Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Am citit din urma, evident, dar nu am lesinat ca eu nu pot vedea pozele Norei...!! Mi-am copiat insa retetele si voi presta si eu diseara rulada cu cascaval sunca si ciuperci ca am aluat de foietaj in congelator - o rog acum pe mama sa mi-l scoata.
Lui Stefan i s-a intors raceala - tuseste de numa si muceste ingrozitor, deja e copt asa ca azi sta acasa si am zis din nou pas la gradi... Deocamdata ii dau doar sirop de ridiche neagra si picaturi in nas...
In weekend am fost la Cornu - vremea evident a fost nasoala asa ca am stat in casa - dar cum toate familiile aveau copii, pentru ei a fost distractiv.Ma rog, mai putin pentru Stefan...si vazindu-l in asa ipostaze am inceput iar sa-mi pun intrebari - erau si copii de virsta lui, dar evident toti vorbeau spre deosebire de el, asa ca Stefan aparea ca fiind cel mai mic, un fel de pici-bebelus care nu prea era acceptat la joaca de restul copiilor (in cel mai rau caz era batut, asa ca la un moment dat il luase si frica si nu se mai apropia de ei)...ma intreb acum daca si la gradinita e la fel - se joaca singur sau e acceptat in grup?? Sincer ma cam roade problema asta si nu prea stiu cum sa-l ajut... In plus eu nu m-am carat cu jucarii pentru el (prostia mea!) asa ca de cite ori incerca sa ia vreo masinuta sau animalutz sa se joace si el se creau niste scandaluri cu unii copii de nu va spun!....

In rest suntem ok - eu tot "ingretzosata" - dar in rest sunt bine...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,io am inceput saptamana "zuzuzu" in fortza,adica am facut niste sinteze de miroase pan'la gara....hai sa ma invidiati ce saptamana o sa am,azi prestez chestii aniversare,maine ziua lui tati,miercuri vine mama,joi socrii,vineri nasii si surorile mele,sambata nunta mare in cartier,la servici de azi pana duminica, is zilele universitatii deci postere si alte nebunii,iar pana pe 26 trebuie sa predam un contract...bonus ma doare ceva da' nu stiu ce,adik juma de cap,ureche ,masea sau creier!
Eu am baut o cafea si un capuccino cred ca mai bag ceva pana deseara..
Cristalina si noi tot cu Ambroxol sau cu Erdomed,dupa ce-i dadeam ii ieseau mucii apa din nas,desi de altfel nu avea...
Daria te asteptam cu vesti
revin dupa o noua repriza de zuzuzu

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Un Campari Orange de 300 ml (10% campari ca pentru gravide, daca va place puneti mai mult!!) plus o jumatate de pastila de diazepam si...vorbesti si cu nemtii daca e nevoie doamne sper sa nu fac un copil alcoolic...

Uff mai Gabitzule... pai regula number one: copchilul trebuie sa aiba cu ce sa faca schimb!! Cu cat are jucarii mai interesante cu atat ii creste atractivitatea!! Solutia numarul 2 (in caz ca ai uitat acasa jucariile); unul din parinti se sacrifica si face pe mascariciul cu toata gasca de plozi, inventeaza jocuri, spune povesti, etc... asta il va face de asemenea atractiv pe cel mic pentru ca ta-su (ma-sa) este un coechipier atat de bun!!

La gradi se aplica alte reguli, acolo nimeni nu are posesie absoluta asupra jucariilor si e mai usor sa-si cedeze unii altora jucariile.

Victor mi-a spus acum vreo doua saptamani:
"Astazi am avut o zi taaare proasta!!
De ce mama?
Nimeni nu s-a jucat cu mine, Dinu e bolnav, Razu e ...nu mai stiu unde, Vanda ne-a pus sa facem lectii!!!"

azi si eu il am acasa, pentru ca m-a durut spatele prea tare ca sa ma pot mobiliza de dimineata sa il duc, husbandul avea nu stiu ce treburi mega importante la 7 dimineata... poate maine il duc, sa sun sa vad daca mai sunt muciosi la gradi. Bineinteles ca iar mi-a dat viroza... fir-ar sa fie...ma doare gatul... ma ustura ochii, nu stiu ce fac si cu el si cu bb2.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
La Bucuresti e o vremeee urita de tot si ploua marunt, in consecinta traficul matinal a fost ... inegzistent, si pe jos ajungeam mai repede, pe cuvintu meu de onoare !
Ma duc sa citesc din urma si revin ...
O zi linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Ioano sa-ti trimitem intariri?

mie maine imi vine mobila!!! HIP HIP URAAAAA!!! taman am aflat de la nenea confectioneru' de mobila ca maine pe la pranz... deci musaimaine ma mobilizez si il duc pe Victor la gradi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andries, care ziceai ca ie dpn? ca prea vrei sa mai faci multe:D

