Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 14
dianocica spune:
quote:in meniul din stanga, la profil personal, cauti mesaje private
Originally posted by kikineata
mama ei de viata, dac as sti sa-l activez ar fi bine :)quote:
Originally posted by dayanara
la toate imi apare scris PM cu rosu sa trimit mesaje private , doar la kikineata nu vad
ivan si dayanara
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Laura13 spune:
dianocica plecam maine dim spre ai mei, maine seara spre socrii. deci plecam noaptea, sper sa doarma. daca nu, poate pe la 12 noaptea te trezesti cu un tel
. in principiu nu oprim pe drum, mai vb sa vedem cum o fi la dus sa vedem ce facem la intoarcere
lavinia de ridicat s-a ridicat de mult. de mers pe langa pat, fotolii, in jurul jucariei si mai nou in jurul ligheanului
merge. de manute ar vrea toata ziua. cand e odihnit merge tinut numai de o manuta. dar.....inca nu merge singurel. pricepusi?
te pupic
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ziggy spune:
Spuneti-mi si mie va rog ce numar ati luat la incaltaminte copiilor? Eu am luat azi niste ghetute nr.20, si pot sa mai bag un deget la spate daca imping piciorul in fata, insa Calin urla cand ii pun in picioare. Sa fie o reactie de acomodare sau il deranjeaza?
roxanica2006 spune:
Kikineatzooo , uite cum :
Cum activez mesajele private?
Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
na, vad ca dianocica ti-a sarit mai repede in ajutor, o mi-nu-ne la casa omului fata asta, cu biciul in stanga si cu freziile-n dreapta. 
Dianocico si zici ca sexosu' va avea monopol pe calculator??!! hmmmm...pai poate mai schimba el o vorba cu noi, stiu si io...
Si atunci nici n-o sa ne fie asa de dor de tine 
aaaa, si mai vreau sa-ti zic ceva, ca am citit cum o laudai pe Marani, ca-i fata faina, n-am nimic de zis, perfect de acord, da' cica ziceai ca nu-i din aia "pupacioasa" sau asa ceva??!! Da ce-ai, duamnaaaaa, cu noi , astea doritoare de afectiune, sensibilicoase, pisicoase, care tanjim dupa pupici si frezii??? Ce ai???Ha?
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
kikineata spune:
Dianocica, sar'mna!
kikineata spune:
Roxanico, lasa vrajeala. Zi ce face David? Analizele, papa?? Sar'mna si tie pupacioaso!
roxanica2006 spune:
Dianarus, iti multumesc pt. informatiile legate de infectia urinara, stiu ca esti super ocupata si preocupata de sanatatea lui Marc si mi-a picat tare bine ca te-ai gandit si la noi. Te tzucam! 
Lavinia, tu stii ca mi-esti tare draga, nu?? Esti ffff frumoasa si Mihaita-ti seamana perfect. E un baietel delicat, cu trasaturi foarte frumoase. Multa sanatate inimioarei! 
Ruxandraaaaaaaaaaaaaaaa, daca tot sunt azi afectuoasa si dragostoasa, apoi tu stii, ca dupa tine-s topita efectiv, da' unde-mi esti???? Aveti bilete la concertul boieresc, in primul rand???Sau???
Donia, ma rog sa va fie bine!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Roxanico, lasa vrajeala. Zi ce face David? Analizele, papa?? Sar'mna si tie pupacioaso!
Lasa-ma-n amarul meu, Kikineatzo...
Am recoltat ieri urina, asa direct in recipientul steril, da' s-a pi.. pruncul meu, tocmai cand il spalam prin zonele intime si sotul, grabit, a pus paharelul la puztica si a fugit cu urina.Amu cred c-o sa iasa ceva streptococi ce traiesc prin sapun, gel de dus si alte cosmeticale. N-am apucat sa-l curatz cu rivanol, etc. Am dus la doua laboratoare diferite. Maine dupa-masa avem rezultatele.
Dar , n-am avut rabdare si vazand ca tot nu mananca nimic, in afara de lapte, i-am dat si antibioticul, numai dupa ce am recoltat urina. Acum , sa vedem rezultatele...
Azi, insa, a inceput sa pape, a mancat biscuiti, un iaurt de 200 gr cu cereale si puuuuutin piure de legume cu carnita. Nu are febra, e f.f.f vesel, dar se vede ca a slabit...
Mi-e mila de Sara ca au aspirat-o si i-a curs si sange...offf, of. Multa, multa sanatate si voua!
Ingerasa, eu traiam mereu cu ferma convingere ca la a doua sarcina e mai usor, toate merg struna...imi pare tare tare rau. Eu stiu ca uneori, daca se depisteaza din timp o sarcina extrauterina poate fi salvata trompa. Doamne ajuta!

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)David al meu
roxanica2006 spune:
Hai, fetili, am venit io pe-aci si ati fugit toate?? Da-i frumos asa? hai ca nu va cer frezii, ca stiu ca-s scumpe, merg si niste crizanteme d-astea rasuflate...
Dbunny, micutul blondutz e cacacios, sa-nteleg...Multa sanatate ii dorim. Da faza cu ganglionii n-am priceput-o. Si David ii are inflamati.
Dolores, imi pare tare bine ca David s-a insanatosit!
Dandusa, foarte frumoasa d-soara in mov! Foarte!
Laura, drum bun la socri si distractie placuta, cat poate fi de placuta o vizita la socri...Surioara a scapat de internare??
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu