Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bebeilor nascuti azi, printre care si zmeul meu.
le multumesc celor care s-au gandit si la zmeul meu.

se pare ca am pierdut o petrecere cu tigari, cafele.
recunosc ca pana acum am tras 3 tigari, dar nu toate odata, ca nu mai puteam de pofta. vad ca zmeul nu a reactionat urat.

si al meu e inebunit dupa tzitzi. e in stare sa suga din toate pozitiile. pot sa stau linistita intinsa pe spate. daca gaseste tzitzica de intinde singur pe burta sa suga. daca a vazut-o si o ascund incepe sa o caute, intai cu privirea si apoi cu manutele. cand o gaseste e foarte fericit. daca e la distanta de mine si ii arat tzitzica face niste ochi mari, incepe sa rada si vine intr-o viteza. asa ca se pare ca intru si eu in gasca celor care se pare ca alaptam pana la majorat.
cand povesteam unor prieteni cum reactioneaza andrei la tzitzi, unul mi-a spus " ai baiat. asa va ramane toata viata!"

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DONIA,bine a revenit acasa!sanatate multaaaa !!!!
DANDUSA,hai baga o poza ,eu sunt convinsa k iti sta bine.noi o sa-ti spunem adevarul,nu k alea de la scoala.
MARANI,superba Bubamara,sa-ti traiasca!
DIANARUS,mai da-ne un semn.sper k sunteti mai bine.
DBUNNY,scuze k ma bag,dar e ok sa-i dai antibioticul cu lapte?eu stiu k nu se mai absoarbe.asa ti-au zis medicii?

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Ce rau imi pare ca nu mai veniti la Sibiu,DANDUSA!
Alessia e bolnavioara si ea,nu am scapat...azi noapte a avut febra,dar in rest nici un alt simptom,azi dimineata am fost cu ea la dr,in gat nu are nimic,a zis ca e curata,urechi nu..nu stiu ce poate fii,o viroza ciudata,ca are numai febra,azi toata ziua a avut intre 37,7 - 38,9.Si cumea ca papa asa bine,si bea mult laptic...Si noua ne-a dat amoxicilina,deja i-am dat o data,panadol si novocalmin,si sper sa treaca.Nu eram prea de acord cu antibioticul,dar nu am de ales...

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

ingeras26a sanatate multa.

ziggy noi avem ghetute 18. al meu la inceput a plans cand vroiam sa-i pun ghetutele pt ca el vroia sa se joace cu ele si sa le roada. asa ca l-am pacalit dandu-i un alt papuc sa-l roada.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

azi am facut reteta asizei: peste cu legume si sos alb, putin adaptata. am folosit pastrav fiert, samantana si iaurt in loc de lapte si faina si cascaval.
a mancat zmeul de s-a lins si pe bot. ar fi mancat si oala in care am preparat.
recunosc ca si eu as fi mancat, dar am facut doar pt. andrei.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
donia citit povestea, ma bucur ca ati avut macar conditii, ca durerea din suflet nu ti-o sterge o sterilizare. nu ca nu ar conta fff mult! pupici lui cristinel! si roxanei! si voua!
roxanica multumesc de intrebare, deocamdata a scapat de internare, sa vedem, ca maine merge iar la control ca tot nu se simte bine. vom vedea
fetele, va pup dulce, va imbratisez cu drag, sper cand ma intorc sa gasesc toti fulguletii sanatosi si mamicile la fel. a! si scoase din butoi. eu cred ca am racit....again, aa ca ma duc sa bag un paracetamol si ma bag in patut.
tuturor sarbatoritilor pe care ii pierd
sa va gasesc cu bine!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by dandusa

de fapt daca stau bine sa ma gindesc mi imi sta ft bine tunsa scurt...,deci tot raul spre bine...,asta ca sa privesc partea buna a lucrurilor...
apropo...,Marani,te-ai tuns cumva cu masina?,daca ,da...,cu ce nr?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

da, sunt rasa no 4 cu masina; te poate lua din foarfec un pic mai lung, cu cativa mm
nu fi suparata......tu esti frumoasa oricum!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DBUNNY, nici nu stiu ce sa zic ca noi nu ne-am confruntat cu asa ceva, odata facu de 5 ori kknetz moale intr-o zi si i-am introdus in meniu "intaritori" - asa le zic eu - banana, morcov, orez cu carnita, branza..dar nu un regim strict.

ADINAZOT, imi pare rau ca printzesa e bolnavioara! sa treaca!

mergem la nani...maine merg la gine la marele control si sa-mi faca programare pt cauterizare, vineri plecam la Durau; nu stiu cum e la voi, dar la noi e super frig, am dat drumul la calorifeul elecrtic la maxim ca-i jale..inghetzi frate nu alta; noapte linistita sa aveti!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - imi pare rau, abia acum am ajuns la computer
aici absolut toti copii care ii stiu si parintii sunt bolnavi de asa ceva, este o epidemie de gastroenterita sau ceva asemanator,iti scriu ce mi s.a dat de la urgenta in privat ,deorece e ditamai polologhia,
noi nu am tinut niciun regim si ivan e ok , e chiar constipat.
antibiotic nu ne.a dat , chiar daca avea febra, apiretal doar si suero
de cate ori reuseam sa.i dau suero era bine, cand ii dateam apa, facea diaree imediat, am intrebat de ceai si a spus ca prea iritant pentru copil, ma rog eu iti arat ce am primit si sunt foarte multumita pana acum

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

raportam scurt :
grevistul a mancat cum nu a mai mancat de f mult timp, ciorba de cartofi cu un galbenus + iaurt + strop de smanatana . apoi un iaurt mik nestle cu banana . cerealele inca bhaaaa .
sper sa nu fii facut iar vreo prostie ca a tot stranutat . am stat pe afara cam mult ....... el adormit si invelit dar ......in carucior ! :( tineti-mi pumnii ca altfel ma ia tov de camera la pumni:( ca l-am racit pe fii-su !

dolores: imunobaby, am zis eu aiurea .
donia : pupici speciali ptr cristinel . promite-i ca ne dam in leagan impreuna la urmatoarea vizita acasa !
pupici speciali ptr : teutz, adinel-grasunel, asizoi si kara , luca si pisi , marc si ianis, marc andrei si alin, pupici la mamici si burtici si speram intr-o zi mai buna !

noapte frumoasa !
D

Mergi la inceput