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io stiam ceva de 29 ... apropo de DPN-ul Andriesului !
Acu insa ca are si mobila gata, poa sa vina bebe oricind, nu ?
Nora, moammm, ce de bunatati facusi ! Am notat retetele, nu-i asa ca strudelul ala cu sunca a iesit minunat ?? La noi s-a terminat rapidmente, cred ca in curind mai bag o tura, ca se face extrem de repede ! Sanatate lui Rares, vad ca iar aveti vizita mucilor la voi acolo !! Sa treaca repede si far de antib de data asta !
Lia, vad ca dupa mesagiul ala "terminator" ti-ai mai revenit, bravos, asa te vreau ! Bine ca mama ta a inceput sa vina mai des pe la tine si sa te ajute ... cit despre suflat in fund la copil, hehehe, asa si la noi cind vine maica-mea, dar macar mai pot respira olecutza ! Asteptam pozele promise si va pup cu drag pe toti acolo !
Olivia, sa stii ca m-am intors la linku cu pricina si outfitunegru de care vorbeam era cel din poza in care ai palaria aia mov pe cap (e o bluza neagra far de mineci si esti in blugi, care ce-i drept, nu sint negri ). Voi ce mai faceti ?? Sinteti bine ?
Gabi, pupici lui Stefanel si sanatate multa ! Eu pe unde plec iau mereu in geanta fel de fel de jucarele, ca sint patita apropo de treaba asta cu impartitul ! De obicei functioneaza dupa modelul "altii se joaca cu jucariile gizmoului si el cu ale lor", nashpa este cind se hotarasc toti asupra aceluiasi obiect, atunci incep miriielile !
Cristalina, felicitari pentru uichendul linistit petrecut in sinul fameliei ! La noi secretiile din git au trecut cu humex, asta mi-a recomandat farmacista (pe linga erdomed, dar eu l-am ales pe primul).
Ioana, succese multiple in continuare !! Chiar ca ai inceput saptamina in forta !
Andrea, La multi ani sotului tau ! Sa aiba o viata lunga si plina de sanatate si fericire !
Am uitat pe cineva ? Daca da ... cer scuze ! Chiar, unde-i Roxi ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

He he DPN e 4 nov, DAR (in caz ca nu se intampla vreo belea pana duminica) luni pe 29 oct o sa-mi faca o cezariana si o sa-l scot pe bb afara la 39 sapt complete. azi am 38 complete si ma simt in forma maxima, cel mai bine din toata sarcina cine-ar fi crezut?

si da, mai am de facut niste mici chestii, nu renunt la ele sub nici o forma, bine ca ... a le face inseamna a toca diverse persoane la cap sa le faca... pe 28 oct aniversam 7 ani de casnicie...nici nu-mi vine a crede cand au trecut, ca parca saptamana trecuta ne dadeam 15 telefoane pe zi sa vedem la ce ora ne vedem, ne pupam, ne...jucam..

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by carmenp

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mai conteaza DPN cand vine mobila?Io cred ca miercuri-joi scoatem pampoanele (sa vezi ce campari imi da in freza acum)

Gabi...bine ca nu ai vazut pozele...ca nah...cand esti gradida...si un fleac iti poate face pofta.Cat despre bagajul pt rares cand plecam la drum...n-ai vrea sa stii.Daca plecam din localitate...zici ca plecam la mare.Iar in oras,pt mai mult timp,luam asa: apa,servetele umede,tricouri de schimb+ bluza cand e frig,crontzonele,banana...jucarii (2-3).Daca plecam din localitate,luam o sacosa de jucarii...inclusiv tren,desigur

Andries mama...io as schimba campari ala,ca e amar...si la nervi sunt...cred ca e si slab Imi zicea o doctorita ca pe ultima suta de metri,apare "Sindromul femeii gravide in luna a 9-a" Desigur...nu e o boala...si nici nu exista in enciclopedii.E doar o constatare.Cumva...femeia isi pregateste cuibul inainte de a naste si o apuca amocul cu treaba: unele fac dulceata,altele spala de zici ca se termina sapunul,altele pun geamuri termopan (io),altele calca...si nu de putine ori,se si declanseaza nasterea de la efort.Dar e un impuls puternic...sa faci ceva,nu ai stare.Sper ca doar o sa te uiti la mobila si nu te agiti prea tare.

Ioano...pune niste laxativ in mancare cand vin socrii...dar cu efect intarziat...sa ii apuce in alta parte sau nu fa mancare deloc...zici ca sunteti la dieta toti.Asteptam poza cu dresurile!

Dariuto...cum esti?ce faci?ia baga un deget aici cand vii.Si sa nu te puna pacatul sa plangi...dar lasa ca punem mana de la mana si bagam sfaturi concrete de iesit din situatie.Io ti-as sugera sa vb cu Pasariq...stie ea ceva fain...iti dau id-ul ei daca vrei.Te rog io mult...nu vedea draq mai negru decat este...si parodiind o replica: 'fereste-ne Doamne de necazuri mari,ca de barbati ne ferim singure"

alice...ia baga un raport rapid...ca acum ma gandeam ca ai ramas acasa si e ceva cu Andrei...Lasa traficul...nu vezi ce trafic e aici?

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Daaaa... Alice a tinut bine minte e si cum!!

Uitai' sa ma dau mare: l-am faultat cu succes pe Gicu in weekendul asta saracul... a dormit lat dupa aia, cred ca mai mult nervos s-a epuizat ca de durat... n-a fost prea lung dar am cca 108 cm pe burta!!

Andries

Mergi la inceput