PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
katik spune:
multumesc bulinutza!!!! nici nu mi-am pus vreodata problema sa nu le fac vreun vaccin. lucrind in sanatate am vazut o gramada de porcarii care ar fi putut fi evitate cu un vaccin, deci, facem. cu febra, fara, asta este. pina acum nu a facut niciodata nici o reactie, o data la un vaccin optional (prevenar) a facut un pic de diaree dar care a trecut cu regim si biotics baby.
am citit si eu articole contra multe dar nimeni nu zice din citi copii au fost vaccinati in lumea(multe milioane) asta citi au facut reactii asa urite. sigur, e nasol sa fie propriul copil in situatia aia, doamne-fereste pe toata lumea.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
bulinuta27 spune:
anasia
fetele...si rares se mai trezeste in mijlocul noptii si cere la noi in pat...ma fac ca nu il vad
...nimic nene pana nu il iau nu ii tace gura...si pe urma adoarme instant pe latul patului of course...noroc ca nu face asta prea des
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Pe mine iar m-a trezit piersicutza mea la ora 6 dim.
S-a trezit si inaintea lui Flo care se trezeste la 6 si un sfert sa mearga la servici deci va dati seama.
Uff oare pana la 2 ani o sa ajunga sa doarma normal sa nu ne mai scoale cu noaptea in cap??? Ca la 6 e efectiv noapte.![]()
La Multi Ani puiutilor cu numele de Luca!
Sa cresteti mari si sa fiti cat mai fericiti!
Eu nu le am cu sarb si cu sfintii, nocor ca imi mai ziec bunica cand e sarb mare ca aici nu am calendar din asta ortodox si nu mai stiu ce sarb si cand sunt.
Multa santate la piersicutzele inca bolnavioare si o portie de somnic
cadou de la mine pt toate mamicile nedormite, macar unul virtual ca ala adevarat...
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Bysko spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca nu mai am timp sa intru, dar morcovu'i mare ca a mai ramas o luna pana la examen
. N-am reusit sa citesc din urma din pacate.
Anasia mai bine va luati un pat mai mare ca sa aveti loc toti in el![]()
Va pup pe toti si toate si sper sa pot sa mai intru din cand in cand
katik spune:
bysko, bafta si spor la treaba!!! lasa plantatia de morcovi pt. altii!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
she_wolf spune:
Buna!
Raluca, condoleante.
Cristina, aka, doamna C
, mi s-a facut o foameee citind retetele tale!!! Miam-miam. Fac si eu diseara niste paste cu branza la cuptor, cine stie, poate papa si Radu. Multa sanatate tatalui tau!
Mada, am citit acum ceva timp ca-ti place incaltamintea de la Clarks, sunt si eu un mare fan, parca le fac special pentru picioarele mele. :-) Copiilor le cumpar tot de la ei si sunt foarte multumita si de calitate si de aspect.
Irlandezii se pare ca sunt mai amabili, m-au ajutat de nenumarate ori cu carutul si erau si femei si barbati, de toate varstele in afara de cei prea batrani, normal.
Bulinuta si Radu a facut febra dupa Priorix, dar nu imediat, ci la vreo doua zile dupa.
Babee, am vazut pozele si cu tine si cu piticii si sunteti toti foarte frumosi.
Ma uitam la Phillip si nu-mi vine sa cred cat de mult a crescut. 
Nicolica, noi le vorbim numai in romana si acasa si cand iesim undeva, dar la tv, pe strada, in parc aud doar engleza, normal. De cand e la scoala, Cristi este foarte interesat de engleza si ne intreaba mereu ce nu stie, cantam cantecele invatate la scoala, ma pune sa-i citesc povestile si in engleza (nu-i greu pentru ca majoritatea cartilor sunt in engleza, asa ca de obicei i le traduc in romana), iar intr-o zi mi-a spus sa vorbesc si eu ca Mrs. Lavelle, invatatoarea lui, adica in engleza. Hmmm...n-as merge totusi mai departe de atat cu engleza pentru ca si Radu ne aude si ma tem ca l-am zapacit deja cu cantecele si trancaneala in ambele limbi. Din cate stiu, e bine sa le vorbesti cat sunt mici, mici intr-o singura limba. Daca sotul tau sau bona vorbesc alta limba e ok, dar fiecare persoana sa-i vorbeasca intr-o singura limba.
Radu inca mananca doar pasat (am vazut ca nu este singurul) sau bucati mai mari, neaparat cu mana, dar doar ce-i place in mod deosebit, asa ca nu-i o rezolvare. Dintre fructe accepta nepasata doar banana, dar numai cand are chef si fructele uscate, pana acum a mancat stafide, cranberries si smochine si ii plac la nebunie. Atat, in rest nici o leguma, nici carne, doar biscuiti sau paine. Am incercat sa-l conving in fel si chip, dar nimic, asa ca trebuie sa-i pasez totul si sa fie crema cea mai fina, ca altfel nu mai vrea. Cristi n-a mai mancat pasat de pe la 10-11 luni, asa ca n-am fost nevoita sa-mi bat capul cu tertipuri dintr-astea, iar acum nu mai stiu ce sa inventez. Nici macar nu stiu pana la ce varsta este totusi ok sa manance asa.
