Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
flore26 spune:
INGERASA multa, multa sanatate de la noi 

Am fost la controlul de 10 luni: AVEM 8 KG
, 71 cm (acu doua luni parca eram mai lungi
), si...rosu in gat, cica. DAt antibiotic, ospamox si bromhexim.Fetele care ati mai avut bbii cu rosu in gat, ce ati dat? Am plecat la somnic.Va pupic!FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
lizzy spune:
kiki,
si sanatate, otita e pacatoasa. dup-aia va papa din nou mai bine!
lavinia, felicitari pt primii pasi! de abia astept s-o ia si marc la pas. desi la cat ii place in 4 labe...
marani,
ianis e bine, multumim de intrebare. la el o viroza tine 5 zile de biseptol, in cel mai rau caz. mucii trec, tusea la fel... ce lejer e la 3 ani...
de revelion va asteptam la noi... in catun :-) da' sa aduci zapada sa facem om pt copii!
laura si eu voi incerca din retetele alea, poate ii revine pofta de papa...
donia, doamne-ajuta, bine ca ati ajuns acasa, inseamna ca se vor rezolva treptat toate. multa, multa sanatate!!! si apropos de "lucky us" aseara am vazut diagnosticul lui marc la externare: bronsiolita, bronhopneumonie acuta si wheezing recurent... dar noi chiar suntem mai bine, doamne-ti multumesc. ceea ce va doresc si voua din tot sufletul!
aaa, donia, citeam despre conditiile voastre in spital... vai mie, eu eram multumita ca erau curate asternuturile si eram singura in salon. ce apa sterila?! am cerut apa pt laptele praf si mi-au adus intr-o cana de metal semi-ruginita si de o curatenie indoielnica... la 11 noaptea l-am pus pe alin sa-mi aduca cana electrica sterilizata de acasa sa pot incalzi singura...
de azi am scapat de injectii, ramanem pe antibiotic oral, eurespal pt tuse si bronhodilatator pt suierat. azi din nou la pneumolog sa vedem un tratament concret pt urmatoarele saptamani.
chris, merci, am ras bine la faza cu tevile si babele. ei si, dadura coltul in final? ![]()
yagmur, cum e luca?
si ia d-acilea niste energii pozitive sa fii mai bine!
dolores
pe mami frumoasa si pe puiul cel dulce!
ingerasa, imi pare tare rau ca ai atatea de tras... multa multa putere, si sanatate sper sa treaca cu bine toata povestea asta, ne gandim la tine. 
roxanica, na ia de-aci una de-aia rasuflata
da'-i data din suflet! te pup si sper sa nu iasa nimic in final la analiza lu' pipi. io zic sa repeti maine recoltarea ca asta iese cu sapun... ![]()
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
lizzy spune:
Matei de Biabaus 
Tahfeem Zara de Sbogdana 
Sara Maria de kikineata 
Alexandra Maria de Carla2005 
Maya Maria de ingeras26a 
Andrei de m_monique 
Alessia Liane de Flore26 
sa creasca mari si sa fie sanatosi! 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
flore26 spune:
DIANARUS bine ai venit, aici, acasa
. Ti/am simtit lipsa...Ma bucur ca Marc e mai bine.

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
Donia spune:
Noaptea a fost asa si asa, mai mult alba decat neagra... ma rog, macar azi dimineata a mancat jumatate din portia de cereale asa ca avem motive de bucurie. Am dormit cu el in pat, asa m-am amuzat... mai ca-l pierdeam prin patul ala mare, mi se parea ca e ca o margica.
Si ce-am mai strans margica la piept... ca dormea mai bine cu capul mai sus, asa ca perna m-am facut...
La multe lunisoare pentru Alessia de flore, Sara de kikineata, Maia de ingerasa! 
Si la multe
pentru mamica de Alessia care ne ispiteste cu tigari!
Yagmur, o zi cat mai buna iti doresc!
De fapt... vorbesc de ziua de maine, ca azi se cam apropie de sfarsit pentur tine.
marani, multumesc pentru revista presei si pentru cafea, mi-ai nimerit-o foarte bine, slaba, cu lapte si zahar... mmmm....
Imi place mult cum iti sta tunsa, iar motata aia mica e frumoasa ca de obicei. Prietena mea a visat de cand ne stim sa se tunda ca tine si inca nu i-a reusit... tu aduci mult cu ea, si la figura, si la stil, m-am gandit la ea cand ti-am vazut poza.
Mi-a placut ce mi-ai povestit de uniforme... si fumoasa de tot povestea.
In leagtura cu crizele de care zici... foarte bine procedezi, calma, dar ferma. Daca ai avea cu ce sa-i distragi atentia repejor poate ar fi mai usor pentru amandoua. Dar nu ceda, continua, la un moment dat va ceda ea. Totusi, daca poti sa eviti tentatiile ar fi mai bine, insa daca nu se poate, atunci continua cu ceea ce faci acum.
Teutz 
asiza, mi-e lene sa scriu, asa ca ti-am cautat un link, baga un ochi www.get-great-legs.com/varicoseveinprevention.html" target="_blank">aici. Zice ceva si de fumat...![]()
desiree, incerc
dar mie un somn... insa sunt clar mai optimista.
Lavinia, "Cand sta in picioare si face un partz se tot uita in jur pe jos sa vada ce e..."

