dariana, ati facut operatia? Cum se simte Darius?

Mada: pe mine amuza de cate ori vorbesti tu despre slabit...Unde or fi kg alea in plus despre care tot vorbesti? Eu cred ca doar in imaginatia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Marta, Darius a facut operatia, a decurs bine, din cate stiu acum sunt in recuperare. A scris ea la un moment dat.

Legat ed dinti, eu nu m-am prea stresat. Acum ii dau doi canini deodata, inca nu are toti dintii, masele nu are inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Katik, asa a crescut sotul meu, cu mama a vorbit doar germana, petrecand foarte mult cu ea iar cu tatal romana, dar asta se intampla in Ro. Sper sa reusim sa-l invatam pe Philip sa vorbeasca ambele limbi in timp

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Martta eu am 60-61 kg uneori 62 daca am papat mai mult in sapt respectiva la 1,66 m. Asa arat bine imbracata nu am pb, dar am sunculitze la burta si aripioarele si eu de cand cu sarcina am pus mult pe brate si pe coapse. Is asa obsedata sa slabesc ca vrem bebe 2 si la bebe 1 nu prea m-am stresat cu kg dar am pus pe mine 23 de kg si rezultatul lor au fost tone de vergeturi si multa grasime ramasa la coapse, brate si lateralele daca ma dezbrac acolo se vede ca e depozit. Acuma nu ma mai deranjeaza asa tare ca am asa multe vergeturi dar as vrea sa fac ceva cu ele si stiu ca nu am vergeturi neaparat ca asa e genetica mea dar si de al faptul ca am us f multe kg in timp scurt si pielea saraca nu a mai facut fatza cu cate creme m-am dat eu degeaba.
Si de aia as vrea tare mult sa mai slabesc ca macar sa incep de la mai putine kg cu sarcina 2 poate nu reusesc sa pun chiar atat de mult pe mine.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumim fetelor care s-au gantit la noi si ne-au transmis condoleante.

Raluca 15+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Uff fetele vad ca e sezonul si noi si piersicutzele suntem bolnavioare.
Fata mea nu mai are febra si etc da nasul e belea acuma curat acuma e super plin. Plus ca eu ma tot tratez cu gatul asta si numai nu mai trece. Disper, am luat si antibiotice numai sa treaca si tot ma chinuie.
Multa sanatate si la mamici si la pitici!

Intrebare intrebatoare: la bebeii vostri in ro le-au facut vaccin hep A-B??? Ca aici nu au decat pt adultii si ma gandesc daca fata nu le are si mergem in ro nu ar trebui sa i le fac?
Map si eu i-am propus la a meu o dieta asa impreuna bine nu trei frunze de salata ci mai healthy da greu il conving, el vine de la munca si vrea papa bun, incerc eu sa folosesc legume cat mai multe cat mai putine grasimi, cuptor, gratar nu prajeli da nu e usor cu el.
Intrebare, intrebatoare 2, asta daca vreti sa imi spuneti fetele cu bebe 2, cat a durat pana ati conceput bebe 2 comparativ cu bebe 1?

Buna intrebare!!! (nr 2, adica). Pe Daria am asteptat-o un an. Eram gata sa incepem analizele cand am ramas, in sfarsit. Cu bb2 am ramas DIN PRIMA!!! Nici nu era planuit, pur si simplu am fost neglijenti; dragoste mare, deh... Si imi ziceam eu "sigur nu raman asa usor, ca nici prima data nu am ramas decat dupa un an". Numai ca luna urmatoare ma uitam in calendar cum trec zilele si nu vin rusii. A venit in schimb bb2... :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Fetelor va multumesc inca o data pt raspunsuri , am sa caut un medic bun sa ma sfatuiasca ce si cum ca aici am intrebat si a zis clar nu au decat pt adulti.
Am vazut acuma de curand o emisiune f interesanta pe channel 4 numita Bringing up baby si a fost un fel de experiment cu 3 metode clasice de crescut bebeii. Si au fost mai multe familii care inainte de a se naste bebe au citit cartile respective si au ales fiecare metoda care au crezut ca e mai buna si au mers pe baza ei timp de 3 luni si la final s-au intalnit sa vada ce si cum e cu celelate metode.
Cele 3 metode pe care s-a bazat experimentul sunt: Metoda anilor 50-Dr.Trudy King, Metoda nilor 60-Dr.Spock si metoda anilor 70-The continuum concept care a scris-o o tanti nu mai retin numele, se bazeaza pe stilul triburilor cu bebe tinut la piept non stop timp de 6 luni in sling si care doarme in pat cu mami si tati timp de 6 luni si are laptic la comanda.
Metoda anilor 50 e cea cu rutina sctricta, papa la 7-11-3-7-11 si stat afara la aer in carut singureii timp de minim 3 ore pe zi si in final bebeii de la metoda asta dormeau de la 7 la 7.
Oricum la final dupa cate se pare cei cu metoda anilor 50 erau cei care au revenit cel mai rapid la stilul lor de viata.
A fost interesant si nu am stiut dar noi fara sa vrem am luat faza cu papatul la ore fixe si a functionat bine si pt noi, acuma nu mai suntem la ore fixe ci mult mai felxibili ca sa pape bebe si solide si speram sa reusim pana la 2 ani sa nu se mai trezeasca noaptea sa ceara laptic.
Apropo de metode si din astea voi la ce ora puneti bebe la somn? Si de cate ori se mai trezeste noaptea?
Noi o puneam la 7 si dormea pana pe la 6-7 dar cu trezit de vreo doua ori, acuma din cauza solidelor si-a schimbat oleaca programul si o punem pe la 8 cu toate ca e cam obosita de pe la 7 dar ea se scoala ca un ceas pe la 6:38 azi dim s-a trezit si la 6 si 12 min era noapte afara.
Acuma ma gandesc am gresit undeva si ar fi normal la varsta ei sa doarma fara sa se trezeasca? Ai vostrii cat dorm si de cate ori se trezesc? Si fetele cu doi sau mai multi copiluti, cand a incetat bebe sa se mai trezeasca noaptea?

Eu in ultimele luni sunt f fericita pt ca Daria adoarme la 21-21.30 si se trezeste la 7.30-8. Noaptea se trezeste o data sau de 2 ori, dar nu ii dau papa; ii dau suzeta, o mangai putin si adoarme la loc. Azi noapte de ex. nu a scos nici cel mai mic sunet...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

robi doarme de la 8.30 la 9-9.30-10 dar se mai trezeste noaptea o data de doua ori de trei ori si mai vrea si papa. nu stiu cind ne vom dezobisnui de asta. evident ca nu vrea bibe numai tzitzi

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Am vb cu Buli si Bulinel este mai bine. Se pare totusi ca a fost o reactie a vaccinului.

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Kati a tau se scoala si cere papa dar macar doarme inapoi pana pe la 9 si ceva 10 a mea se scoala pt bibe noaptea de vreo doua ori in genere si dim ma scoala la 6 6 si ceva. E noapte afara inca cand se trezeste ea si nu mai doarme neam, am incercat orice. Si na eu seara nu ma culc ca ea la 7-7:30 eu ma culc pe la 10-11 deci dim is f greu de trezit si ziua chiar daca ea doarme de doua ori nu apuc sa dorm si eu ca eu am altele de facut, vase, mancare, rufe, curatenie, despre copii si din astea.
Vai ma bucur ca sunt ok Bulinutza si Bulinel. Pfiuu a trecut si asta. Pupici de la noi.

Mergi la inceput