In rest face o gramada de nazbatii, nu rateaza nici o ocazie, vrea sa vada tot, sa umble peste tot, are deja pretentii
,iar cand nu-i convine ceva face un scandal monstru.
Acum fug ca trebuie sa apara Cristi de la scoala.
O zi buna!
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
MissJJ spune:
Claudia da imi plac papucii de la clarks f mult si mai ales ca la fata ii masoara si stiu exact ce marime poarta, in afara de papucii de casa nu i-am cumparat papuci din alta parte pt ca ea nu stie sa zica daca o strang sau daca ii sunt mici sau mari plus ca nu are inca piciorutzul format cum trebuie asa ca merg pe mana celor de la clarks. Eu am vazut la mine ce comozi sunt papucii lor comparativ cu alte high street names, nu se compara. Nu or fi dintre cei mai moderni dar sunt f comozi si de calitate, piele piele nu alte minunatii.
Am fost acuma de curand si i-am luat ghetute de toamna la fata si tare ciuda mi-a fost ca nu ii vin cizmuletzele ca e prea grasuna la gamba.
Si aveau o pereche asa faina, albe din piele cu niste floricele.
Da na am lust care erau mai frumosi si ii veneau marimea ei si in sf are si ea papuci papuci ca pana acum a avut de cruising astia sunt in sf de walking.
Nu sunt nemaipomenici la model sau ceva dar sunt frumosi.
Am gasit si ceva cizmulitza draguta mai de iarna insa e din piele intoarsa si nu stiu cat de bine tine la apa dar tare fain arata si e mai joasa nu inalta ca sa o stranga la gamba. Acuma sa aiba marimea ei cand mergem sa luam, ca de fiecare data cand mi-a placut un model nu aveau marimea.
Asa ca am luat ce era mai dragutz in marimea ei.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Bysko spune:
Kati mersi
!
Stau pe forum acum ca gatesc si eu la insistentele sotului dupa lupte seculare![]()
In ceea ce priveste vorbitul in diferite limbi- Bunicii vorbesc cu Busra tatareste, tati vb romaneste(este turc dar sta cam prost la limba natala), iar eu ii vorbesc in ambele limbi. In consecinta Busra intelege mai bine tatareste si cred ca asa o sa si vorbeasca la inceput. Probleme nu cred ca vor fi pentru ca si eu am vorbit numai tatareste pana la 3 ani cand m-au dat la gradi si in 2 saptamani imi turuia gurita in romaneste de nu mai avea loc de mine educatoarea![]()
Mada apropo de cizmulite- i-a luat Busrei taica-su o pereche anul trecut cand ea avea 2 luni super dragutze: albe cu blanita fina-fina, cu strasuri pe margine- nu i-a purtat deloc din cauza picioruselor grasune- nu se putea clinti fermoarul. Acum sunt cizmulitele unei papusi, ca nu ne-am indurat sa le dam![]()
Babee spune:
Vin si eu sa ma plang putin.
Ieri cand a facut Rebecca kk a urlat ingrozitor.Nu a fost tare, ci moale moale.Asa ca am sunat la pediatra si astazi m-am dus in dinti.Ma enerveaza ca eu intai o pun sa se uite general la ea si astazi mi-a spus ca n-are chef sa ghiceasca daca are ceva, sa ii zic ce are
.S-a uitat la fundulet si are fisuri anale.Mi-a recomandat sa nu ii mai dau sub nici o forma lapte praf, doar de vaca si medicamentul Lactulose.Rebecca are o alimentatie variata si sanatoasa, fructe mananca foarte bine, legume de asemenea asa ca nu stiu ce sa fac.In Romania medicul homeopat mi-a recomandat Biotics pentru reglare dar n-am vrut sa ii creez dependenta.Sincera sa fiu nu stiu ce sa fac
Bulinuta -stiu ca voi ati avut probleme de-astea, reaminteste-mi te rog ce ati facutSi moata vad ca a mai luat in greutate, am ajuns la 10.800 kg si 80 cm!
She_wolf ce ma bucur ca mai scrii si tu
Phillip e mare mare, astazi i-am luat hainute de iarna pentru 6 ani si el n-are 4 inca
(elefant de 20 g si 112 cm
).Pupa-i cu drag pe Cristi si Radu
Mada, She la voi sunt Clarks pt copii?Am si eu pantofi de la ei si tare mi-ar placea pt cei mici, dar nu gasesc aici decat pt femei si barbati.Cred ca e cazul sa dau o fuga pana in zona voastra![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca