Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by marani

DBUNNY, imi pare rau pt pui, eu nu i-as da antibiotic decat daca face temperatura. Pt diaree vezi ce-i scris pe prima pagina, noi nu ne-am confruntat inca cu problema asta dar stiu ca regim musai ( desi Spania zice altceva...), saruri hidratare si multe lichide.

Pai i-am dat 8 zile Bisolvon(bromhexina) si paracetamol si tot degeaba, tot racit e. Si daca diarea e din cauza racelii, o fii ceva virus, prima data trebe tratata nenorocita asta de raceala, nu ?
Am cetit pe prima pagina si...i-am dat o lingura de orez fiert ca mai mult nu papa. Noroc ca sarurile de hidratare is cu gust de limonada ca altfel n-ar bea nici d'alea...
I-am bagat 2 linguri de iaurt si-atat. Amu am adaugat amoxicilina in laptic si a lins 210.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Spuneti-mi si mie va rog ce numar ati luat la incaltaminte copiilor? Eu am luat azi niste ghetute nr.20, si pot sa mai bag un deget la spate daca imping piciorul in fata, insa Calin urla cand ii pun in picioare. Sa fie o reactie de acomodare sau il deranjeaza?

poze
calin

Calin (5.12.2006)

nr 19 i-am luat, ii sunt ok, nici mari nici fixe, ci numai bune; cred ca plange ca nu-i obisnuit, nu ii este indemana, zic si eu; si a mea fata a scartzait la inceput pt ca gheata se baga mai greu decat adidasul cu care era obisnuita asa ca a trebuit sa insist.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am nerviiii
m-a tuns una azi...,zici ca-s Neti Sandu...,mor de nervi...,eu ii spun sa ma tunda "asa"...,ea cica "las ca stiu eu cum iti sta bine...",imi sta ca un kur...,mor de nervi...,ca miine tre sa ma tund din nou...si altfel decit sint..., nu merge decit scurt...
da' mai bine decit acum...
pfuiii,ce nervi ammmm

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dandusa

am nerviiii
m-a tuns una azi...,zici ca-s Neti Sandu...,mor de nervi...,eu ii spun sa ma tunda "asa"...,ea cica "las ca stiu eu cum iti sta bine...",imi sta ca un kur...,mor de nervi...,ca miine tre sa ma tund din nou...si altfel decit sint..., nu merge decit scurt...
pfuiii,ce nervi ammmm

Tu baga o poza si lasa-ne pe noi sa apreciem stricaciunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Spuneti-mi si mie va rog ce numar ati luat la incaltaminte copiilor? Eu am luat azi niste ghetute nr.20, si pot sa mai bag un deget la spate daca imping piciorul in fata, insa Calin urla cand ii pun in picioare. Sa fie o reactie de acomodare sau il deranjeaza?

poze
calin

Calin (5.12.2006)

Deocamdata avem incaltari nr 19, dar trecem pe 20 chiar de la perehea urmatoare!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

am nerviiii
pfuiii,ce nervi ammmm

Tu baga o poza si lasa-ne pe noi sa apreciem stricaciunile

la ce nervi am,iti dai sema ca si oglinzile din casa le urasc...,dar sa ma mai si arat...,no way...
imi vine sa ma baricadez in casa...
toate de la scoala "vai ce bine-ti sta...,vai,vai...",kaka maka...,da pe naiba imi sta bine...,io nu ma vaz?!?

Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

quote:

am nerviiii
pfuiii,ce nervi ammmm

1. Ia baga o poza sa te vad
2. Prinde-l cu agrafe, baga o suvita, fa ceva, dar please nu te tunde scurt, lasa-l sa creasca la loc ca-ti statea tare tare bine

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

de fapt daca stau bine sa ma gindesc mi imi sta ft bine tunsa scurt...,deci tot raul spre bine...,asta ca sa privesc partea buna a lucrurilor...
apropo...,Marani,te-ai tuns cumva cu masina?,daca ,da...,cu ce nr?

Mergi la inceput

Donia, multumesc! ...citit si povestea spitaliceasca! Va pup
Dbunny, eu zic ca, daca v-a recomandat antibiotic, sa i-l dai ca de prea multe zile o trageti asa fara nici un rezultat! Pupam blondinu'!
Marani, la cat mai multe stelute!!!
Dianarus, ma bucur tare mult ca mergeti spre bine! Doamne ajuta!
Teutz,
Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Vai, Ingerasa, ce rau imi pare!!! Sanatate multa si te asteptam cu vesti de indata ce scapi din spital!
Dolores, Lavinia, va felicit ca ati reusit sa alaptati pana acum!!!

Mergi la inceput

La Sibiu ,noi nu mai mergem,din pacate...
Motivul este unul singur...,trenurile ,care sint doua la numar si care,ori ajung la ore nepotrivite,ori au escala in Brasov...
Sint profund dezamagita ...,pentru ca este vorba de Sibiu...,dar nu mai conteaza...

Lavinia,
v-am vazut in poze,sinteti doi frumosi,Mihaita este tare scump,felicitari pentru mersul in picioare
Kiki,
dr astia sint nebuni?...cum d-zeu au reusit sa-i dea singele copilei?mama lor de idioti...
chiar vroiam sa te intreb...,ai schimbat pediatra?
Ktrinel,
am riduri...,doar ca in poza aia nu se vad...
cu Flori,s-au cam racit relatiile...,pediatra aia dusa care a fumat cu noi in cabinet...,era pediatra ei,pe care o respecta/accepta/place...si de aici un intreg sir de discutii si suparari...,imi pare rau...
Roxanica ,
tare am mai ris la faza cu sexosu'...,esti tare simpatica
Ruxandra,
sinteti bine?doar atit vrem sa stim......hai si-un pupic,daca ai timp...,fie de la tine
Donia,
chiar ca-i mai frumos forumul cu tine prezenta...
Dianarus,
da si cu voi prezenti,este mult mai frumos
Bebinuta,
cum doarme Ada?se trezeste des sa suga?
Danutz,
care mai este viata prin paradis?

Mergi la inceput