Dbunny, sanatate si voua! Suntem frati intru Amoxicilina
Cat v-a costat consultatia la cabinetul privat?
ingerasa, imi pare rau de complicatii! Ovarul nu ar trebui sa ti-l scoata, se poate curata frumos pe dinafara. Trompa... nu stiu sigur, unoeri am citit ca se poate repara, alteori nu... doar chirurgul iti poate spune. Doamne ajta sa fii bine cat mai curand!
kikineata, "I-a luat sange din deget si instant au vazut cum e hemeoglobina...12, 5..cica daca era altfel luan analize din vena. Cica e bine..stiu eu ceva de valoare dar poate stie careva ce ar fi indicat dc era schimbata valoarea???" - nu am inteles intrebarea...
Revin.
Sper...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by chris80
reportaj de pe front: bubuieli in teava la 5 juma dimineata de la aia de deasupra. am crezut initial ca sunt din cauza ca a avut wc-ul nostru o problema si tot curgea apa in el. nici gand, nici pomeneala. de fapt, deasupra lor sta un cuplu cu 2 copii, cel mic are un an si o luna, si e in faza de tipat. asa ca ala mic tipa, asta bubuia, i-am batut si eu de 2 ori in teava sa se potoleasca naibii, a insistat si a tinut-o tot asa pana la 7. numai ca intre timp s-a enervat si aia de dedesubt si a inceput sa bata si ea in teava. intre timp, se auzea si baba de sus vociferand. iar cand era un moment de liniste intre strigatele babei si bataile din teava, se trezea si copilul sa tipe.
acum e liniste in bloc. or fi dat coltul babele de inima rea?
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

e tare interesant sa locuiesti la tine in bloc!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Donia spune:
chris
ce babe nebune si rele, mai eu le-as reclama pentru tulburarea linistii publice la faza cu batutul in teava. Sa le iasa pe nas reclamatiile, pe bune, coalizeaza-te cu vecinii aia cu copil mic si turnati-le reclamatii in cap nebunelor.
dayanara, tu nu ai PM activat si de aia nu poti sa trimiti mesaje. Trebui sa intri la profil, in stanga paginii, si sa il activezi.
Laura, deplasare usoara si poate o sa petreci bine, totusi. Dar mergeti in Bulgaria... Turcia... sau unde?
ziggy, Roxanica mea a plans mult si bine cand i-am luat prima pereche de pantofiori...nu-i vroia nicicum, i-a bagat sub pat si ocolea locul, numai sa nu fie prea aproape de ei. I-a luat zile bune pana i-a acceptat.
roxanica 
"Dianocico si zici ca sexosu' va avea monopol pe calculator??!! hmmmm...pai poate mai schimba el o vorba cu noi, stiu si io... Si atunci nici n-o sa ne fie asa de dor de tine "
flore, asa rapid antibiotic? Cristi a avut o data rosu in gat, dar in trei zile i-a trecut, doctorul a spus ca a fost viral, deci fara antibiotic.
dianaraus,
ce lista lunga de diagnostice... bietul Marc, ce ma bucur ca merge bine! Sa ne spui ce a zis pneumologul.
bebinuta, hai sa-ti dau si tie un pupic 
Am niste strigari:
Ruxandraaaa!
a_dejuuuuu!
Mironaaaa!
Veniti de bunavoie sau...
???
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dayanara spune:
dianocica - merci , am citit link cu pareri despre decalotare la baietei
donia - ma bucur ca baiatul e din ce in ce mai bine
eu aveam activat PM ca am mai trimis si primit, acum si.a activat si kkineata si merge :) merci oricum
dbunny - sanatate si voua
ivan si dayanara
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dayanara
cu toate ca in curand o sa ajung cam asa :
http://youtube.com/watch?v=-uffJqLn8Rc
ivan si dayanara

sa speram ca nu

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
dayanara spune:
bebinuta - acu o vad pe scumpa ta. e grasuna,n.ai treaba cu mancatul, cam ce meniu aveti voi?
azi i.am facut legumele la cuptor , si parca a mancat un pic mai bine, de fapt si mie mi.au placut mult mai mult decat alea fierte
ivan si dayanara